Translate

Ο Μπίλ Κούπερ και οι αλήθειες του! vids NWO

 Image result for Μίλτον Γουίλιαμ "Μπιλ" Κούπερ (1943 - 2001)Ο Μίλτον Γουίλιαμ "Μπιλ" Κούπερ (1943 - 2001) ήταν ένας Αμερικανός ερευνητής της συνωμοσίας, εκφωνητής ραδιοφώνου, και συγγραφέας γνωστός για το βιβλίο του ''Ιδού Ένα Άσπρο Άλογο'' (Behold a Pale Horse) στο οποίο προειδοποιούσε για πολλαπλές παγκόσμιες συνωμοσίες.

Ο Κούπερ υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ (όπως και ο Texe Marrs) και το Ναυτικό των ΗΠΑ, καθώς και την Υπηρεσία Πληροφοριών του Ναυτικού μέχρι το 1975.
o Cooper δολοφονήθηκε  από ομοσπονδιακούς το 2001
Είχε τη δική του ραδιοφωνική εκπομπή ''Η Ώρα Της Εποχής Μας'' (The Hour of Our Time) και ενθάρρυνε το πειρατικό ραδιόφωνο. Ένα άλλο δημοφιλής έργο σήμερα, που έκανε, είναι η σειρά το Μυστήριο της Βαβυλώνας (The Mystery Babylon Series).

Φαίνεται επίσης να έχει διαδώσει τον όρο ''προβατάνθρωποι'' (sheeple).

Θέματα που κάλυψε: Νέα Τάξη Πραγμάτων, η δολοφονία του JFK, αν πήγε η NASA στη Σελήνη, Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, τους Τραπεζίτες, η μυστική τεχνολογία που χρησιμοποιείθηκε στο Βιετνάμ, Ιλλουμινάτι, Σατανικές αιρέσεις, οι Μυστηριακές Θρησκείες, η ατζέντα της Νέας Εποχής, Μεγαλειότης Δώδεκα (MJ -12), Μυστικές Κοινωνίες, Αθόρυβα όπλα, Μυστική κυβέρνηση, Μεγάλος Αδελφός, συγκάλυψη των ΑΤΙΑ.

Παρόλο που κολυμπούσε στα ίδια νερά όπως τον Άλεξ Τζόουνς πολλά χρόνια πριν εμφανίστηκε στη σκηνή ο Τζόουνς ο Κούπερ είχε μια φήμη να καταγγέλλει άλλους συνωμοσιολόγους ως μέρος της συνωμοσίας. Ο Κούπερ κατηγόρησε τον Άλεξ Τζόουνς ως φοβοκάπηλο και τον Ντέιβιντ Άικ για τη διδασκαλία των δογμάτων των θρησκειών του μυστηρίου.

spy

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com