Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ιδού οι… εκλεκτοί του παγκόσμιου ηγέτη vid

Αναφορά του Associated Press που θα σας γυρίσει το στομάχι

Η αριστερόστροφη Νέα Τάξη Πραγμάτων, προκειμένου να πετύχει τα ύπουλα και υποχθόνια σχέδιά της, χρησιμοποιεί προφάσεις, όπως τα
ανθρώπινα δικαιώματα, η ειρήνη, η δικαιοσύνη κτλ.
Βασικό όργανο προώθησης των σχεδίων παγκοσμίως είναι ο Ο.Η.Ε., ο οποίος αυτή την στιγμή, μεταξύ άλλων, πιέζει τις χώρες της Ευρώπης να δώσουν σπίτια και χρήματα στους μουσουλμάνους μετανάστες, όπως συμβαίνει στην Ελλάδα, την πιο υπάκουη , κατά τα φαινόμενα, χώρα.
Ωστόσο, οι «αγγελικοί» απεσταλμένοι του Ο.Η.Ε. δεν είναι αυτό που νομίζουν οι περισσότεροι.
Από πού το βγάζουμε το συμπέρασμα;
Μία αναφορά από το Associated Press περιγράφει 2000 ισχυρισμούς σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών και γυναικών από... ειρηνοποιούς των Ηνωμένων Εθνών τα τελευταία 12 χρόνια!!!
Τουλάχιστον 134 ειρηνοποιοί του Ο.Η.Ε. κακοποίησαν εννέα παιδιά από την Αϊτή από το 2004 μέχρι το 2007. Κανείς δεν φυλακίστηκε.
Σε μία άλλη περίπτωση , ένα αγόρι από την Αϊτή ισχυρίστηκε πως βιάστηκε ομαδικά από ειρηνοποιούς του Ο.Η.Ε. το 2011, οι οποίοι μάλιστα βιντεοσκοπούσαν το συμβάν.Οι πέντε άνδρες δεν αντιμετώπισαν ποτέ την δικαιοσύνη για την πράξη τους.
Επιπλέον, δεκάδες γυναίκες από την Αϊτή ισχυρίστηκαν πως έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.
«Δεν είχα βγάλει ακόμα στήθος», περιγράφει ένα μικρό κοριτσάκι, γνωστό ως «Θύμα Νούμερο 1», περιγράφοντας το αναγκαστικό σεξ που είχε με περίπου 50 ειρηνοποιούς του διεθνή Οργανισμού σε ηλικίες από 12 έως 15 ετών.
Ένα αγόρι , με τον όνομα «Θύμα Νούμερο 8», αποκάλυψε πως τον ανάγκασαν σε σεξ περισσότεροι από 20 ειρηνοποιοί του Ο.Η.Ε., ενώ πολλοί από αυτούς έκρυψαν την ετικέτα με τα ονόματά τους , πριν προβούν στην σεξουαλική κακοποίηση.
Οι περιπτώσεις είναι πολλές και προκαλούν μόνο ντροπή.
Αυτοί οι «εκλεκτοί» ειρηνοποιοί βρίσκονται σε όλον τον πλανήτη, όπου έχει προκληθεί αδικία και πόνος και τον διογκώνουν.
Η Ύπατη Αρμοστεία βρίσκει ανθρώπους απαίδευτους, εγκληματικές προσωπικότητες, οι οποίοι γίνονται τα καλύτερα όργανα επιβολής της τάξης της παγκόσμιας εξουσίας και φυσικά απολαμβάνουν την ασυλία που τους δίνει η Νέα Τάξη, ξεδιπλώνοντας τις άρρωστες πρακτικές τους χωρίς τιμωρία.
Αυτοί θα αποτελέσουν την «εκλεκτή» δύναμη ασφάλειας του παγκόσμιου ηγέτη και με ανταλλάγματα σεξ, λεφτά και ναρκωτικά θα καταδίδουν και θα τρομοκρατούν «απείθαρχους πολίτες».

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.