Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γελά δ’ ο μωρός καν τι μη γελοίον εί! Σκασμένος στα γέλια ο Τσίπρας υπογράφει την μνημονιακή καταδίκη των Ελλήνων

Η σοφή ρήση "μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις" ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση του αστείου και λαοπλάνου πρωθυπουργού.
Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε χθες στις Βρυξέλλες όπου δρομολογήθηκε η ολοκλήρωση του Brexit, αλλά συζητήθηκε και η πορεία της "αξιολόγησης", της υπογραφής δηλαδή επώδυνων και ασφυκτικών μέτρων από την ελληνική κυβέρνηση.
Την ώρα λοιπόν που οι υποτακτικοί υπουργοί του Σύριζα υπογράφουν την μνημονιακή καταδίκη των Ελλήνων, δεσμευόμενοι πως η Νέα Δημοκρατία θα εφαρμόσει κατά γράμμα τα μέτρα, ο Τσίπρας... πετάει αετό!
Ως άλλη "Μαρία Αντουανέτα" προτείνει... παντεσπάνι στους πεινασμένους Έλληνες, βγάζει την χώρα από τα Μνημόνια (!) όπως λέει και χαριεντίζεται με τους οικονομικούς δήμιους της Πατρίδας μας.
Στις ερχόμενες εκλογές, όποτε και αν αυτές διεξαχθούν, θα λάβει το ηχηρό μήνυμα καταδίκης από τον Ελληνικό Λαό και θα του βγουν ξινά τα γέλια....
πηγη

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.