Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εκεί θέλουν να φτάσουν την Παιδεία oi ανώμαλοι της ΝΤΠ vid

Image result for LGBTQ(ΑΝΩΜΑΛΟΙΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ - Το αίτημα που θα τεθεί στην Πλατεία Συντάγματος

Η ιδεολογική πλατφόρμα της νέο-κομμουνιστικής Ατζέντας 2030 εξαπλώνεται παντού στην ελληνική κοινωνία. Η εργατική τάξη, η οποία αποτελούσε ανέκαθεν σημείο αναφοράς της Αριστεράς, έχει δώσει την θέση της σε «πολύχρωμες» μειονότητες, οι οποίες επιδιώκουν να επιβάλλουν στην πλειοψηφία και δη στα παιδιά τις απόψεις τους, αν όχι τον τρόπο ζωής τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, πλησιάζει η φετινή εκδήλωση του Athens Pride 2017. Όχι δεν είναι αυτό το νέο! Άλλωστε πλέον ο «θεσμός» έχει καθιερωθεί. Η είδηση είναι το φετινό σύνθημα της εκδήλωσης: «Θέμα Παιδείας».   
Η ανακοίνωση των LGBTQ(ΑΝΩΜΑΛΟΙ): 
«Από την πρώτη Παρέλαση του 2005, ο σκοπός του Athens Pride είναι να παρέχει τη μέγιστη ορατότητα για την LGBTQI* κοινότητα της Ελλάδας και να ανοίγει το δρόμο για την πλήρη ισότητα των LGBTQI* ατόμων στην ελληνική κοινωνία.  Φέτος, το Athens Pride αποκτά ορατή και δυναμική παρουσία, όχι απλά περνώντας μπροστά από το Κοινοβούλιο κατά τη διάρκεια της παρέλασης, αλλά φέρνοντας την ίδια τη διοργάνωση έξω από τις πόρτες του, στο κέντρο της πρωτεύουσας. Όπως κάθε χρόνο, το απόγευμα θα διεξαχθεί η παρέλαση υπερηφάνειας, ενώ το βράδυ θα ακολουθήσει η μεγάλη μας συναυλία. Φέτος το σύνθημα του Athens Pride είναι "ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ" αναδεικνύοντας έτσι τα μείζονα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα LGBTQI άτομα. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι η κοινότητά μας ακόμη περιμένει τη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου.  Με τον όρο «παιδεία» εννοούμε ένα σύστημα αγωγής, που έχει ως σκοπό να διαμορφώσει προσωπικότητες αυθύπαρκτες, ανεξάρτητες και ολοκληρωμένες, ικανές να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της συλλογικής ζωής. Η παιδεία συνδέεται συχνά με έννοιες, όπως η εκπαίδευση, η αγωγή και η κουλτούρα. Εντούτοις, θα πρέπει να λαμβάνεται πάντα υπόψη ότι διαμορφώνεται από ένα σύνολο παραγόντων, ανάμεσα στους οποίους είναι το οικογενειακό, θρησκευτικό, πολιτικό και κοινωνικό περιβάλλον στο οποίο ζει και δρα κάθε άτομο, καθώς επίσης και τα ΜΜΕ.  Με το σύνθημα ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, το Athens Pride 2017 τονίζει ότι η επαφή με το βίωμα του κάθε ατόμου μπορεί να αποτελέσει έναυσμα για την επαναξιολόγηση των αρχών μας, την αμφισβήτηση των κοινωνικά κατασκευασμένων εννοιών και στερεοτύπων και την σταδιακή ηθική πρόοδο της κοινωνίας μας. Επιδιώκουμε μια κοινωνία στην οποία αξίες όπως η ενσυναίσθηση, ο σεβασμός στον συνάνθρωπο και η αλληλεγγύη θα ιεραρχούνται ευνοϊκότερα. Μία κοινωνία που θα έχει μάθει να αποδέχεται και να σέβεται όλες τις σεξουαλικότητες, τα φύλα και τα σώματα είναι μια κοινωνία με παιδεία».
                                
Προσέξατε τι ζητούν; Να γίνει αναπόσπαστο μέρος της ελληνικής παιδείας η ομοφυλοφιλία και οι έμφυλες ταυτότητες, ο τρανσεξουαλισμός ΑΝΩΜΑΛΙΑ δηλαδή. Όχι απλά σεμινάρια στα σχολεία.
Εκεί που κάποτε ο Μακρυγιάννης ζητούσε Σύνταγμα, ζητούν τώρα την κατάρρευση της ελληνικής εκπαίδευσης.
Θυμίζουμε τι επιδιώκει η Ατζέντα 21:
Να περιθωριοποιηθεί η ετεροφυλία, να δαιμονοποιηθεί ο ανδρισμός και να προωθηθεί παντού η Ατζέντα των LGBTQ. Ο πραγματικός στόχος δεν είναι η ισότητα αλλά η διαπόμπευση του θεσμού της οικογένειας στο πλαίσιο της μείωσης του πληθυσμού καθώς και η δημιουργία μίας μαλθακής θηλυπρεπούς κοινωνίας, η οποία δεν θα αντιδρά απέναντι στους πραγματικούς κινδύνους για την ανθρωπότητα και θα την διέπει μία «ήπια υπακοή» στις «επιταγές» της εξουσίας.
Αρκεί να ικανοποιούνται οι «πολύχρωμες μειονότητες».
Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πως κάποιοι μεταμορφώνουν τα παιδιά! Φυσικά δεν επιθυμούμε να διαπομπεύσουμε το παιδάκι που θα δείτε, ωστόσο θέλουμε να μπούμε όλοι μαζί σε σκέψεις σε σχέση με το προς τα πού κινείται η Παιδεία σήμερα.
Ελλείψει ιδανικών τα μικρά παιδιά γίνονται έρμαια στα χέρια ενός πολύχρωμου σκοταδισμού. Το παιδί είναι σαν το ζυμάρι. Όπως το πλάσεις τέτοιο ψωμί θα βγει.
 Φαντάζεστε τι έχει να γίνει εάν αυτό αποτελέσει «αναπόσπαστο κομμάτι» της ελληνικής Παιδείας;
ΕL.gr

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ Α.Τ.Ι.Α. ΣΕ ΜΟΡΦΗ ''ΠΟΥΡΟΥ'' on camera KΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ vid

HUGE Cigar UFO Caught On Tape Near Sun (Video) Jan 22, 2018

Κοινωνία Χρεωμένων Σκλάβων

Είμαστε μία κοινωνία οφειλετών. Το κράτος χρωστάει , χρωστούν οι πολίτες σε αυτό  κράτος και κυρίως στις τράπεζες. Οι τράπεζες αποτελούν πλέον το μεγάλο αφεντικό.  Η ζωή ακριβαίνει διαρκώς λόγω του δημόσιου χρέους.

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,