Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο διεθνής σιωνισμός ναρκοθετεί την προσέγγιση ΗΠΑ - Ρωσσίας

Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε όλοι μάρτυρες μιας προπαγάνδας που διαχέεται από διεθνή μέσα ενημέρωσης, κυρίως ΜΜΕ σιωνιστικών συμφερόντων όπως η New York Times, η Wall Street Journal και ο
Spiegel, μιας προπαγάνδας που με μια λέξη θα την τιτλοφορούσαμε ως «ρωσοφοβία».Αυτή η αρρωστημένη προπαγάνδα προσπαθεί να επιβάλλει στην κοινωνία και στους πολιτικούς ένα συγκεκριμένο τρόπο σκέψης ο οποίος κείται μακράν της πραγματικότητας, του ρεαλισμού και τείνει να εξελιχθεί σε ψύχωση.
Πολιτικοί, στρατιωτικοί, δημοσιογράφοι-αναλυτές δυτικών χωρών κατηγορούν την Ρωσία για οποιοδήποτε διεθνές παράπτωμα, για οτιδήποτε κακό συμβαίνει στον κόσμο, από παρεμβάσεις σε εκλογικές αναμετρήσεις έως επιθετικές στρατιωτικές ασκήσεις και επεμβάσεις. Η δαιμονοποίηση της Ρωσίας και προσωπικά του Πούτιν είναι ένα έργο που παίζεται καθημερινά στις τηλεοπτικές οθόνες μας, μια δαιμονοποίηση που αγγίζει τα όρια της γελοιότητας και που δεν έχει βάση έστω ψηγμάτων αληθείας. Η ανήθικη αντιρωσική ψευδοδημοσιογραφία των δυτικών ΜΜΕ ιδιαίτερα μετά την εκλογή Τραμπ παίρνει νέες αρρωστημένες διαστάσεις, σε μια προσπάθεια να αποτραπεί, να ναρκοθετηθεί η προσέγγιση ΗΠΑ-Ρωσίας και ο άξονας Τραμπ-Πούτιν που διαμορφώνεται.
Για να δώσουμε ένα παράδειγμα αυτής της αρρωστημένης ψευδοδημοσιογραφίας θα αναφερθούμε σε ένα αρθρογράφο των New York Times, τον περιβόητο Πολ Κρούγκμαν. Σε άρθρο του που δημοσιεύτηκε προ ολίγων εβδομάδων στην εφημερίδα NYT αναφέρει ότι «ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ έως τώρα δεν έχει κάνει τίποτε που να αποδεικνύει ότι δεν είναι η μαριονέτα του Πούτιν». Υπενθυμίζουμε ότι ο νομπελίστας Κρούγκμαν έχει διατελέσει καθηγητής Οικονομικών στα Πανεπιστήμια MIT, Princeton και London School of Economics, ήταν σύμβουλος του τέως μνημονιακού πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου και επιστήθιος φίλος και μέντορας του γνωστού αριστερού Γιάνη (με ένα νι) Βαρουφάκη.
Με την επίθεση του στον Τραμπ ο προβεβλημένος καθηγητής Κρούγκμαν θέλει να μεταδώσει στον κόσμο πρώτον ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι λακές της Μόσχας και δεύτερον θέλει να πιέσει, αντιπροσωπεύοντας το βαθύ σιωνιστικό κατεστημένο των ΗΠΑ, την αμερικανική κυβέρνηση να αποδείξει ότι είναι αθώα των κατηγοριών του. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα μπορούσε να το αποδείξει αυτό ο Τραμπ θα ήταν η διακοπή της προσέγγισης με την Ρωσία και η κλιμάκωση της αντιπαράθεσης, όχι μόνο σε ρητορικό επίπεδο αλλά και σε στρατιωτικό.
Το πολιτικό σιωνιστικό κατεστημένο των ΗΠΑ προσπαθεί να κατηγοριοποιήσει την Ρωσία ως επικίνδυνο εχθρό, κάτι που αναπόφευκτα θα οδηγούσε σε σύγκρουση ΗΠΑ-Ρωσίας προς τέρψη της σιωνιστικής νομενκλατούρας και του στρατιωτικοβιομηχανικού συμπλέγματος. Με την δαιμονοποίηση της Ρωσίας και την δυσφήμηση της προσέγγισης των δυο υπερδυνάμεων γίνεται προσπάθεια ναρκοθέτησης της εξωτερικής πολιτικής του Τραμπ, μια πολιτική που έχει ως στόχο τις καλές σχέσεις μεταξύ των δυο χωρών.
Αυτοί που ναρκοθετούν την προσέγγιση κάνουν πιο πιθανή μια παγκόσμια πυρηνική σύγκρουση. Αυτοί που λειτουργούν ως το μακρύ χέρι των Σιωνιστών προπαγανδίζοντας την «ρωσοφοβία», δημοσιογράφοι, πολιτικοί, κόμματα, ουσιαστικά κάνουν εφικτό ένα παγκόσμιο πόλεμο.
Γ. Λιναρδής
πηγη

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

Κοινωνία Χρεωμένων Σκλάβων

Είμαστε μία κοινωνία οφειλετών. Το κράτος χρωστάει , χρωστούν οι πολίτες σε αυτό  κράτος και κυρίως στις τράπεζες. Οι τράπεζες αποτελούν πλέον το μεγάλο αφεντικό.  Η ζωή ακριβαίνει διαρκώς λόγω του δημόσιου χρέους.

ΣΕΙΣΜΟΣ: 1237 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΝΑΥΛΩΣΑΝ ΠΛΟΙΑ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ – ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ΚΟΣΜΟ ΥΠΟΓΕΙΑ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ – ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

1237 πούλμαν αναχωρούν  προορισμό της Θεσσαλονίκη από όλη την Ελλάδα, Εξήντα λεωφορεία  έχει ναυλώσει μόνο η Ι.Μ. Κίτρους, ενώ από Κρήτη αναχωρούν δύο ναυλωμένα

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.