Translate

Σε Σεΐχη αναβαθμίστηκε ο Πάπας Φραγκίσκος NWO

Καθώς τελείωνε η συνάντηση της μόνιμης επιτροπής για τον διάλογο, μεταξύ του παπικού συμβουλίου για τον διαθρησκειακό διάλογο και πολιτικών και θρησκευτικών εκπροσώπων από το Ιράκ(υπήρχαν Σιίτες, Σουνίτες, Χριστιανοί, Yazidis και Μανδαίοι**), ο Πάπας
Φραγκίσκος δήλωσε ότι η επίσκεψη αυτή ήταν μια χειρονομία «αδελφοσύνης». «Οι διαφορές», τόνισε, «δεν πρέπει να αποτελούν εμπόδιο για την ειρήνη».

«Είμαστε αδελφοί και, ως αδελφοί, είμαστε όλοι διαφορετικοί και όλοι ίδιοι, όπως και τα δάχτυλα ενός χεριού. Υπάρχουν πέντε δάχτυλα, όλα είναι τα δάχτυλα, αλλά όλα είναι διαφορετικά», είπε ο Φραγκίσκος.

Και κατέληξε: «Προσευχηθείτε για μένα».

Όταν ο Πάπας τελείωσε, τους χαιρέτησε ένα προς ένα. Έδωσε και έλαβε πολλά «σημάδια αγάπης», όπως ένα μεγάλοΚοράνι και ένα ένδυμα που συνήθως φορούν οι σεΐχηδες*.

«Αυτό είναι ένα σύμβολο ... που δίνεται στους σεΐχηδες. Έτσι μπορούν να σας αποκαλούν Πάπα Σεΐχη».

«Μου έκανες μια αναβάθμιση;», ρώτησε χαριτολογώντας ο Πάπας.

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κουρδιστάν στο Ιράκ τον κάλεσε να επισκεφθεί το Ιράκ.

«Οι peshmerga αντάρτες μας απελευθέρωσαν την πόλη ... και έστησαν και πάλι το Σταυρό. Μπορείτε να έρθετε και να επισκεφθείτε το Κουρδιστάν, επειδή οι Χριστιανοί αδελφοί μας έχουν ανάγκη. Χρειάζονται την παρουσία σας και τις προσευχές σας. Ο πρόεδρος στέλνει επίσης τους χαιρετισμούς του».

Δες το βίντεο:
          

Πριν λίγες ημέρες ο Φραγκίσκος επισκέφτηκε μια οικογένεια Μαροκινώνμουσουλμάνων στο Μιλάνο της Ιταλίας. Του έκαναν δώρο ένα πίνακα με τα "99 ονόματα του Αλλάχ".

          

Παρακάτω, το logo της επικείμενης επίσκεψης του Φραγκίσκου στηνΑίγυπτο:
* Σεΐχης είναι τίτλος σεβασμού και ευγενείας που σημαίνει γέροντας (ή πρεσβύτερος), αλλά και θρησκευτικός αξιωματούχος ή λόγιος της θρησκείας των μωαμεθανών.    

** Η μονοθεϊστική θρησκεία των Μανδαίων (Μανδαϊσμός) είναι ένα κράμα περσικού Γνωστικισμού και της προ-χριστιανικής ιουδαϊκής κίνησης των Εσσαίων. Σήμερα σχεδόν διώκονται στο Ιράκ από φανατικούς μωαμεθανούς οι οποίοι και τους αποκαλούν «Σαϊτάν» (= οπαδοί του Σατανά).

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / από εδώ κι εδώ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com