Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Τρέμουν" τους ρωσικούς Iskander-M στο Βερολίνο vid

 INSKADER - MΚραυγή αγωνίας από το Γερμανικό ΥΠΕΞ. Όλοι αρχίζουν και συνειδητοποιούν πως καμία δύναμη στον κόσμο δεν δύναται να συγκρουστεί ευθέως με τη Ρωσία, ιδιαίτερα σε μία περίοδο που ο κόσμος και οι συμμαχίες μεταβάλλονται καθημερινά.

Η Γερμανία έχει αναλάβει να οδηγήσει την αποσαθρωμένη Ευρώπη της Νέας Τάξης μόνη εναντίον της Ρωσίας, εξοργίζοντας κατ΄αυτόν τον τρόπο τη Μόσχα.

             
Μπροστά στην πραγματική απειλή του πυρηνικού ολέθρου, σε μία μάλλον κρίση ειλικρίνειας ο εκπρόσωπος  του γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών σημειώνει:
"Είμαστε προβληματισμένοι με το γεγονός ότι η Ρωσία έχει αναπτύξει πυραύλους Iskander-M στο Καλίνινγκραντ που μπορούν να φτάσουν μέχρι το Βερολίνο ενώ μπορεί να φέρουν και πυρηνικές κεφαλές".
Λίγο πιο πριν σε επίσκεψή στα γερμανικά στρατεύματα που έχουν σταθμεύσει στη Λιθουανία, ο ίδιος ο Υπουργός Εξωτερικών της χώρας κατηγόρησε τη Ρωσία για την τελείως παράλογη και επικίνδυνη συγκέντρωση δυνάμεων στα σύνορα με την Ευρώπη!
"Το στρατιωτικό δυναμικό της Ρωσίας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα εδώ στα σύνορα, αλλά μου φαίνεται εντελώς παράλογο καθώς υπάρχει μηδενική απειλή από αυτές τις χώρες. Τα γερμανικά στρατεύματα θα παραμείνουν εκεί όσο χρειαστεί".
Η Ρωσία αν νοιώσει ότι πραγματικά απειλείται από τη συνεχώς αυξανόμενη δύναμη του ΝΑΤΟ κατά μήκος όλης της Ανατολικής Ευρώπης, τότε το πρώτο χτύπημα θα είναι δικό της.

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συρία: επικείμενο αεροπορικό επεισόδιο Ρωσίας-ΗΠΑ με κατάρριψη – Πρώτη θερμή επαφή Su-35S με F-22 Raptor! Vid

Ξαφνικά «βουίζει» η Συρία για επικείμενο χοντρό αεροπορικό επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας που θα οδηγήσει σε κατάρριψη ενώ είχαμε πριν λίγο την πρώτη επιβεβαιωμένη «θερμή επαφή» μεταξύ ρωσικών

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Mε ιλιγγιώδη ταχύτητα αποχωρεί από την Κομοτηνή ο Ερντογαν – Επιστρέφει στην Τουρκία vid

Αποχώρησε με τέρμα τα γκάζια ο Ρ.Τ.Ερντογάν από την Κομοτηνή. Εκνευρισμός, δεν πήγε ο σχεδιασμός όπως ήθελε ή φόβος για κάτι άλλο; Νωρίτερα ο Ρ.Τ.Ερντογάν είπε στους

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Το είπαν και αυτό: «Έγκλημα να θες να γίνεις μάνα ενώ χρωστάς»

Η Ελλάδα μας αλλάζει. Η Νέα Εποχή δεν εξαφανίζει σταδιακά μόνο τον όρο «ιδιοκτησία» αλλά και τον θεσμό της οικογένειας. Στα Ειρηνοδικεία μια Δευτέρα εκδικάζονται δεκάδες υποθέσεις

Η εθνική δεξιά του Τραμπ δείχνει τον δρόμο - Η ΑΛΗΘΕΙΑ πρέπει επιτέλους να ακουστεί και στην Ελλάδα

Είναι μάλλον περιττό να πούμε το πόσο έχει κουράσει η συζήτηση γύρω από τα αίτια της κρίσης στην Ελλάδας, αλλά και στην Ευρώπη και κυρίως το πόσο ΛΑΘΟΣ αποδεικνύονται οι τρόποι αντιμετώπισής της.