Translate

Πυρηνικοί πύραυλοι περικυκλώνουν την Ευρώπη - ΗΠΑ και Ρωσία δηλώνουν έτοιμοι για όλα

Η Ρωσία δεν θα περιμένει να δεχθεί πρώτη το πλήγμα.Η κούρσα των εξοπλισμών αλλά και της συσσώρευσης στρατευμάτων στη γηραιά ήπειρο λαμβάνει επικίνδυνες διαστάσεις, την ώρα που η αντιπυραυλική ασπίδα φτάνει στην τελική της μορφή.

Είναι γεγονός πως ολόκληρη η ανατολική Ευρώπη έχει "δικτυωθεί" μέσα σε μία τεράστια αντιπυραυλική ασπίδα, η οποία όμως στόχο έχει να προκαλέσει ακόμη και παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο.
Τα παραπάνω διαπιστώνει ο αξιωματούχος του Ρωσικού Γενικού Επιτελείου Στρατού, Viktor Poznikhir, επισημαίνοντας παράλληλα:
"Η παρουσία του νατοϊκού αντιπυραυλικού συστήματος ΑΒΜ μειώνει το όριο για τη χρήση των πυρηνικών όπλων, γιατί δίνει την ψευδαίσθηση της ατιμωρησίας των ΗΠΑ στην χρήση στρατηγικών επιθετικών όπλων κάτω από την προστασία της «αντιπυραυλικής ομπρέλας». 
Η παρουσία πυραύλων ABM στην Ευρώπη και η δυνατότητα πολεμικών πλοίων με παρόμοιους πυραύλους σε θάλασσες και ωκεανούς κοντά στο έδαφος της Ρωσίας δημιουργεί ένα ισχυρό δυναμικό για την υλοποίηση αιφνιδιαστικών πυρηνικών επιθέσεων εναντίον της Ρωσίας. Αυτό το πλεονέκτημα το Κρεμλίνο δεν πρόκειται να το αφήσει «στα χέρια» των ΗΠΑ σε καμία περίπτωση και θα αντιδράσει". 
Επί θητείας Ομπάμα ακόμη, όπου και κορυφώθηκαν οι προετοιμασίες για τον εξοπλισμό των ανατολικών ευρωπαϊκών κρατών κατά της Ρωσίας, πολλές φορές η Μόσχα προειδοποίησε για άμεσο πυρηνικό πλήγμα, πολύ πριν το ΝΑΤΟ εγκλωβίσει πλήρως τη Ρωσία.
Στις μέρες μας, ακόμη και η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, δεν φαίνεται να έχει αλλάξει πολλά στην αντιπαράθεση αυτή, που για την ώρα παραμένει στα "χαρτιά".  
EL.gr

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com