Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η παραπληροφόρηση των Ρουφιάνων καταπίπτει

Μόνο το «δελτίο των 11» διαψεύδει τα «σώτα»
που ρίχνουν στην πιάτσα οι «Υπηρεσίες»
 
Το υπουργείο Άμυνας της Βουλγαρίας,διέψευσε ρητά και κατηγορηματικάτις "πληροφορίες" που δημοσίευσαν φιλο-νατοϊκά και «επιδοτούμενα», ρουμανικά και σερβικά και «μέσα ενημέρωσης», ότι το υπουργείο αρνήθηκε να δώσει άδεια υπέρπτησης σε 6 MiG-29 που παραχώρησε η Ρωσία στη Σερβία.
Το πρακτορείο Beta, (που είναι κυριολεκτικά «πρακτορείο», αφού δημιουργήθηκε με τα λεφτά της «διεθνούς κοινότητας» ενάντια στον Μιλόσεβιτς), και άλλα ρουφιανομάγαζα του ΝΑΤΟ , αφού έγραφαν ότι, «τα αεροπλάνα έπρεπε να φτάσουν στη Σερβία πριν από τις προεδρικές εκλογές, κατά την προεκλογική περιόδο, αλλά ο Ρώσος πρόεδρος δεν υπέγραφε το διάταγμα», ως καλοί ρουφιάνοι διέδωσαν ότι ,«η Ρουμανία και η Βουλγαρία, ως μέλη του ΝΑΤΟ, αποφάσισαν να «μπλοκάρουν» τη διέλευση των 6 αεροσκαφών από τον εναέριο χώρο τους». 
Έτσι το βουλγαρικό υπουργείο Άμυνας διέψευσε τα σώτα των ρουφιάνων τονίζοντας πως ούτε και η βουλγάρικη υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας έλαβε ποτέ τέτοιο ρωσικό αίτημα. Και αφού δεν το έλαβε ποτέ δεν το απέρριψε. 
Στην Αθηνα τα νατοϊκά παραμύθια τα αναπαρήγαγε το γνωστό ρουφιανο-παραμάγαζο του Panos Χικ!
                                                                                        δελτιο11

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.