Translate

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ομοφυλόφιλη και πρώην υπάλληλος της Goldman Sachs η μία αρχηγός του «ακροδεξιού» AfD

Μεταδόθηκε η είδηση ότι το γερμανικό «ακροδεξιό», «λαϊκιστικό», «ξενοφοβικό», «ισλαμοφοβικό», «ομοφοβικό», «φασιστικό» κλπ κλπ κόμμα AfD («Εναλλακτική για την Γερμανία») στο συνέδριό του που έκανε στην Κολωνία, (εν μέσω διαμαρτυριών χιλιάδων αριστερών μέχρι και«αναθεμάτων» εναντίον του από τις ηγεσίες των εκκλησιών
της Κολωνίας!) επέλεξε δύο (2) ηγέτες για τις βουλευτικές εκλογές το Σεπτέμβριο. ΤηνAlice Weidel και τον AlexanderGauland. Ενώ ο Gauland παρουσιάστηκε ως «ακραίος», η Weidel σχεδόνεξυμνήθηκε ως «μετριοπαθής». Υπάρχουν λόγοι για αυτό.

Διαμαρτυρίες ομοφυλόφιλων στην Κολωνία κατά του..."ομοφοβικού"AfDH Weidel γεννήθηκε το 1979 στην πόληGütersloh της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας και μεγάλωσε στοHarsewinkel. Σπούδασε οικονομικά και διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Μπαϊρόιτ και έλαβε διδακτορικό στις Νομικές και Οικονομικές Επιστήμες το 2011 με υποτροφία του ΙδρύματοςKonrad Adenauer.

Για την ιστορία να πούμε, ότι το εν λόγω ίδρυμα έχει επικριθεί ότι παρεμβαίνει στην σφαίρα της δημοσιότητας προς χειραγώγηση και μαζική προπαγάνδιση της πολιτικής Μέρκελ και ότι ασκεί επιθετική πολιτική lobbying στις χώρες που ενδιαφέρουν άμεσα την κυβέρνηση της Μέρκελ, ως κύριος προπαγανδιστικός μηχανισμός ακραίων νεοφιλελεύθερων απόψεων. Το Ίδρυμα έχει δημοσιεύσει «μελέτη» η οποία χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση της Μέρκελ στην οποία χαρακτηρίζει όσους επικρίνουν την Ε.Εκαι τις πολιτικές της «αντιδημοκράτες» και… «ναζί».

Η Weidel εργάστηκε στην GoldmanSachs και στην Allianz Global InvestorsEurope στη Φρανκφούρτη και πέρασε έξι χρόνια στην Κίνα. Εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων για νεοσύστατες επιχειρήσεις.

Η Weidel είναι ομοφυλόφιλη και συζεί με την σύντροφό της και τους δύο γιους«τους» στο Υμπερλίνγκεν στη λίμνη της Κωνσταντίας.

Όλα αυτά σε ένα κόμμα που υποτίθεται υποστηρίζει την «παραδοσιακή» οικογένεια.

Οι ίδιες ειδήσεις που έσουρναν τα χίλια μύρια στην Frauke Petry (Φράουκε Πέτρι), τώρα την παρουσιάζουν ως επικεφαλής της «ρεαλιστικής» πτέρυγας του κόμματος, γιατί θεωρεί ότι μπορεί να οδηγήσει το AfD στην εξουσία σε τέσσερα χρόνια, υπό την προϋπόθεση ότι θα εγκαταλειφθεί η «ακροδεξιά ρητορική» και θα απαγορευθούν οι «ρατσιστικές παρεκτροπές».

Στις αρχές του Απριλίου η Frauke Petryδήλωσε στην Die Welt ότι το AfD είναι «ένας από τους λίγους πολιτικούς εγγυητές της ζωής των Εβραίων, ειδικά σε καιρούς παράνομης αντισημιτικής μετανάστευσης στην Γερμανία». Η Petryδήλωσε επίσης ότι το κόμμα της πάντα αντιμαχόταν τις εκκλήσεις που προέρχονταν από την αριστερά για μποϋκοτάζ των ισραηλινών προϊόντων που παράγονται στην κατεχόμενη Δυτική Ακτή.

Αυτά από ένα κόμμα που κάποιοι το χαρακτήριζαν από «πατριωτικό» έως «εθνικιστικό» μέχρι και «υπερ-εθνικιστικό»!

Επίσης, ένα κόμμα που, υποτίθεται, αντιμάχεται την πολιτική ορθότητα κλπ κλπ.

Εδώ νομίζω, ισχύει το κλασσικό : «πιο πολιτικά ορθός πεθαίνεις».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com