Translate

MΑΔΑΝΕ μέρα με τη μέρα τον Συριζούλη.ΣΟΚ και από τη Λαγκάρντ! -Θα αξιολογηθεί αν το Ταμείο μπορεί να δανείσει την Ελλάδα

Μαδάνε τον Τσίπρα και τον Συριζούλη, ώρα με την ώρα, μέρα με τη μέρα. Σήμερα Τετάρτη ήταν η σειρά της Λαγκάρντ να πριονίσει ακόμη πιο πολύ τα πόδια της ελληνικής κυβέρνησης:
-Βρισκόμαστε στα μισά του δρόμου στις συζητήσεις για την Ελλάδα…
ανέφερε σήμερα η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Christine Lagardeστο περιθώριο ομιλία της στις Βρυξέλλες, όπως μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.
Η επικεφαλής του Ταμείου σημείωσε ότι συνεχίζεται η δουλειά για να αξιολογηθεί αν το Ταμείο μπορεί να δανείσει την Ελλάδα (!!!), ενώ επανέλαβε την εκτίμηση του Ταμείου ότι θα χρειαστεί αναδιάρθρωση του χρέους.
Ταυτόχρονα υπογράμμισε ότι όλες οι λεπτομέρειες θα πρέπει να συμφωνηθούν εκ των προτέρων, ενώ σημείωσε ότι η Ελλάδα είναι στη σωστή κατεύθυνση όσον αφορά τις μεταρρυθμίσεις. Σε δηλώσεις της εξάλλου στο Bloomberg TV η Lagarde υπογράμμισε ότι το ΔΝΤ δεν ζητά περισσότερη λιτότητα στην Ελλάδα.
Το Ταμείο ζητά να γίνουν μεταρρυθμίσεις στο ελληνικό συνταξιοδοτικό σύστημα και στο φορολογικό πεδίο, δεν ζητά περισσότερη λιτότητα, ανέφερε η επικεφαλής του Ταμείου.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com