Translate

Ιδού οι… εκλεκτοί του παγκόσμιου ηγέτη vid

Αναφορά του Associated Press που θα σας γυρίσει το στομάχι

Η αριστερόστροφη Νέα Τάξη Πραγμάτων, προκειμένου να πετύχει τα ύπουλα και υποχθόνια σχέδιά της, χρησιμοποιεί προφάσεις, όπως τα
ανθρώπινα δικαιώματα, η ειρήνη, η δικαιοσύνη κτλ.
Βασικό όργανο προώθησης των σχεδίων παγκοσμίως είναι ο Ο.Η.Ε., ο οποίος αυτή την στιγμή, μεταξύ άλλων, πιέζει τις χώρες της Ευρώπης να δώσουν σπίτια και χρήματα στους μουσουλμάνους μετανάστες, όπως συμβαίνει στην Ελλάδα, την πιο υπάκουη , κατά τα φαινόμενα, χώρα.
Ωστόσο, οι «αγγελικοί» απεσταλμένοι του Ο.Η.Ε. δεν είναι αυτό που νομίζουν οι περισσότεροι.
Από πού το βγάζουμε το συμπέρασμα;
Μία αναφορά από το Associated Press περιγράφει 2000 ισχυρισμούς σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών και γυναικών από... ειρηνοποιούς των Ηνωμένων Εθνών τα τελευταία 12 χρόνια!!!
Τουλάχιστον 134 ειρηνοποιοί του Ο.Η.Ε. κακοποίησαν εννέα παιδιά από την Αϊτή από το 2004 μέχρι το 2007. Κανείς δεν φυλακίστηκε.
Σε μία άλλη περίπτωση , ένα αγόρι από την Αϊτή ισχυρίστηκε πως βιάστηκε ομαδικά από ειρηνοποιούς του Ο.Η.Ε. το 2011, οι οποίοι μάλιστα βιντεοσκοπούσαν το συμβάν.Οι πέντε άνδρες δεν αντιμετώπισαν ποτέ την δικαιοσύνη για την πράξη τους.
Επιπλέον, δεκάδες γυναίκες από την Αϊτή ισχυρίστηκαν πως έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.
«Δεν είχα βγάλει ακόμα στήθος», περιγράφει ένα μικρό κοριτσάκι, γνωστό ως «Θύμα Νούμερο 1», περιγράφοντας το αναγκαστικό σεξ που είχε με περίπου 50 ειρηνοποιούς του διεθνή Οργανισμού σε ηλικίες από 12 έως 15 ετών.
Ένα αγόρι , με τον όνομα «Θύμα Νούμερο 8», αποκάλυψε πως τον ανάγκασαν σε σεξ περισσότεροι από 20 ειρηνοποιοί του Ο.Η.Ε., ενώ πολλοί από αυτούς έκρυψαν την ετικέτα με τα ονόματά τους , πριν προβούν στην σεξουαλική κακοποίηση.
Οι περιπτώσεις είναι πολλές και προκαλούν μόνο ντροπή.
Αυτοί οι «εκλεκτοί» ειρηνοποιοί βρίσκονται σε όλον τον πλανήτη, όπου έχει προκληθεί αδικία και πόνος και τον διογκώνουν.
Η Ύπατη Αρμοστεία βρίσκει ανθρώπους απαίδευτους, εγκληματικές προσωπικότητες, οι οποίοι γίνονται τα καλύτερα όργανα επιβολής της τάξης της παγκόσμιας εξουσίας και φυσικά απολαμβάνουν την ασυλία που τους δίνει η Νέα Τάξη, ξεδιπλώνοντας τις άρρωστες πρακτικές τους χωρίς τιμωρία.
Αυτοί θα αποτελέσουν την «εκλεκτή» δύναμη ασφάλειας του παγκόσμιου ηγέτη και με ανταλλάγματα σεξ, λεφτά και ναρκωτικά θα καταδίδουν και θα τρομοκρατούν «απείθαρχους πολίτες».

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com