Translate

Eτοιμάζουν συνταγματικό πραξικόπημα; Dianne Feinstein(το επώνυμο ειναι αποκαλυπτικό!): Ο Ντόναλντ Τραμπ θα παραιτηθεί σύντομα


Η Dianne Feinstein, ανώτατη γερουσιαστής της Δικαστικής Επιτροπής των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής,(σκυλιάσανε οι νεοταξίτες) δήλωσε πως ο Ντόναλντ Τραμπ θα «θελήσει να φύγει από το γραφείο του σύντομα».   
Όταν οι διαδηλωτές στο Λος Άντζελες απαιτούσαν να μάθουν γιατί το Κογκρέσο δεν κάνει τίποτε για τον απομακρύνει από την εξουσία, η ίδια υπογράμμισε ότι ο πρόεδρος θα παραιτηθεί προτού τον διώξουν από τη θέση του.
«Γνωρίζουμε ότι παραβιάζει τον νόμο κάθε μέρα», είπε ένας διαδηλωτής, «είναι εμφανές ότι συνεργάζεται με τη Ρωσία. Τόσα πολλά από αυτά που κάνει είναι αντισυνταγματικά. Πώς θα τον απομακρύνουμε;». Δίνοντας την αίσθηση ότι ξέρει περισσότερα απ’ όσα λέει, η Feinstein απάντησε: «Έχουμε πολλούς ανθρώπους που εξετάζουν το ζήτημα. Νομίζω ότι θα αναγκαστεί να φύγει μόνος του».
Έπειτα ανέφερε πολλές πιθανές συγκρούσεις συμφερόντων γύρω από την επιχειρηματική αυτοκρατορία του Τραμπ, αλλά αρνήθηκε να πει αν ξέρει κάτι που ήταν άξιος μομφής, «Δεν μπορώ να απαντήσω για κάτι τέτοιο αυτήν την στιγμή» είπε.
Μιλώντας για τα πρόσφατα ταξίδια στο Ντουμπάι από τους γιους του Τραμπ, Donald Jr και Eric, όπου άνοιξαν ένα καινούργιο γκολφ κλαμπ, είπε: «Το γεγονός ότι στέλνει τους γιους του σε άλλη χώρα με σκοπό να κάνει μια οικονομική συμφωνία για την εταιρεία του, ενώ όλα αυτά καλύπτονται με έξοδα της κυβέρνησης, πιστεύω ότι δεν μπορεί να επιτρέπεται από το κράτος».
«Δουλεύουμε σε ένα νομοσχέδιο που θα εφαρμόσει το παραπάνω… Γενικότερα δουλεύουμε διάφορες νομοθεσίες που ασχολούνται με τις συγκρούσεις συμφερόντων», είπε.
Η κυρία Feinstein, πάντως, δεν είναι η πρώτη που θεωρεί ότι ο δισεκατομμυριούχος πρόεδρος τελικά θα αποφασίσει να εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο.
Ο αριστερός σκηνοθέτης και κοινωνικός σχολιαστής Μάικλ Μουρ -o οποίος είχε προβλέψει την εκλογή του Τραμπ- είχε επίσης πει ότι ο ίδιος θα παραιτηθεί προτού ακόμα παρουσιαστεί στον αμερικανικό λαό.
Γενικότερα, η πεποίθηση ότι ο Τραμπ κάποια στιγμή είτε θα παραιτηθεί ή θα παραφεμθεί στη Δικαιοσύνη είναι αρκετά διαδεδομένη μεταξύ κάποιων σχολιαστών. Μεταξύ άλλων, το έχει υποστηρίξει και ο Allan Litchmann, γνωστός και ως «ο καθηγητής των προβλέψεων», αφού έχει προβλέψει το αποτέλεσμα όλων των εκλογών από το 1984 και μετά.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com