Translate

Ενωμένο το κλεπτοκρατικό ΣΎΣΤΗΜΑ εναντίον των Ελλήνων: Συστηματική φτωχοποίηση από το 2011 μέχρι σήμερα



Με μοχλό την εφορία και δικαιολογία τα μνημόνια το αριστερό νεοφιλελεύθερο κλεπτοκρατικό τόξο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΚΚΕ καταστρέφει βάσει σχεδίου την Ελληνική μεσαία τάξη για να μπορέσει να επιτύχει την πλήρη διάλυση της Πατρίδας μας.

Στις 13 Σεπτεμβρίου 2014 παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα το περίφημο "πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης", ένα μανιφέστο που πρότεινε ένα σύνολο πολιτικών που αποσκοπούσαν στην αντιστροφή των μέσων λιτότητας των μνημονίων 1 και 2 για την Ελληνική Μεσαία Τάξη. Χαρακτηριστικά σημεία του ήταν η υπόσχεση για δωρεάν ιατρική περίθαλψη, η επανίδρυση του Οργανισμού Εργατικής Εστίας, η μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης, η επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, όριο αφορολόγητου στα 12000 ευρώ για όλους με επιστέγασμα την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ με κορωνίδα το παραπάνω διάγγελμα και με μια προπαγάνδα που να επηρεάζει το συναίσθημα και την ψυχοσύνθεση της μεσαίας τάξης, δηλαδή λεφτά υπάρχουν αφού η ελπίδα έρχεται με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, κέρδισε τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015. Πια ιδιαίτερα η μεσαία τάξη περίμενε την κατάργηση του μνημονίου 1 και 2 με ένα νόμο και ένα άρθρο όπως είχε υποσχεθεί ο Τσίπρας του ΣΥΡΙΖΑ.
Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας αποδείχθηκαν τρανοί απατεώνες. Δεν σεβάστηκαν την βούληση του Ελληνικού Λαού αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος του Ιουλίου του 2015 με το ηχηρό ΟΧΙ να γίνεται ένα σιωπηλό ναι στα ευρωπαϊκά σαλόνια της διαπραγμάτευσης. Και η αριστερή ελπίδα κατέρρευσε με την επικύρωση του νόμου 4336, δηλαδή του τρίτου μνημονίου, τον Αύγουστο του 2015.
Όμως ο Τσίπρας και ο Καμμένος μετά από τόσα ψέματα δεν μπορούσαν πια να διατηρηθούν στην κυβέρνηση της χώρας. Έτσι εξαπολύοντας την γνωστή και τετριμμένη προπαγάνδα εναντίον της Χρυσής Αυγής, δηλαδή της μόνης πολιτικής δύναμης που αντιστέκεται πραγματικά στην φτωχοποίηση της Ελληνικής Μεσαίας Τάξης και στο ξεπούλημα της Ελληνικής Δημόσιας Περιουσίας, ο ΣΥΡΙΖΑ προκήρυξε πρόωρες εκλογές που έγιναν στις 20 Σεπτεμβρίου 2015. 
Τώρα με ένα συγκεχυμένο πολιτικό σύνθημα χωρίς πολλή "ελπίδα" ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε μεν πρώτο κόμμα πάντα χωρίς αυτοδυναμία και μέσα σε μια τεράστια αποχή της τάξεως του 44,1% με το 2,45% των Ελλήνων να ρίχνει στην κάλπη λευκό ή άκυρο ψηφοδέλτιο. Με άλλα λόγια σχεδόν ένας στους δύο εγγεγραμμένους δεν προσήλθε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.
Όλα αυτά τα χρόνια του μνημονίου έχει γίνει μια κανονική επίθεση από τους αριστερούς νεοφιλελεύθερους του κλεπτοκρατικού τόξου των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ στην μεσαία τάξη των Ελλήνων. Μείωση εισοδημάτων ιδιαίτερα των μισθών και των συντάξεων, εκτίναξη υπογεννητικότητας, εργασιακή αβεβαιότητα, προκαταβολή φόρων, εισφορές αλληλεγγύης, απίστευτη φορολογία εισοδήματος,  τεράστιες ασφαλιστικές εισφορές, αύξηση της λαθρομετανάστευσης  και έξαρση της εγκληματικότητας πάντα με φόντο το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και την πάση θυσία παραμονή στο ευρώ.
Όμως αυτή η κατάσταση έχει εξαιρετικά αποδυναμώσει την ραχοκοκαλιά της Ελληνικής Κοινωνίας, δηλαδή την Μεσαία Τάξη. Όπως αναφέρει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων αλλά και η συστημική "Καθημερινή" σε άρθρο της με ημερομηνία 16 Απριλίου 2017 η Ελληνική Μεσαία Τάξη έχει γίνει φτωχότερη κατά 13 δισεκατομμύρια ευρώ από το 2011. Δυστυχώς υπάρχουν πια μόνο 955000 νοικοκυριά με καθαρές αποδοχές από 1450 έως 2850 ευρώ το μήνα, όταν ο αντίστοιχος αριθμός το 2011 έφτανε στις 1356817 οικογένειες.
Η επίθεση στην μεσαία τάξη θα συνεχιστεί όσο στη εξουσία θα παραμένει το κλεπτοκρατικό τόξο των Τσίπρα και Μητσοτάκη. Μεγάλη αμφιβολία υπεισέρχεται πια στον μέσο Έλληνα για ποσοστά δημοσκοπήσεων που φέρνουν την Νέα Δημοκρατία να προηγείται ενός δεύτερου ΣΥΡΙΖΑ μετά από μια τέτοια λαίλαπα φτωχοποίησης της Ελληνικής Οικογένειας. Δηλαδή οι Έλληνες επιθυμούν πάση θυσία να φτωχοποιηθούν και να καταστραφούν αρκεί στην εξουσία να είναι ο λέτσος Τσίπρας της Μέρκελ και ο λιμοκοντόρος δουλόπρεπης Μητσοτάκης της Siemens;
ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com