Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΚΤΑΚΤΟ- Η Ρωσία «κατέβασε» 36 από τους 59 Tomahawk – Δίνει υπό συριακό έλεγχο S-400, S-300 – Η Βαλτική στο στόχαστρο: Σε 24 ώρες τη σαρώνει – Μεταστάθμευση μαχητικών στα δυτικά μαζί με Iskander


Σκηνικό παγκόσμιου τρόμου στήθηκε πριν την μεγάλη εβδομάδα από τις ΗΠΑ και τον Τραμπ, ο οποίος παίζει το παιχνίδι του Ισραήλ και του Νετανιάχου με έμμεσο στόχο τον Άσαντ και κύριο σαφώς το  Ιράν.
 
Στο Κρεμλίνο ο Ρώσος πρόεδρος συγκάλεσε έκτακτο πρωινό συμβούλιο Ασφαλείας με όλους τους εμπλεκόμενους
 αξιωματούχους και το «δεξί του χέρι» τον ΥΠΑΜ Σ.Σοιγκού για να αξιολογήσει την κατάσταση.  
Στην συνεδρίαση αποκαλύφθηκε ότι μόνο οι 23 από τους 59 πυραύλους κρουζ Tomahawk βρήκαν τον στόχο τους… Και οι υπόλοιποι; Κάπου κατέπεσαν….με τη Μόσχα να κοροϊδεύει λέγοντας «ήταν χαμηλής επάρκειας»!Παρακάτω μπορείτε να δείτε εικόνες και βίντεο από την συριακή βάση.
Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε η ενίσχυση της συριακής αεράμυνας. Το μόνο που κατάφερε ο Τραμπ είναι να πάρει ο Άσαντ υπό τον έλεγχο του νέα συστήματα S-400 και ποιος ξέρει τι άλλο.
Συνολικά καταστράφηκαν 6 MiG-23, ένα εκπαιδευτήριο, ένα ραντάρ και κάτι..υπνοδωμάτια.

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.