Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

δελτιο11: Ταγίπ ο Μεγαλοπρεπής

Αποφάσισε ότι είναι ηγέτης μια μεγάλης και κυρίαρχης χώρας, και όχι κολαούζος. Επομενως, ασκησε ενώπιων της οθωμανικης δικαιοσύνης, ποινική δίωξη κατά του πρώην αρχηγού της CIA Τζον Μπρέναν, για
«απόπειρα ανατροπής της τουρκικής συνταγματικής τάξης», για «απόπειρα ανατροπής της τουρκικής κυβέρνησης» και για «συμμετοχή σε ένοπλη τρομοκρατική οργάνωση», και θα εκδώσει και ερυθρό δελτίο μέσω της Ιντερπόλ.
Ποινική δίωξη, ασκήθηκε από την εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης, και για τον πρώην ομοσπονδιακό εισαγγελέα την ΗΠΑ Πριτ Μπαράρα, τον οποίο έδιωξε ο Ντόναλντ Τραμπ, και το πρώην στέλεχος της CIA Γκράχαμ Φούλερ.
Μαγαλεία!
Θα μπορούσαν να το είχαν κάνει και «οι δικοί μας», και για τον «Αττίλα» και για την 17Ν του Αβράκωτου. Αλλά οι δικοί μας «αριστεροί», «προοδευτικοί» και «δεξιοί» είναι τρόφιμοι της CIA και της Πρεσβείας.Να δούμε τώρα, αν θα πάρουν γραμμή και οι άλλοι.
Αν βρεθεί ένας εισαγγελέας στα Σκόπια να ασκήσει ποινική δίωξη κατά του Μπρέναν, για απόπειρα ανατροπής της συνταγματικής τάξης» στα Σκόπια, και να βρεθεί εισαγγελέας στην Δαμασκό, για να ασκήσει ποινική δίωξη κατά του νυν διευθυντή της CIA Μάικ Πομπέο και του Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Ρέιμοντ Μακμάστερ, «για συμμετοχή στο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας», στην Ιτλίμπ.
Το καλύτερο, θα ήταν να ασκήσει και η Μόσχα ποινική δίωξη κατά του Μπόρις,από την αυτοκρατορία της Πουστιάς, για υπόθαλψη των τρομοκρατών στο Λονδίνο. 
                                                                                         πηγη

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συρία: επικείμενο αεροπορικό επεισόδιο Ρωσίας-ΗΠΑ με κατάρριψη – Πρώτη θερμή επαφή Su-35S με F-22 Raptor! Vid

Ξαφνικά «βουίζει» η Συρία για επικείμενο χοντρό αεροπορικό επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας που θα οδηγήσει σε κατάρριψη ενώ είχαμε πριν λίγο την πρώτη επιβεβαιωμένη «θερμή επαφή» μεταξύ ρωσικών

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Mε ιλιγγιώδη ταχύτητα αποχωρεί από την Κομοτηνή ο Ερντογαν – Επιστρέφει στην Τουρκία vid

Αποχώρησε με τέρμα τα γκάζια ο Ρ.Τ.Ερντογάν από την Κομοτηνή. Εκνευρισμός, δεν πήγε ο σχεδιασμός όπως ήθελε ή φόβος για κάτι άλλο; Νωρίτερα ο Ρ.Τ.Ερντογάν είπε στους

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Το είπαν και αυτό: «Έγκλημα να θες να γίνεις μάνα ενώ χρωστάς»

Η Ελλάδα μας αλλάζει. Η Νέα Εποχή δεν εξαφανίζει σταδιακά μόνο τον όρο «ιδιοκτησία» αλλά και τον θεσμό της οικογένειας. Στα Ειρηνοδικεία μια Δευτέρα εκδικάζονται δεκάδες υποθέσεις

Η εθνική δεξιά του Τραμπ δείχνει τον δρόμο - Η ΑΛΗΘΕΙΑ πρέπει επιτέλους να ακουστεί και στην Ελλάδα

Είναι μάλλον περιττό να πούμε το πόσο έχει κουράσει η συζήτηση γύρω από τα αίτια της κρίσης στην Ελλάδας, αλλά και στην Ευρώπη και κυρίως το πόσο ΛΑΘΟΣ αποδεικνύονται οι τρόποι αντιμετώπισής της.