Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

NWO Δείτε πως προπαγανδίζουν την αθρόα λαθρομετανάστευση!ΝΤΠ

Διεθνή οικονομικά κέντρα πιέζουν κυβερνήσεις να ανοίξουν τα σύνορα(sic)
Αυτό που συμβαίνει με την λαθρομετανάστευση είναι απίστευτο: ενώ πολλά κράτη της Ευρώπης έχουν καταλάβει το "κόλπο" και κλείνουν τα
σύνορά τους και ενώ στις εκλογές των ευρωπαϊκών κρατών πολλοί υποψήφιοι "γυρνούν την πλάτη" στην παγκοσμιοποίηση, εντούτοις οι γνωστοί "κεφαλαιούχοι" και "επενδυτές" συνεχίζουν να εξαπολύουν προπαγάνδα υπό την μορφή "μελετών" και "στοιχείων". Το κείμενο που ακολουθεί, είναι αναδημοσίευση μιας "οικονομοτεχνικής μελέτης" από την Καθημερινή, η οποία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι χώρες που δεν δέχονται μετανάστες ενδέχεται να γίνουν... φτωχότερες σε σχέση με αυτές που έχουν ανοικτά σύνορα! Τα συμπεράσματα δικά σας:
"Πώς θα ήταν, άραγε, ο κόσμος μας χωρίς μετανάστες; Σε αυτό το ενδιαφέρον ερώτημα επιχειρεί να δώσει απαντήσεις ο οίκος αξιολόγησης Fitch Ratings, παίρνοντας ταυτόχρονα θέση στην πολιτική αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει σε πολλές ανεπτυγμένες χώρες, παγκοσμίως, σχετικά με τους λαθρομετανάστες και την ενσωμάτωσή τους σε κοινωνίες του προηγμένου κόσμου. Η Fitch επιχειρεί να δώσει απαντήσεις στη ρητορική περί οικονομικού προστατευτισμού που έχουν υιοθετήσει αρκετές ανεπτυγμένες χώρες. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι ΗΠΑ, η Βρετανία, η Γαλλία, καθώς και ορισμένες άλλες χώρες της Ε.Ε., όπως η Ουγγαρία. Τα συμπεράσματα που προκύπτουν από την ανάλυση της Fitch καταδεικνύουν ότι σε έναν κόσμο όπου οι μεταναστευτικές ροές κινούνται σε μηδενικά επίπεδα, θα υπάρξει:
• Μείωση του εργατικού δυναμικού.
• Πτώση του οικονομικά ενεργού πληθυσμού.
• Επιβράδυνση του ρυθμού ανάπτυξης των οικονομιών.
H μείωση που θα επέλθει λόγω της συρρίκνωσης του εργατικού δυναμικού θα επιφέρει δραματικές επιπτώσεις στα δημοσιονομικά των χωρών που θα επιδεινωθούν και λόγω των αυξημένων ελλειμμάτων στα ασφαλιστικά ταμεία.
Σύμφωνα με την έκθεση, οι μακροχρόνιες προοπτικές της παγκόσμιας ανάπτυξης παρουσιάζουν αρκετές προκλήσεις, οι οποίες ενδέχεται να ενταθούν σε περίπτωση που μειωθεί η λαθρομετανάστευση. Ετσι, αν οι μεταναστευτικές ροές διατηρηθούν στα σημερινά επίπεδα, προβλέπεται ότι έως το 2050 ο οικονομικά ενεργός πληθυσμός στις πιο ανεπτυγμένες κοινωνίες παγκοσμίως, δηλαδή τα άτομα που θα απασχολούνται σε διαφόρους τομείς εργασίας, θα αυξηθεί κατά 26%. Σε έναν κόσμο που υπάρχουν μεταναστευτικές ροές, ο οικονομικά ενεργός πληθυσμός θα μειωθεί κατά 5%, ενώ, αν εξαλειφθούν οι λαθρομεταναστευτικές ροές, ο οικονομικά ενεργός πληθυσμός θα μειωθεί κατά 15%!
Δύο σενάρια
Οι αλλαγές που θα επέλθουν στα ποσοστά απασχόλησης του εργατικού δυναμικού έως το 2100 στις επτά πιο ανεπτυγμένες χώρες παγκοσμίως, υπολογίζονται με βάση δύο σενάρια:
Το πρώτο βασίζεται στην υπόθεση ότι τα υφιστάμενα επίπεδα των μεταναστευτικών ροών διατηρούνται στα ίδια επίπεδα έως το 2045-2050 και ότι θα περιοριστούν κατά το ήμισυ έως το 2095-2100.                         
Το δεύτερο σενάριο βασίζεται στην υπόθεση ότι το φαινόμενο των μεταναστευτικών ροών μπορεί να εξαλειφθεί πλήρως τα αμέσως επόμενα χρόνια. Συνεπώς, αν ληφθούν υπ’ όψιν οι δύο παραπάνω εκτιμήσεις, οι πιο δραματικές αλλαγές έως το 2100 θα λάβουν χώρα στον Καναδά. Τα ποσοστά του οικονομικά ενεργού πληθυσμού παρουσιάζουν αύξηση 11%, αν οι μετανάστες κινηθούν αριθμητικά στα σημερινά επίπεδα. Αντιθέτως, αν ανακοπούν τα μεταναστευτικά κύματα προς τον Καναδά, το ποσοστό του οικονομικώς ενεργού πληθυσμού μειώνεται σχεδόν κατά το ήμισυ, δηλαδή κατά 43%.
Στις ΗΠΑ, σε περίπτωση που εφαρμοστεί το πρώτο σενάριο, το ποσοστό του οικονομικά ενεργού πληθυσμού θα παρουσιάσει αύξηση κατά 20%, ενώ σε περίπτωση επικράτησης του δεύτερου σεναρίου θα επέλθει μείωση αυτού του ποσοστού κατά 16%. Στη Βρετανία, όπου η μετανάστευση αποτελεί ακανθώδες ζήτημα, ενόψει της εκκίνησης των διαδικασιών εξόδου της χώρας από την Ε.Ε., τα ποσοστά του οικονομικά ενεργού πληθυσμού θα μειωθούν κατά 20% εάν εξαλειφθούν πλήρως οι λαθρομεταναστευτικές ροές. Στην αντίθετη περίπτωση, τα ποσοστά θα κινηθούν ανοδικά κατά 9%."
EL.gr

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Συρία: επικείμενο αεροπορικό επεισόδιο Ρωσίας-ΗΠΑ με κατάρριψη – Πρώτη θερμή επαφή Su-35S με F-22 Raptor! Vid

Ξαφνικά «βουίζει» η Συρία για επικείμενο χοντρό αεροπορικό επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας που θα οδηγήσει σε κατάρριψη ενώ είχαμε πριν λίγο την πρώτη επιβεβαιωμένη «θερμή επαφή» μεταξύ ρωσικών

ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ vid

Ρώσοι επιστήμονες δείχνουν ότι η Ανταρκτική δεν είναι αυτό που μας λένε Όλοι έχουμε ακούσει για αυτή την ήπειρο ακραίες θεωρίες! Η Ανταρκτική είναι η πέμπτη μεγαλύτερη ήπειρος στον κόσμο. Είναι σχεδόν ακατοίκητη από ανθρώπους, με πληθυσμό μόνο μερικών χιλιάδων επιστημόνων που έχουν δημιουργήσει επιστημονικές βάσεις. Οι θαρραλέοι επισκέπτες, που είχαν το θάρρος να επισκεφθούν αυτό το μέρος, ανταμείφθηκαν με ένα μαγευτικό τοπίο και μια μοναδική εμπειρία. Αλλά πρόσφατα, ανακαλύψαμε ότι όλα όσα γνωρίζουμε για την Ανταρκτική μπορεί να φαίνονται λανθασμένα … Κατά τη γνώμη της Ρωσίας, αυτό που πραγματικά διακυβεύεται διατηρήθηκε απόλυτα μυστικό από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και τη ρωσική κυβέρνηση. Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει μιλήσει γι ‘αυτό! Τώρα η Ανταρκτική έχει απαγόρευση και οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί οι κυβερνήσεις αποφάσισαν να κρατήσουν αυτή τη σημαντική ανακάλυψη άκρως απόρρητη. Οι επιστήμονες από τη Ρωσία ανακάλυψαν ένα καινούργιο θανατηφόρο-φονικό πλάσμα με την ονομασ…

Πως η κυβέρνηση μετέτρεψε την μεσαία τάξη σε απατεώνες! Γιατί δεν καταγγέλλουν επωνύμως και με στοιχεία αλλά συκοφαντούν γενικώς;

ΤΟ τελευταίο διάστημα δίνει και παίρνει μια νέα ορολογία, που έχει εισβάλλει για τα καλά στην δημόσια σφαίρα: ο στρατηγικός κακοπληρωτής!

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ 2017-ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ-ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟ vid

Τα έθνη που πέρασαν το ψήφισμα των ενοποιημένων εθνών κατά του Ισραήλ θα κριθούν πολύ σύντομα από τον Θεό. Αυτό θα πρέπει να είναι πολύ εύκολο να καταλάβουν, διότι