Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ Twitter ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΤ. ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΝΤΠ!

Ο λογαριασμός του Trump στο Twitter, θα συνεχίσει να υπάρχει ανεξάρτητα από το τι λέει, φαίνεται να είναι το συμπέρασμα του Jack Dorsey.
Ο Dorsey σε μια συνέντευξη που έδωσε στο Backchannel, ανέφερε ότι οι πολιτικές της εταιρείας πρέπει να ισχύουν για όλους. Από την άλλη πλευρά, ο Τrump θα πρέπει να λογοδοτεί για αυτά που γράφει και αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν υπάρχει ο λογαριασμός του στο δίκτυο.
“Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να διατηρούμε ανοικτά κανάλια στους ηγέτες μας, είτε μας αρέσει αυτά που γράφουν είτε όχι, γιατί δεν ξέρω άλλο τρόπο να τους καταστήσω υπεύθυνους. Κάθε φορά υπάρχει μια πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία, ένα μείγμα ελέγχου γεγονότων, διαφωνίας, συμφωνίας και ορισμένων τυχαίων πραγμάτων”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter για το θέμα.
Η δήλωσή του έρχεται μετά από πολλά παράπονα που εξέφρασαν οι χρήστες του διαδικτύου και ειδικότερα οι χρήστες του συγκεκριμένου κοινωνικού δικτύου, για τις συνηθισμένες πρακτικές του Trump και την επίδραση ορισμένων από τα μηνύματα του στον κόσμο.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter ανέφερε ότι η θέση του Τrump ως Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών του δίνει το δικαίωμα να λέει ό, τι θέλει στο Twitter, ακόμα και αν δεν ακολουθεί τις πολιτικές της εταιρείας, αλλά αυτό δεν είναι κακό. Κάθε τι που αναφέρει στο κοινωνικό δίκτυο αποθηκεύεται και υπάρχει σε μια βάση δεδομένων, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στο να λογοδοτήσει αργότερα.
Έτσι όπως φαίνεται εκτός από την προφανή αγάπη του Trump για το Twitter, το Twitter ελπίζει ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ θα γράψει κάτι λάθος.

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Mε ιλιγγιώδη ταχύτητα αποχωρεί από την Κομοτηνή ο Ερντογαν – Επιστρέφει στην Τουρκία vid

Αποχώρησε με τέρμα τα γκάζια ο Ρ.Τ.Ερντογάν από την Κομοτηνή. Εκνευρισμός, δεν πήγε ο σχεδιασμός όπως ήθελε ή φόβος για κάτι άλλο; Νωρίτερα ο Ρ.Τ.Ερντογάν είπε στους

Κλείνουν Ένα Ένα Τα Αεροδρόμια Για Τους Έλληνες!

Η Ελλάδα de facto εκτός Σένγκεν - Ακόμα και ευρωβουλευτές περνάνε από έλεγχο (photo)Tο «γερμανικό παράδειγμα» επιβολής εξονυχιστικών ελέγχων στους επιβάτες των πτήσεων από την Ελλάδα ακολουθούν ολοένα και

Το είπαν και αυτό: «Έγκλημα να θες να γίνεις μάνα ενώ χρωστάς»

Η Ελλάδα μας αλλάζει. Η Νέα Εποχή δεν εξαφανίζει σταδιακά μόνο τον όρο «ιδιοκτησία» αλλά και τον θεσμό της οικογένειας. Στα Ειρηνοδικεία μια Δευτέρα εκδικάζονται δεκάδες υποθέσεις

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Συρία: επικείμενο αεροπορικό επεισόδιο Ρωσίας-ΗΠΑ με κατάρριψη – Πρώτη θερμή επαφή Su-35S με F-22 Raptor! Vid

Ξαφνικά «βουίζει» η Συρία για επικείμενο χοντρό αεροπορικό επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας που θα οδηγήσει σε κατάρριψη ενώ είχαμε πριν λίγο την πρώτη επιβεβαιωμένη «θερμή επαφή» μεταξύ ρωσικών

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.