Translate

Αρχίζει να γίνεται ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ η πτώση του κυβερνητικού αεροσκάφους! Οι Συριζαίοι θέλουν να αρπάξουν τα 8 δις που βρίσκονται στα Ταμεία του κράτους

 Με τον οξυδερκή Γραμματέα του Σύριζα να απειλεί τον κεντρικό τραπεζίτηΓιάννη Στουρνάρα και τον Ευάγγελο Βενιζέλο με την σειρά του να απειλεί με ειδικά δικαστήρια τον Τσίπρα και τα υπόλοιπα
στελέχη της (ντούρου-ντούρου) Κουμουνδούρου αρχίζει να γίνεται εξίσου συναρπαστική με το Survivor η πτώση του Σύριζα.
Γράφει ο Simon Templar
Οσο περνάνε οι ώρες και οι μέρες τόσο πιο επώδυνη γίνεται η συμφωνία για τους Συριζαίους και τόσο πιο κοντά βρίσκεται το 4ο και μακρύτερο Μνημόνιο. Ο Σύριζα στην προσπάθειά του να διασώσει το πελατειακό κράτος έχασε όλους τους υπόλοιπους ψηφοφόρους και κυρίως κάποια νούμερα από την εγχώρια αστική (της πλάκας) τάξη και κάποιους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες που εμπιστεύθηκαν τα υποτιθέμενα νέα και άφθαρτα παιδιά που ήθελαν να κυβερνήσουν την Ελλάδα.
 Μέχρι τις 1.30 μετά τα μεσάνυχτα (ώρα Αθήνας) κράτησαν οι συνομιλίες υψηλού επιπέδου (εάν το υψηλό επίπεδο είναι η Αχτσιόγλου και ο Τσακαλώτος πιάσε το αυγό και κούρευτο) μεταδίδει από τις Βρυξέλλες η Ελένη Βαρβιτσιώτη που νιαουρίζει χαριτωμένα κάθε βράδι στο δελτίο της Σίας με τις φονικές γόβες.
Παρόλο που δεν υπάρχει συμφωνία σε κάποιο από τα ανοιχτά θέματα ο επικεφαλής του Eurogroup Γ. Ντάισελμπλουμ έγραφε σε tweet ότι έχει επιτευχθεί «καλή πρόοδος» με τις συζητήσεις να συνεχίζονται και σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν σήμερα το απόγευμα από τις βάσεις του καθενός μέσω τηλεδιάσκεψης και όχι στις Βρυξέλλες. Νωρίτερα χθες Ευρωπαίος αξιωματούχος έστελνε ξεκάθαρο μήνυμα για τις καταστροφικές συνέπειες που θα είχε στην ελληνική οικονομία η παράταση της διαπραγμάτευσης, αφήνοντας ανοιχτό και το ενδεχόμενο επανεξέτασης των μέτρων που έχουν ληφθεί, την στιγμή που οι δείκτες της οικονομίας θα χειροτερεύουν.
 Χθες από την μία διεξάγονταν επαφές στο υψηλότερο επίπεδο, με τον κ. Τσίπρα να επικοινωνεί με τον πρόεδρο της Ε. Επιτροπής Ζ. Κ. Γιουνκέρ, σε μία προσπάθεια της Αθήνας  να επιτευχθεί κάποια πρόοδος που θα μπορούσε να παρουσιαστεί στο Eurogroup της Παρασκευής, ώστε να μην λήξει η συνάντηση των υπουργών Οικονομικών με άλλο ένα ναυάγιο, την στιγμή που ο χρόνος έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα για την ελληνική οικονομία.
Ευρωπαίος αξιωματούχος ανέφερε χθες πως η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της  αξιολόγησης θα έχει καταστροφικές συνέπειες στην οικονομία λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η κατάσταση της  οικονομίας θα είναι τέτοια που όλες οι παράμετροι βάσει των οποίων ελήφθησαν οι αποφάσεις  θα πρέπει να επανεξεταστούν». Με αυτό τον τρόπο απαντούσε ουσιαστικά στο ερώτημα κατά πόσο θα μπορούσαν να βγουν αληθινά τα σενάρια που θέλουν η κυβέρνηση να μαζεύει λεφτά, έτσι ώστε να μην χρειαστεί την εκταμίευση από το κλείσιμο της αξιολόγησης για να πληρώσει τα περίπου 7 δισ. του Ιουλίου. Η απάντηση του ήταν ξεκάθαρη. «Κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για την οικονομική, φορολογική, καταναλωτική και επιχειρηματική εμπιστοσύνη», είπε.
Στο μεταξύ οι παλαβοί κυβερνώντες έχουν στραγγίξει την αγορά μαζεύοντας ότι ρευστό κυκλοφορεί για να πληρώσουν εάν χρειαστεί το ομόλογο των 7,4 δις ευρώ που λήγει τον Ιούλιο. Αυτά τα δις που έχουν οι συριζαίοι στην μπάντα είναι πολλά και θέλουν να τα παντελονιάσουν ώστε να κάνουν γλυκιά ζωή με καυτές βενεζουελάνες συντρόφισσες. Το μόνο εμπόδιο ανάμεσα στα 8,4 δις ευρώ που θέλουν να παντελονιάσουν οι Συριζαίοι (αλά ΠΑΣΟΚ) από τα Ταμεία του παρα-Κράτους είναι ο Στουρνάρας και γι΄αυτό θέλουν να τον βγάλουν από τη μέση…
ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com