Translate

Gmail: επιτρέπει video streaming μέσα από το email σας


Οι χρήστες του Gmail θα είναι σύντομα σε θέση να απολαύσουν ένα νέο χαρακτηριστικό που θα τους επιτρέπει να παρακολουθήσουν βίντεο άμεσα από e-mail τους.

Η Google καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, να προσφέρει νέα χαρακτηριστικά σε όλες της τις υπηρεσίες και αυτή τη φορά ήταν η σειρά του email της εταιρείας. H τελευταία ενημέρωση επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν βίντεο μέσα από το Gmail, χρησιμοποιώντας την ίδια υποδομή streaming που διαθέτει το YouTube και το Google Drive.Το νέο χαρακτηριστικό θα λειτουργεί μόνο εάν στέλνετε μικρά βίντεο, επειδή, όπως όλοι γνωρίζουν, το Gmail επιτρέπει συνημμένα μόνο μέχρι 25MB. Έτσι φανταστείτε αν το βίντεο είναι υψηλής ποιότητας, τα 25MB είναι πάρα πολύ μικρός όγκος. Όμως τα μεγαλύτερα αρχεία αποστέλλονται αυτόματα στο Google Drive ούτως ή άλλως, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούν να μεταδοθούν ανεξάρτητα από το αν το mail της Google υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία ή όχι.
Η αλλαγή στοχεύει προφανώς τα μικρότερα κλιπ, που θέλετε να μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας.
Έτσι από σήμερα δεν θα χρειάζεται πλέον να κατεβάζετε το συνημμένο για να το δείτε, κάτι που μπορεί να σας εξοικονομήσετε περισσότερο χρόνο.“Σήμερα, είμαστε κυκλοφορούμε μια βελτίωση στα desktop των χρηστών του Gmail που κάνει την προεπισκόπηση των συνημμένων βίντεο στο Gmail πολύ ομαλότερη και ταχύτερη. Προηγουμένως, προκειμένου να προβάλετε ένα συνημμένο βίντεο στο Gmail, έπρεπε να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και να το ανοίξετε με ένα media player. Από σήμερα, όταν ανοίγετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με συνημμένα βίντεο, θα βλέπετε μια μικρογραφία του βίντεο και θα έχει την ικανότητα streaming μέσα από το Gmail,” αναφέρει η δημοσίευση στο blog της Google.
Οι αλλαγές μπορεί να χρειαστούν μέχρι και δύο εβδομάδες για να τις δείτε στα Εισερχόμενα σας.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com