Translate

Ξεσάλωσαν οι νεοεποχίτες κατά του N. Τραμπ: Το "America First" είναι ναζιστικό σύνθημα!

Η πρώτη πολιτική ήττα του νέου προέδρου έδωσε τροφή για πικρόχολα σχόλια.Απίστευτες τοποθετήσεις γίνονται στις ΗΠΑ το τελευταίο διήμερο, όπου ξαφνικά όλος ο ''δημοσιογραφικός, πολιτικός'' και ''καλλιτεχνικός κόσμος'' της ΝΤΠ αποδοκιμάζει σε εντονότατο βαθμό τον Ντόναλντ Τραμπ.

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση της...''έγκριτης'' - κατά το σύστημα -δημοσιογράφου και πρώην μέλος του βρετανικού Κοινοβουλίου, Louise Mensch, η οποία χαρακτήρισε το σύνθημα "America First" ως...ναζιστικό και μάλιστα υποκινούμενο από τη Ρωσία!(sic)
Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τις απίστευτες δηλώσεις της δημοσιογράφου.
Ωστόσο ο πόλεμος στις ΗΠΑ δεν σταματά, απόδειξη ότι η Νέα Τάξη δεν είναι σε καμία περίπτωση διατεθειμένη να εγκαταλείψει την εξουσία στις ΗΠΑ.
Δεν ήταν λίγοι οι αστέρες του Χόλιγουντ που...αυθόρμητα βγήκαν στα social media να αποδοκιμάσουν τον Ντόναλντ Τραμπ, επειδή δεν κατάφερε να καταργήσει εξ ολοκλήρου το Obamacare:
"Συγχαρητήρια στον #Resistance για τη νίκη για την υγειονομική περίθαλψη", είπε σε ειρωνικό ύφος ο γνωστός ηθοποιός Mark Ruffalo. 
Ακολούθησε ο Michael Moore χλευάζοντας τον ίδιο τον πρόεδρο και τον νόμο που επίσης θέλει να φέρει για την υγεία:
"Ακόμα κι αν έκαναν το λογαριασμό τους, ακόμη και τιποτένιο και πιο μισητό προς τις γυναίκες και τα παιδιά, δεν ήταν αρκετά μισογύνης για το Tea Party Reps".
                                                                                             EL gr

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com