Translate

Κλίμα ψυχρού πολέμου στις ΗΠΑ - Δείτε για τι ετοιμάζονται vid

Η Παλαιά Τάξη πέτυχε τον καταρχήν σκοπό της.

Στα ύψη ,για πρώτη φορά από τις δεκαετίες του 60' και 70', έχει φτάσει η φρενίτιδα μίας πιθανής πολεμικής σύρραξης με τη Ρωσία, με πολλούς
Αμερικανούς πλέον όχι μόνο να σκέφτονται, αλλά και να υιοθετούν το....μέτρο προστασίας ενός πυρηνικού καταφυγίου!
Είναι ενδεικτικό πως περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά ο αριθμός κατασκευής καταφυγίων και οι συνεπακόλουθες δαπάνες τους, εκτοξεύθηκαν στα ύψη.
Σε αυτό συνέβαλε το αμερικανικό χτύπημα στη Συρία πριν από μερικές μέρες και η συνεπακόλουθη ραγδαία επιδείνωση των σχέσεων με τη Ρωσία.
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που είναι πρόθυμοι ακόμη και να πουλήσουν ειδικά διαμορφωμένα καταφύγια για οικογένειες, όπως γίνεται στο Τέξας τις τελευταίες βδομάδες.
Ο...εμπνευστής αυτής της ιδέας, ο Clyde Scott, τόνισε πως αυτός και οι εργάτες του δουλεύουν με υπερωρίες για την κατασκευή πολυάριθμων καταφυγίων που θα προσφέρουν μάλιστα και τις απαραίτητες ανέσεις στους...ενοίκους τους.
"Οι υπόγειες αποθήκες ξεκινούν με μια δομή από ατσάλι 100-τετραγωνικών ποδιών, που μπορεί να αντέξει πολλαπλά πυρηνικά χτυπήματα και κοστίζει περίπου $ 45.000".
Μάλιστα όπως αποκαλύπτει ίδιος, το πελατολόγιό του έχει αυξηθεί αρκετά τους τελευταίους μήνες, ενώ ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους βρίσκονται πολλά σημαίνοντα πρόσωπα της επιχειρηματικής και αθλητικής ζωής των ΗΠΑ.
Όλοι πλέον αρχίζουν και συνηθίζουν στην ιδέα ενός επερχόμενου παγκοσμίου πολέμου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται κοντά περισσότερο από ποτέ.
EL.gr
                                                                                                    επιμέλεια 7spy

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com