Translate

Έγινε ανάκληση αδειών του προσωπικού στο ΥΠΕΘΑ λόγω μαζικών κυβερνοεπιθέσεων- Πρόβα εισβολής από τους Τούρκους

Ξεκίνησε μορφή τουρκικής επίθεσης στην Ελλάδα με τον συναγερμό να χτυπάει στο ΥΠΕΘΑ, την Κυριακή στις 19.00 το βράδυ. Η επίθεση των Τούρκων είχε τη μορφή κυβερνοεπίθεσης η οποία ξεκίνησε με συντονισμένη επίθεση στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του ΥΠΕΘΑ,
του ΓΕΕΘΑ και του ΓΕΝ ώστε να υποκλαπούν απόρρητα σχέδια και στοιχεία των ΕΔ! Ενδεικτικό της σοβαρότητας της επίθεσης είναι το γεγονός ότι σ΄ ότι αφορά στο ΥΠΕΘΑ, έγινε ανάκληση του εξειδικευμένου στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές προσωπικού όπως γράφουν οι «Ειδήσεις».
Μέχρι τις 20.30 το βράδυ είχαν καταγραφεί περίπου 20.000 επιθέσεις απ΄ όλο το κόσμο!
Το περιστατικό δεν είναι καθόλου «αθώο» καθώς εντάσσεται στο συνολικό σχέδιο της Τουρκίας περί αποσταθεροποίησης της Ελλάδας και του νέου δόγματος περί «υβριδικού πολέμου» από τους Τούρκους.
Και το ερώτημα είναι τι έψαχναν να βρουν οι Τούρκοι ή τι ήλπιζαν να εντοπίσουν…
Όλες οι χώρες οι οποίες εξαρτώνται από την πληροφοριακή υποδομή και τα δίκτυα υπολογιστών για τη λειτουργία των υποδομών τους, όπως η οικονομία , η ενέργεια, οι τηλεπικοινωνίες, τα δίκτυα πετρελαίου και φυσικού αερίου, οι μεταφορές, τα δίκτυα ύδρευσης των πόλεων, οι υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών και η ηλεκτρονική διακυβέρνηση, αντιμετωπίζουν αυτή την απειλή.
 H Toυρκία προσλαμβάνει χιλιάδες χάκερ: Ετοιμάζεται για κυβερνοπόλεμο και κατά της Ελλάδος! «Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που θα «γευτεί» τις επιθέσεις των Τούρκων που αρέσκονται γενικά στις παντός είδους παραβιάσεις. Ελπίζουμε όμως να λάβει το «μήνυμα» η ελληνική πολιτική ηγεσία και να θωρακίσει την χώρα μας ανάλογα πριν αναλάβουν δράση οι νέο-οθωμανοί Τούρκοι» γράφαμε τότε και…πέσαμε μέσα!
Η Τουρκία πριν λίγο καιρό είχε προσλάβει χιλιάδες άτομα με ιδιαίτερες ικανότητες στην ηλεκτρονική υποκλοπή δημιουργώντας μια στρατιά από χάκερ οι οποίοι θα χρησιμεύσουν για κυβερνο-επιθέσεις στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος.
Έτσι οι «γείτονες» προετοίμαζαν την άμυνα τους εκτός από την στεριά, αέρα και θάλασσα και στο κυβενοχώρο που αποτελεί το τέταρτο πεδίο μελλοντικών «πολεμικών επιχειρήσεων», και το οποίο προκαλεί πλήγματα ιδιαίτερα επικίνδυνα στον οποιονδήποτε εχθρό , που στην προκειμένη περίπτωση θα είναι και η χώρα μας και οι υποδομές της .
Ο πρόεδρος του τουρκικού κυβερνητικού ινστιτούτου ICTA Δρ Ömer Fatih Sayan ανέφερε σαφώς και κατηγορηματικώς για τον διαγωνισμό που θα διεξαχθεί με στόχο την πρόσληψη ατόμων με ιδιαίτερες κλίσεις στην ηλεκτρονική υποκλοπή , για να διαφυλαχθεί η «ασφάλεια των δημοσίων υπηρεσιών».

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com