Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΠ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ

Το νέο παγκόσμιο δεδομένο μετά την ανθρωποθυσία στο Μάντσεστερ

Ο τρόμος έχει εγκατασταθεί οριστικά στην Ευρώπη. Χάρη σε αυτόν οι ελευθερίες περιορίζονται και οι πολίτες δέχονται μέτρα καταπάτησης της
ατομικής ελευθερίας που δεν θα δέχονταν υπό κανονικές συνθήκες. Ο Κοινοβουλευτισμός της Νέας Τάξης χρησιμοποιεί μεθόδους δικτατορίας, τις οποίες όμως αποδέχεται αν όχι ζητά ο «κυρίαρχος λαός».
Κανείς δεν θέλει να φανταστεί το σχέδιο που ξετυλίγεται εις βάρος των ανθρώπων, με εργαλείο το «Ισλάμ».
Αυτή την φορά όμως η ανθρωποθυσία περιελάμβανε παιδιά, τα οποία θυσιάστηκαν στον βωμό του παγκόσμιου ηγέτη, ο οποίος ενδέχεται να παρουσιαστεί σύντομα, προκειμένου να προσφέρει «ασφάλεια» και «θαλπωρή» απέναντι στην τρομοκρατία που οι δικοί του εγκάθετοι προκαλούν στον πλανήτη.
Δεν θα μας έκανε καθόλου εντύπωση, αν την ώρα της επίθεσης εναντίον των παιδιών, οι γνωστές κάστες που κινούν τα νήματα της πολιτικής αλλά και της τρομοκρατίας, εκ μέρους της παγκόσμιας εξουσίας, πανηγύριζαν, αν όχι τελετουργούσαν, με αφορμή τον θάνατο μικρών παιδιών.
Ο δρόμος της έλευσης του παγκόσμιου ηγέτη στρώνεται με αίμα! Αίμα αθώων παιδιών, τα οποία βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν μια συναυλία, η οποία έμελλε να είναι η τελευταία τους.
Αν οι πολίτες δέχονταν μέτρα περιορισμού της ελευθερίας για την δική τους ασφάλεια, σκεφτείτε πόσα ακόμα θα δεχθούν, όταν έχουν πεισθεί πως κινδυνεύουν άμεσα τα παιδιά τους. Αυτό είναι το νέο δεδομένο της ανθρωποθυσίας στην Αγγλία.
Η επίθεση στόχευσε απευθείας τα παιδιά!

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

Άλλοι Κόσμοι Πέρα από το Χάρτη; - MORE Land Beyond the Map? (GRsubs) vid

Το συγκεκριμένο βίντεο μετά από 5 μήνες και 2.567 προβολές
το έριξαν. 
think Outside the glObe
(https://www.youtube.com/watch?v=5v57s...)
Το ξανα ανεβάζω λοιπόν, μιας και κρίνω ότι είναι από τα πιο σημαντικά του καναλιού! Άλλα 2 που έπεσαν, απλώς δεν θα ασχοληθώ.

Ο γελωτοποιός του μεγαλοκαναλάρχη – Τον γνωρίζετε όλοι

Οι γελωτοποιοί του βασιλέως είναι ένα είδος παρα-δημοσιογραφίας «επιπέδου», που άνθισε παράλληλα με τη σήψη, τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Σαν τα λάχανα που τρέφονται από την κοπριά. Πχ στο

Θαυμάστε την χώρα-"υπόδειγμα" για την Ελλάδα - Σοκαριστικές εικόνες από την κομμουνιστική Βενεζουέλα

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης έβγαιναν δημόσια και υποστήριζαν ανοικτά το καθεστώς Μαδούρο στη Βενεζουέλα, όσο και την επικράτηση της...δημοκρατίας και της ισονομίας στην λατινοαμερικάνικη χώρα.