Translate

Νέα πρόκληση από την Ένωση Άθεων: Διοργανώνουν ξανά κρεατοφαγία την Μεγάλη Παρασκευή!

Η περιθωριακή και παρακμιακή ομαδούλα της Ένωσης Αθέων (η οποία στην πραγματικότητα θα έπρεπε να ονομάζεται Ένωση Αντιχριστιανών) διάλεξε πάλι τις Άγιες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας
προκειμένου να προκαλέσει το Ορθόδοξο συναίσθημα του Ελληνικού Λαού.
Λίγο μετά την πλήρως αποτυχημένη προκλητική εκδήλωση – φιάσκο στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, φροντίζει και πάλι με ανακοίνωσή της, η οποία στάζει χολή, ειρωνεία και λοιδορία του θρησκευτικού αισθήματος εκατομμυρίων Ελλήνων, να επιχειρεί να βρεθεί πάλι στο επίκεντρο, επιστρατεύοντας τον προσφιλή της τρόπο να αποσπάσει ψήγματα δημοσιότητας, ανακοινώνοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το ανίερο κρεατοφαγικό φαγοπότι με την ονομασία «Φανερός Δείπνος» ανήμερα την Μεγάλη Παρασκευή!
Η πρώτη προσπάθεια οργάνωσης «Φανερού Δείπνου» είχε γίνει πέρυσι, αλλά μετά τον σάλο που προκλήθηκε και την μηδενική συμμετοχή η αντιχριστιανική εκδήλωση αναβλήθηκε. Στην φετινή ανακοίνωσή της η αντιχριστιανική περιθωριακή οργάνωση των αθέων δείχνει πόσο πολύ φοβάται ακόμα και τις ίδιες τις λέξεις και δεν αναφέρεται στις αργίες της Μεγάλης Παρασκευής, της Ανάστασης και της Κυριακής του Πάσχα, κάνοντας απλώς λόγο για την έλευση των «ανοιξιάτικων διακοπών» (sic). 
Στην ίδια ανακοίνωση, το ανίερο φαγοπότι του λεγόμενου «Φανερού Δείπνου» χαρακτηρίζεται ως «μια όμορφη παράδοση πλέον της χώρας μας, που δεν απαιτεί κρατική δεισιδαιμονία και κρατικές δαπάνες», παραπέμποντας εμμέσως και στο Άγιο Φως. Οι άθεοι, ακόμη μια φορά, λοιδορούν και καταπατούν το αναφαίρετο κοινωνικό δικαίωμα του θρησκεύειν, αποκαλώντας τον Χριστιανισμό και την Ορθοδοξία μια θρησκεία, η οποία εκπροσωπεί υποτιθέμενα υπερφυσικά όντα.
Το «κάλεσμά» τους αφορά την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, ενώ επιχειρείται ανάλογη εκδήλωση και στην Ξάνθη. Εννοείται ότι οι προκλητικοί αυτοί τύποι ουδέποτε επιχείρησαν κάτι το οποίο θα πρόσβαλλε βάναυσα την ισλαμική ή την εβραϊκή θρησκεία. Οι ενέργειές τους έχουν ξεκάθαρα στο στόχαστρό τους μόνο τον Χριστιανισμό, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό για τους πραγματικούς σκοπούς της ύπαρξής τους.
Το γεγονός ότι στην πρόσφατη εκδήλωση – φιάσκο στο Πάντειο παρευρέθησαν διακεκριμένοι εθνομηδενιστές, όπως ο Μιχάλης Σταθόπουλος και ο Κωστής Παπαϊωάννου, ενώ φρόντισε να την διαφημίσει με σχεδόν δισέλιδη αναφορά ένας ακόμη εθνομηδενιστής, ο Δημήτρης Ψαρράς, δείχνει τον ομφάλιο λώρο των υποστηρικτών αυτών των αντιχριστιανών με την λυσσαλέα πολεμική κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όσο για τον έτερο συμμετέχοντα στην εκδήλωση αυτή Νίκο Φίλη, το «κάλεσμα» για την Μεγάλη Παρασκευή είναι γι’ αυτόν μια καλή ευκαιρία, προκειμένου να δικαιολογηθεί η καταβρόχθιση γουρουνόπουλου…
Όπως και να έχει, οι δακτυλοδεικτούμενοι αυτοί αντιχριστιανοί είναι καταδικασμένοι στην περιφρόνηση του Ελληνικού Λαού και τον μόνιμο εγκλωβισμό στο περιθωριακό και παρακμιακό μικρόκοσμό τους.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 
ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com