Translate

Οι φεμινίστριες της Σουηδίας αποτελούν μέρος της νεοταξίτικης μαφίας vids

Δείτε τι αποκαλύπτει Βρετανίδα δημοσιογράφος που πήγε στην Σουηδία

Η εποχή που η Σουηδία αποτελούσε έναν ουτοπικό παράδεισο έχει τελειώσει για τα καλά, αν και όλα τα συμβατικά ΜΜΕ προσπαθούν να μας αποδείξουν το αντίθετο.

Η Βρετανίδα αρθρογράφος, Κέιτι Χόπκινς, μιλώντας στο δεξιόστροφο αμερικανικό κανάλι, Fox News, αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Ρίνκεμπι, που είναι ένα προάστιο-γκέτο της Στοκχόλμης γεμάτο με μουσουλμάνους μετανάστες, είδε με τα ίδια της τα μάτια, τις καταστροφές και τον εξαθλίωση που επικρατούν εκεί, εξαιτίας της κατακόρυφης αύξησης της εγκληματικότητας, λόγω των μαζικών μουσουλμανικών εισροών τα τελευταία χρόνια.
Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία, όπως αναφέρει η ίδια, είναι το ότι μίλησε σε γυναίκες, οι οποίες δήλωσαν πως φοβούνται να βγουν να μιλήσουν και να διαμαρτυρηθούν δημόσια για την κατάσταση που επικρατεί, και πως αν το κάνουν, θα δεχτούν επίθεση από τις φεμινίστριες.
Για κάποιον που δεν γνωρίζει, θα φαινόταν πολύ παράξενο το γεγονός ότι το φεμινιστικό κίνημα, που υποτίθεται ότι προστατεύει και υπερασπίζεται τα δικαιώματα των γυναικών, αντί να κάνει τη δουλειά του, τάσσεται υπέρ της βίαιας νοοτροπίας του Ισλάμ και των μουσουλμάνων "προσφύγων", που φέρονται στις γυναίκες με τον χειρότερο τρόπο.
Κάποιος που γνωρίζει όμως, καταλαβαίνει ότι πρόκειται για κάτι απόλυτα λογικό, αφού και οι δύο πλευρές, Ισλάμ και Φεμινισμός, έχουν το ίδιο αφεντικό, την Νέα Τάξη Πραγμάτων, που εξακολουθεί να προωθεί την προπαγάνδα της πολυπολιτισμικότητας με κάθε ευκαιρία, αδιαφορώντας για τις ανθρώπινες απώλειες.
                                                                                                πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com