Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Ιράν ορκίζεται «θάνατο στο Ισραήλ» καθώς αποκαλύπτει τους νέους του πυραύλους

Έναν πύραυλο, που έφερε την επιγραφή «Θάνατος στο Ισραήλ» παρουσίασε το Ιράν στη διάρκεια μιας μεγαλειώδους στρατιωτικής παρέλασης στην Τεχεράνη για την Εθνική Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων.
Στρατιώτες απ' όλες τις μονάδες και των τριών σωμάτων -Ναυτικό, Αεροπορία και Στρατό Ξηράς- μετείχαν στην παρέλαση που πέρασε κι απ' το μαυσωλείο του ιδρυτή της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, αγιατολάχ Χομεϊνί, λίγο έξω απ' την πρωτεύουσα.
Ο πρόεδρος Χασάν Ρουχανί εκφώνησε έναν λόγο την ώρα που παρήλαυναν ενώπιον υψηλόβαθμων αξιωματικών άρματα μάχης, πύρυαλοι, θωρακισμένα, πεζοπόρα τμήματα με στολές καμουφλάζ, μη επανδρωμένα αεροσκάφη, συστήματα ραντάρ και αεράμυνας.
Στις παρελάσεις αυτές εορτάζονται συνήθως τα τελευταία επιτεύγματα του στρατού και μολονότι η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων επιμένει ότι δεν συνιστά απειλή για τις χώρες της περιοχής, ο πύραυλος με το αντι-ισραηλινό σύνθημα εγείρει ερωτηματικά.
Το Ιράν και το Ισραήλ είναι ορκισμένοι εχθροί και τον περασμένο Φεβρουάριο ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου κάλεσε τη Βρετανίδα πρωθυπουργό κι άλλους δυτικούς ηγέτες να ακολουθήσουν το παράδειγμα της κυβέρνησης Τραμπ και να επιβάλουν νέες κυρώσεις στην Τεχεράνη για μια νέα πυραυλική δοκιμή που έκανε νωρίτερα φέτος.
Ο Νετανιάχου αντιτίθεται σφόδρα στη διεθνή συμφωνία του 2015 που επέβαλε περικοπές στο πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης με αντάλλαγμα την άρση κυρώσεων.
Και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τραμπ, είναι σφοδρός επικριτής της συμφωνίας αυτής κι η κυβέρνησή του επέβαλε νέες κυρώσεις σε πάνω από 20 εταιρείες και άτομα, μετά την δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου από την Τεχεράνη στα τέλη Ιανουαρίου.
                                                                                               spirospero

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.