Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πυρηνικοί πύραυλοι περικυκλώνουν την Ευρώπη - ΗΠΑ και Ρωσία δηλώνουν έτοιμοι για όλα

Η Ρωσία δεν θα περιμένει να δεχθεί πρώτη το πλήγμα.Η κούρσα των εξοπλισμών αλλά και της συσσώρευσης στρατευμάτων στη γηραιά ήπειρο λαμβάνει επικίνδυνες διαστάσεις, την ώρα που η αντιπυραυλική ασπίδα φτάνει στην τελική της μορφή.

Είναι γεγονός πως ολόκληρη η ανατολική Ευρώπη έχει "δικτυωθεί" μέσα σε μία τεράστια αντιπυραυλική ασπίδα, η οποία όμως στόχο έχει να προκαλέσει ακόμη και παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο.
Τα παραπάνω διαπιστώνει ο αξιωματούχος του Ρωσικού Γενικού Επιτελείου Στρατού, Viktor Poznikhir, επισημαίνοντας παράλληλα:
"Η παρουσία του νατοϊκού αντιπυραυλικού συστήματος ΑΒΜ μειώνει το όριο για τη χρήση των πυρηνικών όπλων, γιατί δίνει την ψευδαίσθηση της ατιμωρησίας των ΗΠΑ στην χρήση στρατηγικών επιθετικών όπλων κάτω από την προστασία της «αντιπυραυλικής ομπρέλας». 
Η παρουσία πυραύλων ABM στην Ευρώπη και η δυνατότητα πολεμικών πλοίων με παρόμοιους πυραύλους σε θάλασσες και ωκεανούς κοντά στο έδαφος της Ρωσίας δημιουργεί ένα ισχυρό δυναμικό για την υλοποίηση αιφνιδιαστικών πυρηνικών επιθέσεων εναντίον της Ρωσίας. Αυτό το πλεονέκτημα το Κρεμλίνο δεν πρόκειται να το αφήσει «στα χέρια» των ΗΠΑ σε καμία περίπτωση και θα αντιδράσει". 
Επί θητείας Ομπάμα ακόμη, όπου και κορυφώθηκαν οι προετοιμασίες για τον εξοπλισμό των ανατολικών ευρωπαϊκών κρατών κατά της Ρωσίας, πολλές φορές η Μόσχα προειδοποίησε για άμεσο πυρηνικό πλήγμα, πολύ πριν το ΝΑΤΟ εγκλωβίσει πλήρως τη Ρωσία.
Στις μέρες μας, ακόμη και η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, δεν φαίνεται να έχει αλλάξει πολλά στην αντιπαράθεση αυτή, που για την ώρα παραμένει στα "χαρτιά".  
EL.gr

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.