Translate

ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ 11 ΚΑΙ 23 ΤΟΥ ΜΑΗ ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΡΩΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ...

23 Μαϊου 1453: Ο Παλαιολόγος προς τον Τούρκο.«Το δε την Πόλιν σοι δούναι, ουτ΄ εμόν εστίν ουτ΄ άλλου των κατοικούντων εν ταύτη»…!!! ...

23 Μαΐου1453 . Ο Μωάμεθ, έστειλε πρεσβεία στον Παλαιολόγο, για να πετύχει την παράδοση της Κωνσταντινούπολης και υποσχέθηκε πως δεν θα πείραζε απολύτως κανέναν και μπορούσαν όσοι ήθελαν να φύγουν με τα πράγματά τους ανεμπόδιστα. Αν πολεμούσαν θα παρέδιδε την Πόλη, σε λεηλασία, θα έσφαζε όλους τους άντρες και θα πουλούσε στα σκλαβοπάζαρα τα γυναικόπαιδα!!! Ο Κωνσταντίνος, ήταν έτοιμος από καιρό, και με αποφασιστικότητα και παλικαριά, έδωσε την ιστορική απάντησή του: «Το δε την Πόλιν σοι δούναι, ουτ΄ εμόν εστίν ουτ΄ άλλου των κατοικούντων εν ταύτη. Κοινή γαρ γνώμη πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν και ου φεισόμεθα της ζωής ημών»!!!

23 Μαίου.Μνήμη Κώστα Ηλιάκη

Πριν βγει πρόεδρος τα έλεγε σωστά για την σουνίτικη τρομοκρατία και το Κέντρο του Διεθνούς Τζιχαντισμού τη Σαουδική Αραβία. Τώρα, αφού πήγε και έσφιξε τα χέρια με τους δολοφόνους και τους πούλησε όπλα για να εξοπλίζουν τους τρομοκράτες βαχαμπιστές τρομοκράτες, έριξε και την τηλεοπτική Κορόνα.
«Το Ιράν πρέπει να σταματήσει αμέσως την οικονομική και στρατιωτική υποστήριξη που παρέχει σε τρομοκράτες και μαχητές», είπε, και γέλασε και το παρδαλό Κατσίκι.

Η ΧΟΥΝΤΑ των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ καλεί τα μέλη της Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου να προσέλθουν στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, και να καταθέσουν στην Κρατική Ασφάλεια στο Τμήμα αντιμετώπισης Ρατσιστικής βίας.
                                                                                  Δελτίο11

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com