Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έχουν «σκυλιάσει» οι Rothschild: Απαιτούν από τα δυτικά έθνη (ΝΑΤΟ) εδώ και τώρα εισβολή στην Συρία


Όλα έχουν την εξήγηση τους τόσο για το θέμα των ημερών την Συρία όσο και για την γενικότερη κατάσταση παγκοσμίως και αφορά την
περιβόητη οικογένεια Rothschild,  που ενορχηστρώνει εδώ και πολλά χρόνια την νέα τάξη πραγμάτων  σε ολόκληρο τον πλανήτη .
Οι Rothschild λοιπόν κάλεσαν όλα τα δυτικά έθνη να «ενωθούν ως μια γροθιά», προκειμένου να «παρέμβουν» στη Συρία για την ανατροπή του Άσαντ δίνοντας το «έναυσμα για την Συρία στο νέο αιώνα».
Ο Sir Evelyn de Rothschild κάλεσε προσωπικά τα δυτικά έθνη να «ενωθούν», προκειμένου να «παρέμβουν» στη Συρία για την ανατροπή του Άσαντ  το ταχύτερο δυνατό με όλες τις δυνάμεις τους προδικάζοντας άσχημες και τρομακτικές εξελίξεις στην περιοχή μας.
Περιγράφοντας τον Άσαντ ως «έναν βάναυσο δικτάτορα, ο οποίος πρέπει να εκδιωχθεί με τις κλωτσιές» κατά τη διάρκεια μιας ζοφερής ομιλίας σε έρανο στην πόλη του οικονομικού του βασιλείου του, το Λονδίνο, ο Rothschild απαίτησε από τα δυτικά έθνη την «ανατροπή του καθεστώτος Άσαντ» επειδή είναι δεν «ανθεκτικό πλέον το κοινό αίσθημα» στις απειλές του.
Ο Rothschild αναφέρθηκε επίσης στις οικογενειακές επιχειρήσεις του, τις οποίες ξεκίνησαν τα πέντε αδέλφια του για τη σύσταση του «πρώτου και μοναδικού πραγματικά παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος », που λειτούργησε στο Λονδίνο, το Παρίσι, τη Βιέννη, τη Νάπολη και τη Φρανκφούρτη, λίγο πριν από το τέλος  του 19ου αιώνα.
Ο ίδιος δήλωσε για αυτό: «Αυτά τα πέντε αδέρφια, που εργάστηκαν από κοινού για την ανταλλαγή πληροφοριών και ιδεών, δημιούργησαν μια εξαιρετική επιχείρηση που αντικατέστησε τα όρια και τους πολιτισμούς.
Ακριβώς πάνω από 200 χρόνια αργότερα, αυτές οι επιχειρηματικές ιδέες,  έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου, είναι τώρα υπό απειλή από δεσποτικά καθεστώτα που είναι ανθεκτικά με το κοινό αίσθημα. Αυτά τα καθεστώτα αποτελούν απειλή για τις  διεθνείς εταιρικές αξίες μας», τόνισε ο ίδιος.
Έχουν «σκυλιάσει» οι Rothschild: Απαιτούν από τα δυτικά έθνη (ΝΑΤΟ) εδώ και τώρα εισβολή στην Συρία – Να «ενωθούν ως μια γροθιά» δίνοντας το «έναυσμα για το νέο αιώνα» - Εικόνα0Ο Sir Evelyn, ένας χρηματιστής δισεκατομμυριούχος ο οποίος είναι παντρεμένος με την Lynn Forester de Rothschild, δεν εξηγεί γιατί όλες οι κυβερνήσεις του  κόσμου  θα πρέπει να «ακούσουν» (εκτελέσουν) τα αιτήματά του και να παρέμβουν με πόλεμο στην Μέση Ανατολή ;
Ωστόσο,  σύμφωνα με κάτι που ίδιος δεν αναφέρει  για την εισβολή της Συρίας, είναι ότι η χώρα αυτή παραμένει ένα από τα μόλις πέντε έθνη στον κόσμο που η οικογένεια  Rothschild δεν ελέγχει την κεντρική τράπεζα.
Το 2000 υπήρχαν οκτώ χώρες χωρίς οι Rothschild να ελέγχουν τις κεντρικές  τράπεζες τους , ωστόσο το Ιράκ, η Λιβύη και το Αφγανιστάν  αμέσως μετά τη δυτική εισβολή έχουν πέσει στα «νύχια» της γνωστής οικογενείας που ελέγχει τις κεντρικές τράπεζες τους.
H Συρία θα είναι το επόμενο βήμα ή το τέλος  της δυναστείας των Rothschild;
                                                                                         
 ΠΗΓΗ

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.