Translate

Σχεδιάζουν κοινωνική έκρηξη με “δούρειο ίππο” τα κέντρα μουσουλμάνων λαθρομεταναστών τα παιδιά του τουρκού πρωθυπουργού - Ο Μουζάλας τους άνοιξε την πόρτα!

Ένα ύπουλο σχέδιο αποσταθεροποίησης της ελληνικής κοινωνίας και πυροδότησης κοινωνικής έκρηξης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από τους πράκτορες της Άγκυρας με αιχμή τις καραβιές των λαθρομεταναστών.
Εδώ και δεκαετίες ο Λαϊκός Σύνδεσμος έχει επισημάνει πως η αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας απειλεί την κοινωνική συνοχή και ειρήνη.
Το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα προέκυψε από τις αντεθνικές πολιτικές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και κορυφώθηκε τον τελευταίο καιρό με την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Τα κέντρα λαθρομεταναστών αποτελούν "δούρειο ίππο" στην ελληνική επικράτεια και είναι έτοιμα να μετατραπούν σε εστίες κοινωνικής αναταραχής.
Αυτό επιβεβαιώνεται καθημερινά με τα αμέτρητα περιστατικά βίας και εγκληματικότητας, αλλά και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των τούρκων πρακτόρων γι΄ αυτά.
Σήμερα, η κόρη του τούρκου πρωθυπουργού, Μπιναλί Γιλντιρίμ, Μπαχάρ Μπουσρά πραγματοποίησε επίσκεψη στο κέντρο λαθρομεταναστών στο Σχιστό όπου διαβιούν κυρίως τουρκογενείς αφγανοί. Η Γιλντιρίμ ξεναγήθηκε στους χώρους όπου βρίσκονται τα κοντέινερ και συνομίλησε με τους υπεύθυνους του χώρου.
Θυμίζουμε ότι πριν περίπου 7 μήνες το ίδιο κέντρο λαθρομεταναστών είχε επισκεφτεί ο γιος του πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ, ο οποίος παρέθεσε γεύμα στους τουρκογενείς λαθρομετανάστες.
ΑΦΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;
Τέλος, αν αναρωτιέστε τι κάνει η προδοτική κυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ για αυτό το μείζον εθνικό ζήτημα, σας παραπέμπουμε στο ρεπορτάζ της "Καθημερινής":  "Την κα Γιλντιρίμ ξενάγησε στο κέντρο ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Μουζάλας, με τον οποίο είχε και συνομιλίες".
Δίχως κανένα δισταγμό ο Σύριζα ανοίγει την πόρτα στους πράκτορες της Άγκυρας!
                                                                                               ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com