Translate

"Τρέμουν" τους ρωσικούς Iskander-M στο Βερολίνο vid

 INSKADER - MΚραυγή αγωνίας από το Γερμανικό ΥΠΕΞ. Όλοι αρχίζουν και συνειδητοποιούν πως καμία δύναμη στον κόσμο δεν δύναται να συγκρουστεί ευθέως με τη Ρωσία, ιδιαίτερα σε μία περίοδο που ο κόσμος και οι συμμαχίες μεταβάλλονται καθημερινά.

Η Γερμανία έχει αναλάβει να οδηγήσει την αποσαθρωμένη Ευρώπη της Νέας Τάξης μόνη εναντίον της Ρωσίας, εξοργίζοντας κατ΄αυτόν τον τρόπο τη Μόσχα.

             
Μπροστά στην πραγματική απειλή του πυρηνικού ολέθρου, σε μία μάλλον κρίση ειλικρίνειας ο εκπρόσωπος  του γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών σημειώνει:
"Είμαστε προβληματισμένοι με το γεγονός ότι η Ρωσία έχει αναπτύξει πυραύλους Iskander-M στο Καλίνινγκραντ που μπορούν να φτάσουν μέχρι το Βερολίνο ενώ μπορεί να φέρουν και πυρηνικές κεφαλές".
Λίγο πιο πριν σε επίσκεψή στα γερμανικά στρατεύματα που έχουν σταθμεύσει στη Λιθουανία, ο ίδιος ο Υπουργός Εξωτερικών της χώρας κατηγόρησε τη Ρωσία για την τελείως παράλογη και επικίνδυνη συγκέντρωση δυνάμεων στα σύνορα με την Ευρώπη!
"Το στρατιωτικό δυναμικό της Ρωσίας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα εδώ στα σύνορα, αλλά μου φαίνεται εντελώς παράλογο καθώς υπάρχει μηδενική απειλή από αυτές τις χώρες. Τα γερμανικά στρατεύματα θα παραμείνουν εκεί όσο χρειαστεί".
Η Ρωσία αν νοιώσει ότι πραγματικά απειλείται από τη συνεχώς αυξανόμενη δύναμη του ΝΑΤΟ κατά μήκος όλης της Ανατολικής Ευρώπης, τότε το πρώτο χτύπημα θα είναι δικό της.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com