Translate

Η ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΠ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ

Το νέο παγκόσμιο δεδομένο μετά την ανθρωποθυσία στο Μάντσεστερ

Ο τρόμος έχει εγκατασταθεί οριστικά στην Ευρώπη. Χάρη σε αυτόν οι ελευθερίες περιορίζονται και οι πολίτες δέχονται μέτρα καταπάτησης της
ατομικής ελευθερίας που δεν θα δέχονταν υπό κανονικές συνθήκες. Ο Κοινοβουλευτισμός της Νέας Τάξης χρησιμοποιεί μεθόδους δικτατορίας, τις οποίες όμως αποδέχεται αν όχι ζητά ο «κυρίαρχος λαός».
Κανείς δεν θέλει να φανταστεί το σχέδιο που ξετυλίγεται εις βάρος των ανθρώπων, με εργαλείο το «Ισλάμ».
Αυτή την φορά όμως η ανθρωποθυσία περιελάμβανε παιδιά, τα οποία θυσιάστηκαν στον βωμό του παγκόσμιου ηγέτη, ο οποίος ενδέχεται να παρουσιαστεί σύντομα, προκειμένου να προσφέρει «ασφάλεια» και «θαλπωρή» απέναντι στην τρομοκρατία που οι δικοί του εγκάθετοι προκαλούν στον πλανήτη.
Δεν θα μας έκανε καθόλου εντύπωση, αν την ώρα της επίθεσης εναντίον των παιδιών, οι γνωστές κάστες που κινούν τα νήματα της πολιτικής αλλά και της τρομοκρατίας, εκ μέρους της παγκόσμιας εξουσίας, πανηγύριζαν, αν όχι τελετουργούσαν, με αφορμή τον θάνατο μικρών παιδιών.
Ο δρόμος της έλευσης του παγκόσμιου ηγέτη στρώνεται με αίμα! Αίμα αθώων παιδιών, τα οποία βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν μια συναυλία, η οποία έμελλε να είναι η τελευταία τους.
Αν οι πολίτες δέχονταν μέτρα περιορισμού της ελευθερίας για την δική τους ασφάλεια, σκεφτείτε πόσα ακόμα θα δεχθούν, όταν έχουν πεισθεί πως κινδυνεύουν άμεσα τα παιδιά τους. Αυτό είναι το νέο δεδομένο της ανθρωποθυσίας στην Αγγλία.
Η επίθεση στόχευσε απευθείας τα παιδιά!

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com