Translate

ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, ΜΕ «ΑΡΩΜΑ» «ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑΣ» ΚΑΙ …. «ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ».

Το τελευταίο χρονικό διάστημα,  έχουμε διαβάσει  πολλά και διάφορα δημοσιεύματα,  ακόμα και σε μεγάλα συστημικά ΜΜΕ , που μιλούν για την πιθανότητα  προβοκάτσιας σε βάρος της Ελλάδος, εκ μέρους της
Τουρκίας και  πριν από το δικό μας Πάσχα και το δικό τους δημοψήφισμα.
                                                    Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Ελληνίδες και Έλληνες.
Να ξέρετε πως αυτοί που τα γράφουν, δεν τα βγάζουν από το μυαλό τους.  Όπως γνωρίζω εγώ τα βρώμικα σχέδιά τους, έτσι τα γνωρίζουν και πολλοί άλλοι.  “Ενημερώνουν” λοιπόν και αυτοί τον Ελληνικό λαό, αλλά με έναν τρόπο που θα τον λέγαμε …. “γενικώς και αορίστως”.   Διότι  δεν θέλουν  να …. κάψουν το σχέδιο, αλλά να προετοιμάσουν  την κοινή γνώμη γι’ αυτό που θα γίνει.   Αυτό λέγεται προπαγάνδα.  Διότι χωρίς να ακυρώνουν το σχέδιο, θα μπορούν  να λένε μετά, ….. “εμείς σας το είπαμε”…!!!!  Εδώ βλέπετε και επίσημη “ενημέρωση” προς τους Έλληνες από τον ….. Πούτιν..!!!!
Αυτό είναι ένα μέρος της αλήθειας, μαζί με την κατάλληλη προπαγάνδα.   Εμείς τώρα θα τα πούμε ……. λίγο διαφορετικά.., επειδή δεν κάνουμε προπαγάνδα, αλλά επιθυμούμε να ….. “κάψουμε” το σχέδιο….
ΣΧΕΔΙΟ  “ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ” . ΤΟΥΡΚΙΚΗ  ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ  ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.
Για να καταλάβετε πόση προπαγάνδα και παραπληροφόρηση “τρώτε” καθημερινά, θα σας πω με μία φράση,  πως ο Ερντογάν δεν έχει καμία  σχέση και  δεν εμπλέκεται με κανένα τρόπο, σε αυτό το  επιχειρούμενο σχέδιο της Τουρκικής προβοκάτσιας στην Ελλάδα. Γιατί πολύ απλά αυτό είναι εις βάρος του. Το σχέδιο που μιλάει για Τουρκική προβοκάτσια,  έχει την κωδική ονομασία  “Βαριοπούλα”  και  έχει εκπονηθεί από το 2002,  ως υποσχέδιο του βασικού σχεδίου με την κωδική ονομασία “Εργκένεκον”.
Είναι μία υπόθεση που όταν αποκαλύφθηκε το 2010, οδήγησε σε εκατοντάδες συλλήψεις και καταδίκες Στρατιωτικών,  από την Ισλαμική Κυβέρνηση  Ερντογάν.  Πρόκειται για  ένα σχέδιο του “ΒΑΘΕΩΣ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ  ΚΡΑΤΟΥΣ”  της Τουρκίας, που  στο πρόσωπο του Ισλαμιστή Ερντογάν,  βλέπουν τον άνθρωπο που προσπαθεί να γκρεμίσει το Στρατιωτικό Τουρκικό κράτος, που ίδρυσε ο Κεμάλ Ατατούρκ.
Το σχέδιο  “Εργκένεκον”  σχεδίαζε την ανατροπή του Ερντογάν με Στρατιωτικό πραξικόπημα (έγινε αλλά απέτυχε πέρυσι)  και το υποσχέδιο  “Βαριοπούλα” , σχεδίαζε την ένταση στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις, με διάφορες  προβοκάτσιες, κυρίως σε Τζαμιά, καθώς και με πτώση Τουρκικού μαχητικού.
Αυτά τα λέω για να καταλάβετε πως οι προβοκάτσιες, είναι σχέδια των Στρατηγών της Τουρκίας, που θέλουν να τα φορτώσουν στον Ερντογάν.   Όπως ακριβώς έκαναν και με την πτώση του Ρωσικού μαχητικού  SU 24 τον Νοέμβριο του 2015.
Ο Ερντογάν  το  “φορτώθηκε” το περιστατικό και εκτέθηκε παγκοσμίως, ενώ ήταν διαταγή του αρχηγού της Τουρκικής αεροπορίας και  μετέπειτα αρχηγού  του Τουρκικού πραξικοπήματος πέρυσι τον Ιούλιο.
Και επίσης,  μία προβοκάτσια,  που θα έχει ως αποτέλεσμα πτώση Τουρκικού μαχητικού από Έλληνες, σε καμία περίπτωση δεν λειτουργεί υπέρ του Ερντογάν στο Δημοψήφισμα.  Θα το χρησιμοποιήσουν οι Στρατηγοί κατά του Ερντογάν, για να τον παρουσιάσουν στην κοινή γνώμη ως ανίκανο να υπερασπιστεί τα Τουρκικά συμφέροντα.
Ο Στρατός της Τουρκίας αυτήν την στιγμή, βλέπει στο πρόσωπο του Ερντογάν τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ του.   Στο Τουρκικό κράτος υπάρχουν δύο μεγάλα  “taboo”, που όποιος ισχυριστεί το αντίθετο είναι εχθρός του κράτους.   Το ένα είναι  πως, “καμία σφαγή δεν συντελέστηκε κατά των Αρμενίων”.  Και το άλλο είναι πως,  “η Τουρκία είναι ένα κοσμικό κράτος  και το  Ισλάμ και η ισλαμική κουλτούρα είναι  εχθροί του κράτους”.
Ο Ισλαμιστής Ερντογάν, είναι για τον  στρατό  το ίδιο εχθρός , όσο αυτοί που ισχυρίζονται πως έγινε η γενοκτονία των Αρμενίων.
Το Τουρκικό κράτος δημιουργήθηκε υπό την ηγεσία του Οθωμανικού στρατού και ως εκ τούτου, ο στρατός μέσα στην Τουρκία, θεωρείται ο θεμελιωτής, αλλά και ο ΘΕΜΑΤΟΘΥΛΑΚΑΣ  του πολιτεύματος.   Άλλωστε ο ρόλος αυτός,  του αποδόθηκε από τον ιδρυτή της Τουρκικής Δημοκρατίας, τον ίδιο τον Ataturk.   Αυτό  δίνει στον στρατό νομιμοποίηση στις επεμβάσεις του  στα πολιτικά  δρόμενα της Τουρκίας,  χωρίς να αμφισβητείται  η ορθότητα  τους.
Πρέπει όμως να απαντήσουμε και σε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ που είναι το εξής:  “Γιατί άραγε, για τις αρχές του Κεμαλικού Τουρκικού κράτους, το Ισλάμ και η ισλαμική κουλτούρα είναι  εχθροί του κράτους”;;;
Η απάντηση  είναι η εξής: Ο Κεμάλ Ατατούρκ και πατέρας της Τουρκίας,  ήταν Εβραϊκής καταγωγής από την αίρεση των Σαμπαταϊστών (Ντονμέ) και ο ίδιος δήλωνε πως είναι απόγονος του «μεσσία» των Εβραίων Σαμπετάι Ζεβί, που παρουσιάστηκε ως «μεσσίας» των Εβραίων το 1666.  Ο ίδιος ήταν Καμπαλιστής και το Τουρκικό κράτος που δημιούργησε,  το θεμελίωσε  επάνω στο δόγμα  της Καμπάλα. Οπότε το Ισλάμ ως θρησκεία, αποτελούσε εχθρό για τον Καμπαλισμό.   Γιατί το Ισλάμ είναι μία θρησκεία φανατισμού και απαγόρευσης και εκεί μέσα δεν μπορεί να αναπτυχθεί ο Σατανισμός.  Ο Σατανισμός για να βρεί «γόνιμο έδαφος» και να αναπτυχθεί, χρειάζεται … ελευθερία…. κοσμικότητα και ….. προοδευτισμό….
Αυτην την Σατανική κοσμικότητα της Τουρκίας, που ονομάστηκε «Κεμαλισμός», ανέλαβε ο Στρατός να την διαφυλάξει ως θεματοφύλακας.
Έτσι  στην Τουρκία έχουν γίνει 4 πραξικοπήματα (1960, 1971, 1980, 1997) και η επέμβαση του στρατού δεν αμφισβητήθηκε ποτέ,  καθώς πάντα γίνεται για να εξασφαλίσει ότι η Τουρκία δεν θα παρεκκλίνει από τις αρχές του Κεμαλισμού.  Το πραξικόπημα κατά του Ερντογάν στις 15 Ιουλίου πέρυσι, είναι το πρώτο αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία, που στην κυριολεξία την έχει ΔΙΑΛΥΣΕΙ…. και αυτό το βλέπει ο στρατός.
Ναι αλλά βλέπει και ο Ερντογάν  πως ο Στρατός επιδιώκει πάση θυσία να τον ρίξει. Και ο Ερντογάν από την μεριά του, πολεμάει αυτον τον Κεμαλισμό.  Στην Τουρκία  τα τελευταία χρόνια δημοσιεύθηκαν πράγματα αδιανόητα για τις αρχές του Κεμαλισμού, όπως π.χ. το ότι ο Κεμάλ Ατατούρκ ήταν ομοφυλόφυλος.  Αυτό μπορεί να ήταν γνωστό σε κάποιους κύκλους, αλλά αν το δημοσίευες πριν τον Ερντογάν μέσα στην Τουρκία, θα είχες πεθάνει. Ο Ερντογάν έδωσε το πράσινο φως, για να δημοσιευθεί αυτό μέσα στην Τουρκία και υπήρξε πλήθος δημοσιευμάτων, φωτογραφιών και βίντεο που κυκλοφόρησαν, κάνοντας…. έξαλο τον στρατό …
Εδώ κάποιες από τις δημοσιεύσεις με φωτογραφίες και βίντεο.

Γίνεται δηλαδή μέσα στην Τουρκία,  ένας τρομερός εμφύλιος πόλεμος χωρίς αίμα προς το παρόν, μεταξύ του Ισλαμιστή Ερντογάν και του Κεμαλικού Στρατού, που παίζεται σε επίπεδο Κυβερνητικής ισχύος, εντυπώσεων και προπαγάνδας με στόχο την κοινή γνώμη. Και αυτός ο πόλεμος γιγαντώνεται, όσο πλησιάζουν προς το Δημοψήφισμα,  που όποιο και να είναι το αποτέλεσμα η Τουρκία θα βουτηχθεί στο αίμα. Γιατί αν κερδίσει ο Ερντογάν, αρχίζει να βάζει την ταφόπλακα στον Κεμαλισμό, ενώ αν χάσει θα πάρει τα πάνω του ο στρατός. Αλλά και στις δύο περιπτώσεις, ο χαμένος δεν θα καταθέσει τα όπλα…
Οι προβοκάτσιες λοιπόν που ετοιμάζονται στο Αιγαίο ή στην Θράκη από την μεριά των Τούρκων και μας ….. “ειδοποίησε” γι’ αυτές ο … Πούτιν, δεν  θα προέρχονται από τον Ερντογάν,  αλλά από τους Στρατηγούς της Τουρκίας, για να εκθέσουν τον Ερντογάν  στην Τουρκική κοινή γνώμη,  πριν το δημοψήφισμα…
Αυτά τα λίγα, για να καταλάβετε  περιληπτικά τι συμβαίνει στην γείτονα.
ΣΧΕΔΙΟ  ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ  ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ  ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ.
Τώρα όμως θα πάμε σε πολύ “βαθειά νερά”, γιατί θα αποκαλύψουμε όσο πιο περιληπτικά μπορούμε, ίσως και το πιο σατανικό  σχέδιο που έχουν επιχειρήσει ποτέ και ο χώρος που θέλουν να το επιχειρήσουν είναι το ΒΟΤΑΝΙΚΟ , που  φυσικά δεν είναι τυχαίος.
Καταρχήν πρέπει να γνωρίζουμε όλοι, ότι ο συγκεκριμμένος χώρος του Βοτανικού που επιλέχθηκε για να γίνει το τζαμί,  θεωρείται από τους Σατανιστές,  ένας από τους πλέον ιδανικούς χώρους για τελετές Σατανισμού,  από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.  Οπότε είναι λίγο ….. δύσκολο, να έδιναν έναν πολύτιμο γι’ αυτούς χώρο, στο …. Ισλάμ.
Θα πρέπει επίσης να γνωρίζουμε, πως από την πιο αρχαία εποχή μέχρι σήμερα,  ο Τριαδικός Θεός,  όπως και ο διάβολος με όποιες μορφές και ονόματα έχει πάρει, ήταν οι ίδιοι.  Η διαφορά του τότε με το σήμερα,  είναι πως πρίν έρθει ο Θεός ως άνθρωπος στον κόσμο, στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού, ο διάβολος ήταν τύρρανος και κυρίαρχος επί  όλων των ανθρώπων στην γη.
Ο Θεός και Μεσσίας  Ιησούς Χριστός που έγινε άνθρωπος,  με την διδασκαλία του, την Ανάστασή του, και το άγιον Πνεύμα που έστειλε στους ανθρώπους, έκανε κάτι αδιανόητο για την μέχρι τότε εποχή.  Συνέτριψε τον διάβολο, κατήργησε  τον Άδη και τον θάνατο και έδωσε και  την Θεία Δύναμη Του στους ανθρώπους,  για να μπορούν και αυτοί να κάνουν το ίδιο.
Τα λέμε απλά, εν τάχει και ο νοών νοείτω.
Ο σατανάς δηλαδή και οι δαίμονες του, ενώ παραμένουν ίδιοι απο τα πιο αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα  και εφαρμόζουν  τις ίδιες μεθόδους και τελετουργίες, ο Τριαδικός Θεός άλλαξε τα δεδομένα υπέρ των ανθρώπων και τους έδωσε την δύναμη να νικούν τον διάβολο. Φυσικά κατά το  “όστις θέλει οπίσω μου ελθείν”.. Διότι  για τον Θεό προέχει η ελεύθερη βούλησή μας.
Αυτά έτσι περιληπτικά για να καταλάβουμε λίγο τι σημασία είχε για την ανθρωπότητα ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ και γιατί κόπηκε ο κόσμος,  σε ΠΡΟ και ΜΕΤΑ  ΧΡΙΣΤΟΝ εποχή..
Ο συγκεκριμμένος  χώρος του Βοτανικού τώρα για τον οποίον μιλάμε,  έχει την ιστορία του στην προ Χριστού  Ελλάδα και  παραμένει από τότε σχεδόν ίδιος,  αφού οι σατανιστές ξέρουν τι συμβαίνει εκεί και τον φυλάνε…  Και τον φυλάνε γιατί σας είπα,  οι σατανιστές λειτουργούν από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα με τους ίδιους τρόπους.
Οπότε,  ένας χώρος που ήταν για τους σατανιστές στην αρχαιότητα πύλη του Άδη  και που σ’ αυτόν τον χώρο  έχουν θαφτεί  άγνωστος άριθμός από  ιέρειες των σατανικών θεοτήτων,  καθώς και άγνωστος αριθμός από ιέρειες αμαζόνες, αυτός ο χώρος είναι απλά ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ για τους σημερινούς σατανιστές…..   Γιατί όπως έχουν και οι ίδιοι ομολογήσει επάνω στην …. χαρά τους , έχουν εκεί θαμένους πολλούς και  ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ σατανιστές της αρχαιότητας..
Εκεί βρισκόταν και ο ναός της  Δήμητρας και της κόρης, όπου εκεί  στάθμευαν οι μύστες όταν επέστρεφαν από τα Ελευσίνια Μυστήρια , για να ανασυγκροτηθούν και να μπουν στην Αθήνα. Τα Ελευσίνια μυστήρια ήταν η πιο αποκρυφιστική τελετή, για την οποία δεν έχει διασωθεί τίποτα μέχρι σήμερα και υπήρχε όρος που τημωρούσε με θάνατο όποιον μυημένο τολμούσε να αναφερθεί σ΄αυτά.
Με τους ίδιους τρόπους ενεργεί και σήμερα ο σατανισμός.  Μυήσεις,  μυστικότητα και θάνατος σε όποιον αποκαλύψει….
Στον ναό λοιπόν της Δήμητρας και της κόρης, που ήταν Δημήτηρ και κόρη εκεί σην ιερά οδό στο Βοτανικό,  στάθμευαν οι μετέχοντες,  γυρνώνας από τα Ελευσίνια μυστήρια, πριν μπουν στην Αθήνα.
Σας είπα ο ίδιος σατανάς ήταν  και το όνομα “ΔΗΜΗΤΗΡ + ΚΟΡΗ” με την ελληνική αριθμολογία, δίνει τον αριθμό του θηρίου “666”…. Δ4+Η8+Μ40+Η8+Τ300+Η8+Ρ100+ Κ20+Ο70+Ρ100+Η8=(4+8+40+8+300+8+100+20+70+100+8=666)
Οι Έλληνες τα πρόσεχαν τα σημεία, αλλά τότε δεν μπορούσαν να ξέρουν αφού η αποκάλυψη του αγίου Ιωάννη γράφτηκε αιώνες μετά.
Και ερχόμαστε στον 9ο μετά Χριστόν αιώνα και στην Βυζαντινή Αυτοκρατορία, όπου τότε πλέον ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. Και η αυτοκράτειρα  Θεοδοσία, χτίζει εκεί στο Βοτανικό, δίπλα στο νεκροταφείο των ιέρειων του σατανά και των μαγισσών και  επάνω στα απομεινάρια του αρχαίου σατανικού ναού της Δημήτηρ και κόρης,  τον Ιερό ναό του αγίου Σάββα του Ηγιασμένου που υπάρχει μέχρι σήμερα.
Η Αυτοκράτειρα Θεοδοσία το γνώριζε, αλλά πρέπει να το ξέρετε και εσείς. Όπου υπάρχει Ορθόδοξος ιερός Ναός,  με κανονικά εγκαινιασμένη αγία Τράπεζα,  που σημαίνει πως έχει τοποθετημένα μέσα  ιερά λείψανα αγίων,  αυτοί οι χώροι εκπέμπουν μία ασύληπτη Θεϊκή ενέργεια που εξαφανίζει κάθε σατανική και αρνητική ενέργεια από κάθε  σατανικό ναό.
Οι αρχαίοι ναοί,  είχαν μεγάλη αρνητική ενέργεια για τους ανθρώπους,  γιατί είχαν ποτιστεί επί αιώνες,  σε αμέτρητες τελετές με πολύ αίμα,   ακόμα και ανθρώπινο.
Γι’ αυτό, όσοι παρακολουθείτε με νόημα τα πράγματα,  θα είδατε  πως τώρα έχει ξεσπάσει εκεί στο Βοτανικό μία διαμάχη σχετικά με τον Ιερό Ναό του αγίου Σάββα,  γιατί  αυτή η Θεϊκή ενέργεια που εκπέμπει η αγία του Τράπεζα,  εμποδίζει τους σατανιστές στην αναβίωση  της πύλης του Άδη που θέλουν να ενεργοποιήσουν…
Αυτό που γίνεται από τους σατανιστές  στο Βοτανικό, είναι κάτι πολύ ΜΕΓΑΛΟ.  Και δεν έχει καμία σχέση με το να παραδώσουν ένα τζαμί στους μουσουλμάνους για προσευχή. Γιατί αυτό δεν φτιάχτηκε έτσι γρήγορα και προκάτ,  για να δοθεί στους Μουσουλμάνους για ….. προσευχή.
Και  αυτό αποδεικνύεται εύκολα από τα εξής: Ο χώρος είναι νεκροταφείο μαγισσών  και βρίσκεται δίπλα σε αρχαίο σατανικό ναό,  οπότε ο χώρος είναι εντελώς βρώμικος και ακατάλληλος για την κατασκευή ενός τζαμιού, με τα δεδομένα της θρησκείας τους. Αν αυτό το γνώριζαν οι Μουσουλμάνοι, να ξέρετε πως και οι ίδιοι, δεν θα πατούσαν το πόδι τους σ΄αυτό το τζαμί…
Επίσης οι Μουσουλμάνοι είναι πενήντα διαφορετικές αιρέσεις του Ισλάμ. Ποιοι θα μπούνε να ….. προσευχηθούν;;;;  Θα σκοτωθούν μεταξύ τους. Επίσης μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία Μουσουλμανική κοινότητα, να το έχει πάρει, αλλά ούτε και καμία να το διεκδικεί…..  Με λίγα λόγια έφτιαξαν ένα τζαμί, που δεν ανήκει σε ….. κανέναν…!!!
Δεν το έφτιαξαν λοιπόν τόσο βιαστικά για τους Μουσουλμάνους.  Το έφτιαξαν για να γίνει εκεί ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.
Το έφτιαξαν  για να γίνει ένας χώρος έριδας και να οπλίσουν  προβοκάτορες ένθεν και ένθεν, δηλαδή και από Έλληνες και από Ισλαμο-τζιχάντια , για να χτυπηθούν σε συγκεκριμένα σημεία και  ΝΑ ΧΥΘΕΙ  ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΙΜΑ  στο έδαφος…..   Θεωρούν ότι με αυτόν τον τρόπο, θα ενεργοποιήσουν τις αρχαίες θαμένες σατανικές δυνάμεις, ειδικά αν χυθεί αίμα στον Ιερό Ναό του αγίου Σάββα του ηγιασμένου, που από κάτω βρίσκεται θαμένος ο αρχαίος σατανικός θυσιαστικός βωμός της ΔΗΜΗΤΗΡ+ΚΟΡΗ (666).
Και βέβαια θεωρούν πως αν χυθεί εκέι αίμα,  θα ανοίξει και την πύλη του  “Άδη”, αφού θα πυροδοτήσει την επίθεση των Ισλαμοπιθίκων,  που τους έχουν έτοιμους και περιμένουν το σύνθημα…
ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ  πλέον με το άρθρο αυτό οι ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,  για  να αναλάβουν ΑΜΕΣΩΣ την φύλαξη του χώρου, ειδικά του Ιερού Ναού του αγίου Σάββα του Ηγιασμένου…
Σταματήστε τους προβοκάτορες τους προδότες και τους σατανιστές, που επιδιώκουνν να χυθεί αίμα στον ιερό Ναό του αγίου Σάββα του Ηγιασμένου στην Ιερά οδό….
Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ…!!!!
 Εύχομαι στους  Ορθόδοξους Έλληνες
Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com
                                                                                                           ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com