Translate

ΟΛΟ ΤΟ πολιτικο ΣΚΥΛΟΛΟΪ: ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ-ΚΟΥΡΗΣ εκτάκτως στο σπίτι του Τσίπρα. Εκλογές στις 21 Μαίου!

Το μεγάλο ποσοστό (35%) των αναποφάσιστων-απροσδιόριστης ψήφου, οι οποίοι προέρχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε συναγερμό στο επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου αλλά και στους συμβούλους του Αλέξη Τσίπρα
ο οποίος εμφανίστηκε το Σάββατο άνετος με τα μπλου τζην του στην Κουμουνδούρου.
Η δημοσκόπηση της Palmos Analysis για το Tvxs.gr. προκαλεί ήδη καταιγιστικές εξελίξεις καθώς ο Τσίπρας αλλά και το επιτελείο του (Βερναρδάκης-Μιχόπουλος-Τζανακόπουλος) κατέληξαν στο συμπέρασμα πως αν γίνουν άμεσα εκλογές και χωρίς να κλείσει η β΄αξιολόγηση με τα σκληρά μέτρα που συνεπάγεται μπορούν ακόμη και να κατακτήσουν την πρωτιά. Γεγονός είναι ότι η ΝΔ εάν γινόντουσαν σήμερα εκλογές δεν θα έπαιρνε αυτοδυναμία.
οι μαλακίες της ΑΥΡΙΑΝΗΣ
Ετσι σύμφωνα με πληροφορίες αργά το μεσημέρι του Σαββάτου πέρασαν το κατώφλι του σπιτιού του Αλέξη Τσίπρα στην Κυψέλη ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο εκδότης Γιώργος Κουρής και στέλεχος του Ομίλου του Ιβάν Σαββίδη. Η απόφαση που πήραν είναι η άμεση προσφυγή στις κάλπες χωρίς κλείσιμο της αξιολόγησης.
-Εάν πάρεις τα μέτρα που ζητάνε θα ρισκάρεις ο Μητσοτάκης να πάρει αυτοδυναμία. Ενώ τώρα μπορείς ακόμη και να κερδίσεις τις εκλογές…
Οι συνομιλητές του Τσίπρα επέμεναν να προσφύγει άμεσα στις κάλπες! Ο Αλέξης Τσίπρας δε άργησε να πειστεί και ορίσθηκε η 21η Μαίου σαν ημέρα της προσφυγής στις κάλπες!
Χαρακτηριστική της απόφασης του Τσίπρα να μην κλείσει την αξιολόγηση και να πάει σε εκλογές είναι η δήλωση που έκανε στο ΕΘΝΟΣ, την εφημερίδα του νεοσυριζαίου εκδότη Μπόμπολα:

 
«Θα κλείσει η συμφωνία, θα ψηφίσουμε μέτρα και αντίμετρα, τα οποία θα εφαρμοστούν μετά το 2019 -και αυτό μόνο εάν, εν τω μεταξύ, υπάρχουν ουσιαστικά μέτρα για το χρέος και έχουν αρχίσει να εφαρμόζονται», αναφέρει χαρακτηριστικά».
Με απλά λόγια ο Τσίπρας βάζει φωτιά στα φρένα και πάει με χίλια για εκλογές!

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση η ΝΔ έχει προβάδισμα σχεδόν 13 μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου. Ομως σε υψηλά επίπεδα κινείται η απροσδιόριστη ψήφος, με τους περισσότερους αναποφάσιστους να προέρχονται από τους πρώην ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.
 Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου («αν είχαμε σήμερα βουλευτικές εκλογές, ποιο κόμμα θα ψηφίζατε»), το 23,9% των ερωτηθέντων δηλώνει ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποσπά το 10,6% ενώ ακολουθούν: ΚΚΕ 5,9%, Δημοκρατική Συμπαράταξη 4,2%, Χρυσή Αυγή 4%, Ένωση Κεντρώων 1,6%, Πλεύση Ελευθερίας 1,1%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 0,8%, Ποτάμι 0,7%, Ανεξάρτητoι Έλληνες 0,6% και Λαϊκή Ενότητα 0,6%. «Άλλο κόμμα» δήλωσε πως θα ψηφίσει το 3,4%. «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα» απάντησε το 17,2%, ενώ «Δεν ξέρω, δεν απαντώ» είπε το 7,5%. «Δεν θα ψηφίσω» δήλωσε το 12,1% και «Λευκό / Άκυρο» είπε το 5,9%.
Το μεγαλύτερο ποσοστό στην απροσδιόριστη ψήφο, που ξεπερνάει το 42%, προέρχεται από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ (35%)!!!
''σκατά η προπαγάνδα των βολεμένων .... η χρυση αυγη ειναι τουλάχιστον 10%'' ... κι αν δεν είχε αρκετούς μαλάκες και γλείφτες στο κόμμα θα έφτανε το 20%!!
Στο ερώτημα «ποιον κρίνετε καταλληλότερο για πρωθυπουργό», το 30% των ερωτηθέντων υποστήριξε τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ το 19% τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com