Translate

Ο Τρόπος με τον οποίο η Μαύρη Αδελφότητα επέβαλλε τον Εβραιοχριστιανισμό

Βρισκόμαστε στις αρχές του 4ου αιώνα, μια εποχή μεγάλων αλλαγών.


Η Μαύρη Αδελφότητα που είχε από αρχαιοτάτων χρόνων, τον έλεγχο του πλανήτη, ελέγχοντας όλους τους βασιλείς και τους αυτοκράτορες και τους τοπικούς μονάρχες, χρειαζότανε ένα ένα παγκόσμιο τρόπο σκέψης, μία παγκόσμια ιδεολογική πλατφόρμα αν θέλετε, στην οποία θα ενέτασσε τον παγκόσμιο πληθυσμό, ώστε να του περνά τον τρόπο σκέψης και καθημερινής ζωής που ήθελε , ώστε να απλοποιήσει τον παγκόσμιο έλεγχο.

Αυτή η πλατφόρμα ήταν μια νέα θρησκεία, που έμελλε να ονομαστεί αργότερα Εβραιοχριστιανισμός ή Ορθοδοξία (Διαβάστε εδώ αναλυτικά για αυτή).

Οι σκοποί της ίδρυσης της ήταν πολλοί και μέσα σε αυτούς κύριος σκοπός της ελίτ του σκότους ήταν να χαθεί η αλήθεια του Χριστού μαζί με τις αρχαίες γνώσεις που οι Έλληνες είχαν δώσει στον κόσμο.
Για να κατασκευάσει τη νέα αυτή θρησκεία, δεν πήρε τα πάντα από την εβραϊκή θρησκεία, ούτε τα πάντα από την Χριστιανική πίστη, από την οποία αφαίρεσε πρώτα κάθε τι Ελληνικό. Αυτή η ανίερη μίξη θα ήταν και η ιδεολογική πλατφόρμα της κοινής νοοτροπίας που θα επέβαλλε η Μαύρη Αδελφότητα παντού με τη βία και το σπαθί. Χριστιανοί με την έννοια των πρώτων χρόνων, στο τέλος δεν θα υπήρχαν. Θα υπήρχαν μόνο Εβραιοχριστιανοί ανθέλληνες.
Όταν ολοκλήρωσε τις ετοιμασίες της, η Μαύρη Αδελφότητα έκανε το Χριστιανισμό από παράνομο νόμιμο και κατόπιν υποχρεωτικό και άρχισε η εφαρμογή του σχεδίου του ξεριζωμού κάθε ελληνικής και πραγματικά χριστιανικής σκέψης.
SPY:ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ;Image result for ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ
Συγκεκριμένοι ιεράρχες πρωτοστάτησαν κατευθυνόμενοι από την Μαύρη Μασονία, στη δημιουργία της ενιαίας εβραιοχριστιανικής θρησκείας με συγκεκριμένο τυπικό (τυπολατρία) και συγκεκριμένα πιστεύω, που τα ονόμασαν «παράδοση της εκκλησίας», πολεμώντας μέχρι τέλους όλους εκείνους που δεν ήθελαν με τίποτα την ένωση αυτή, θέλοντας να χαθεί και η τελευταία αντίσταση των πραγματικών χριστιανών των πρώτων μετά Χριστό αιώνων ώστε να επικρατήσει ο θρίαμβος του Γιαχβεδικού μωσαϊκού νόμου, του μισάνθρωπου νόμου του Γιαχβέ Σατανά.
Για να οριστούν τα επίσημα και ιερά βιβλία του Εβραιοχριστιανισμού, έγινε η τοπική σύνοδος - παρωδία της Λαοδικείας που κράτησε περίπου 38 χρόνια. Στην διάρκεια της γράφτηκε αυτό που σήμερα ονομάζουμε "Παλαιά" και "Καινή" Διαθήκη, με βάση παλαιότερα κείμενα που παραποιήθηκαν. Η "Παλαιά Διαθήκη", αποτελείται από κάποια εβραϊκά βιβλία, όχι όλα, αφού το Ζοχάρ, το Μιντράς, και βεβαίως το Ταλμούδ που βρίζει το Χριστό και την Παναγία αποκλείστηκαν όπως και πολλά άλλα.
Οι σκοταδιστές Εβραιοχριστιανοί, δουλεύοντας για την μαύρη μασονία της Μαύρης Αδελφότητας, έκαψαν κάθε τι Ελληνικό, κατέστρεψαν τα πάντα και σκότωσαν όποιον δεν συμφωνούσε με την εγκληματική νέα θρησκεία. Αυτό το σκοταδιστικό έκτρωμα που αποκάλεσαν Ορθοδοξία, προσπάθησαν να το επιβάλλουν δια πυρός και σιδήρου και στους Έλληνες και στους Εβραίους, με διαφορετικούς τρόπους.
- Στους Εβραίους : Παρουσίασαν το Χριστό ως τον προφητευμένο Μεσσία που τους είχε υποσχεθεί ο Γιαχβέ. Ο Μεσσίας αυτός σύμφωνα με τον Γιαχβέ κατά την "Παλαιά Διαθήκη" και τα άλλα ιερά εβραϊκά κείμενα, θα έκανε τους Εβραίους αφεντικά του κόσμου αυτού και θα τους έδινε όλο τον πλούτο, κάνοντας όλους τους άλλους λαούς δούλους τους. Όταν λοιπόν σε κάποιον μορφωμένο Εβραίο έλεγαν πως ήρθε ο Μεσσίας που περίμεναν και ότι αυτός είναι ο Ιησούς Χριστός, ο Εβραίος έλεγε πώς αν αυτός ο Ιησούς Χριστός είναι ο Μεσσίας, γιατί οι Εβραίοι δεν είναι αφεντικά του κόσμου; 
Ο Χριστός, έλεγε ο Εβραίος, δεν κυβέρνησε τον πλανήτη μέσα απ τον Ναό του Σολομώντα, ούτε φράγκα έδωσε, ούτε οι άλλοι λαοί έγιναν δούλοι μας όπως μας έχει υποσχεθεί ο Γιαχβέ!
Όταν οι μορφωμένοι Εβραίοι έλεγαν πως ο Χριστός δεν είναι ο Μεσσίας που τους είχε υποσχεθεί ο Γιαχβέ, τους έσφαζαν. Αυτό εξηγεί γιατί σφάχτηκαν ΚΑΙ οι Εβραίοι από τους "θεοσεβούμενους" προσκυνημένους στην Μαύρη Μασονία αυτοκράτορες, του Μαύρου Βυζαντίου, της Μαύρης Αδελφότητας. Όπως ο ίδιος ο Δημοσθένης Λιακόπουλος έχει πει, όλα τα παγκόσμια ιστορικά γεγονότα εξηγούνται μόνο με την αποδοχή της ύπαρξης των Αδελφοτήτων του σκότους(Λευκής και Μαύρης) που εδώ και χιλιάδες χρόνια πολεμούν μεταξύ τους.
- Στους Έλληνες : H Μαύρη Αδελφότητα που ξεκίνησε την πανθρησκεία της εποχής εκείνης, αυτή του Εβραιοχριστιανισμου, γνώριζε την ύπαρξη των προφητειών των αρχαίων Ελλήνων για την Έλευση του Υιού του Θεού, του Άγιου Λόγου του Δημιουργού, στον κόσμο αυτό της ύλης με σκοπό να λυτρώσει τους ανθρώπους, βγάζοντας τους από την λήθη. Πήγαιναν λοιπόν τα τσιράκια της Μαύρης Αδελφότητας και έλεγαν στους Έλληνες πως ότι ο Μεσσίας που περίμεναν, ο Υιός του Θεού, ήρθε και είναι ο Ιησούς Χριστός, και ψέματα σε αυτό δεν έλεγαν. 
Αν ο Έλληνας γινόταν Εβραιοχριστιανός τότε όλα ήταν καλά για κείνους. 
Αν όμως ο Έλληνας ήταν ψαγμένος, ήξερε ότι υπάρχει ένας Υπέρτατος Δημιουργός Νους, ο οποίος έχει συγκεκριμένες ηθικές αξίες. Ένας Δημιουργός που δεν ζητάει θυσίες, ούτε λατρείες. Έβλεπε ο Έλληνας τις ανωμαλίες και τα ψέματα των εβραϊκών γραφών του Γιαχβέ Σατανά και έλεγε πως αυτά δεν έχουν καμία σχέση με τον Δημιουργό που ήξερε εκείνος ότι υπάρχει.
Εντωμεταξύ, αυτοί που είχαν την εργολαβική εντολή για την προώθηση της νέας θρησκείας, στους Έλληνες δεν τόνιζαν τον Χριστό, αλλά τους Εβραίους, που τολμούσαν και τολμούν να τους ονομάζουν εκλεκτό λαό του Δημιουργού Πατέρα, ανώτερους των Ελλήνων και προπάτορες του Χριστού, διαπράττοντας ίσως την μεγαλύτερη βλασφημία. Προσπαθούσαν δηλαδή και εξακολουθούν να προσπαθούν οι φανατικοί εβραιοχριστιανοί, να παρουσιάσουν το μαύρο ως άσπρο.
Οι περισσότεροι Έλληνες λοιπόν δεν δεχότανε να εισέλθουν σε αυτό το σίχαμα, τον Εβραιοχριστιανισμό – «Ορθοδοξία», και τους έσφαζαν και αυτούς. Έγινε τεράστια γενοκτονία κατά των Ελλήνων αλλά σφάχτηκαν και χιλιάδες Εβραίοι που δεν θέλησαν να μπουν μέσα στην νέα αυτή παν-θρησκεία.
SPY: ''ΣΚΥΜΝΟΣ ΛΕΟΝΤΟΣ ΔΑΝ ΚΑΙ ΕΚΠΗΔΗΣΕΙ ΕΚ ΒΑΣΑΝ(ΤΟΥΤΗ ΕΣΤΙ Η ΣΚΥΘΟΠΟΛΙΣ)'' ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ
προφητεία που λάλησε ο Ιακώβ πρίν πεθάνει
Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΔΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΥΘΟΠΟΛΙ
Στην Σκυθόπολη υπήρχε κολαστήριο, στο οποίο πήγαιναν, βασάνιζαν και σκότωναν τους Έλληνες που δεν δέχονταν τον Εβραιοχριστιανισμό, όχι επειδή δεν δέχονταν το Χριστό, αλλά επειδή δεν δέχονταν τους Εβραίους και τον θεό τους το Γιαχβέ. Μέσα σε 20 χρόνια σφαγιάστηκαν 19.000.000 'Ελληνες.
Έφεραν οι Εβραιοχριστιανοί τον απόλυτο σκοταδισμό του μεσαίωνα στον κόσμο και έκαψαν όλα όσα δεν είχαν κάψει τα προηγούμενα χρόνια. Κάηκαν όλες οι βιβλιοθήκες που περιείχαν τη αρχαία γνώση και κυνηγήθηκαν και φονεύθηκαν εκείνοι που είχαν στο μυαλό τους τη γνώση και σκέφτονταν ελεύθερα, από τους σκοταδιστές εβραιοχριστιανούς που ποτέ τους δεν γνώρισαν το Χριστό, όντας εχθροί της έρευνας, της γνώσης και της αλήθειας.
Το χειρότερο ίσως αποτέλεσμα της δημιουργίας του Εβραιοχριστιανισμού, είναι το να υπάρχει η θλιβερή πεποίθηση ότι με τους Εβραίους έχουμε τον ίδιο Θεό, αλλά εμείς λέμε ότι ο «Μεσσίας» ήρθε και οι Εβραίοι είναι οι πλανεμένοι που περιμένουν ακόμη να έρθει.
Αυτό είναι απάτη συμπαντικού μεγέθους. Ούτε τον ίδιο Θεό έχουμε, ούτε τον ίδιο «Μεσσία». Ο δικός μας Λυτρωτής είναι ο Χριστός που ήρθε και μας είπε ότι ζούμε σε κόσμο ψεύτικο και ότι έχουμε πλέον εξουσία αγορασμένη με τα πάθη και την σταύρωσή Του, να συνέλθουμε και να γυρίσουμε πίσω στην φωτεινή πατρίδα μας, στον δικό Του φωτεινό κόσμο.
Ο Μεσσίας που περιμένουν οι Εβραίοι βάσει της σατανικής "Παλαιάς Διαθήκης", είναι ο Αντίχριστος, ο ενσαρκωμένος Γιαχβέ, που θα έρθει τους κάνει αφεντικά του πλανήτη, εδώ σε αυτόν τον σκοτεινό κόσμο, που ο ίδιος έχει δημιουργήσει, σύμφωνα με την ορισθείσα συμφωνία, ως πεδίο δοκιμής των ανθρώπων. Στην ουσία θα τους κάνει αφεντικά στο τίποτα, αφού ο κόσμος αυτός είναι ανύπαρκτος, μια ψευδαίσθηση, όπως δέχεται και η επιστήμη μέσω της κβαντομηχανικής σήμερα.
Τα στοιχεία προήλθαν από την τετραλογία του "Μαύρου Βυζαντίου"(Δ. Λιακόπουλος).
EL.gr

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com