Translate

BΡΕΤΑΝΙΑ: Ανώτατο Δικαστήριο: Τα παιδιά ανήκουν στο Κράτος NWO

Για όσους δεν το γνωρίζουν ακόμα, ας το μάθουνΤα παιδιά δεν ανήκουν στις οικογένειες αλλά στο Κράτος.Αυτό δεν είναι να γίνει ισχύει ήδη στην Ευρώπη και φυσικά και στην Ελλάδα, όπου αν θυμάστε μητέρα που είχε επιλέξει την εκτός σχολείου εκπαίδευση για την 8χρονη κόρη της, η Εισαγγελία Αθηνών δήλωσε ότι εκδίδει παραγγελία να... πάρουν το παιδί από τη φυσική του μητέρα επειδή δεν πάει σχολείο! Με άλλα λόγια, η εισαγγελική λειτουργός έκρινε ότι είναι προτιμότερο για ένα παιδί να απομακρυνθεί -με τη συνδρομή της αστυνομίας- από τη φυσική του μητέρα και μάλιστα χωρίς δίκη!

Στην Βρετανία τώρα το Ανώτατο Δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου καταδίκασε έναν πατέρα, ο οποίος πήγε την κόρη του για διακοπές στην διάρκεια της περιόδου των μαθημάτων!!!
Το σκεπτικό του δικαστηρίου ήταν ότι οι γονείς θα πρέπει να τηρούν τους σχολικούς κανονισμούς και να μην αυθαιρετούν.  
Όπως μεταδίδεται, το δικαστήριο έκρινε πως ο Τζον Πλατ ενήργησε παράνομα όταν πήγε την κόρη του ταξίδι στην Disney World στις ΗΠΑ, τον Απρίλιο του 2015, παρά την αντίθετη γνώμη των σχολικών αρχών.
Έπρεπε να ρωτήσει δηλαδή τις σχολικές Αρχές για να πάει εκδρομή με την κόρη του!!!!
Μάλιστα, η απόφαση αναμένεται να έχει επιπτώσεις σε όποιον γονέα επιχειρήσει μελλοντικά να κάνει κάτι ανάλογο σε αγγλικό σχολείο, χωρίς την έγκριση της διεύθυνσης.  
«Οι αδικαιολόγητες απουσίες προκαλούν αναστάτωση, όχι μόνο στο παιδί (που απουσιάζει) αλλά και στην εργασία των άλλων μαθητών», ανέφερε η αντιπρόεδρος του Ανώτατου Δικαστηρίου, Μπρέντα Χέιλ, η.
Τώρα το καταλάβατε; Τα παιδιά δεν ανήκουν στους γονείς με απόφαση του Ανωτάτων δικαστηρίων.
Ο πατέρας είχε αρνηθεί να καταβάλει πρόστιμο 120 λιρών που του είχαν επιβάλλει οι τοπικές αρχές, επειδή είχε πάει την κόρη του, η οποία τότε ήταν επτά ετών, διακοπές παρά τις αντιρρήσεις του σχολείου της.
Η κόρη του είχε παρακολουθήσει στην διάρκεια του χρόνου πάνω από το 90% του σχολικού χρόνου, και ως εκ τούτου παρακολουθούσε κανονικά τα μαθήματα, ισχυρίστηκε στις Αρχές.
Μετά την απόφαση ανέφερε πως οι «σοκαριστικές» επιπτώσεις της απόφασης σημαίνουν ότι κάθε αδικαιολόγητη απουσία θα μετατρέπεται πλέον σε ποινικό αδίκημα.
Δεν έχει και άδικο!!! Θέλουν τα παιδιά δικά τους για να τα μορφώνουν, όπως επιθυμεί η Ατζέντα 2030. Όπως δείχνει το περιστατικό μάλιστα, οι Αρχές δεν θέλουν τα παιδιά να χάνουν ούτε «κόμμα» από τις διδαχές της Νέας Τάξης.
                                                                                            EL.gr

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com