Translate

Το «όργανο» Ομπάμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων στοχεύει στην ανατροπή Τράμπ

Αποτέλεσμα εικόνας για OBAMA NWOΟ Μπαράκ Ομπάμα παραμένει στο προσκήνιο από την Νέα Τάξη Πραγμάτων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ανατρέψει τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ομπάμα παρέμεινε στην Ουάσιγκτον με την δικαιολογία πώς εκεί σπουδάζουν τα παιδιά του, ενώ δεν χάνει ευκαιρία να «δίνει το παρόν» με δηλώσεις κατά του Τράμπ.
Σκοπός τους ο Ντόναλντ Τραμπ να γίνει μια «κακή παρένθεση» ώστε να επιστρέψουν οι εκφραστές της παγκοσμιοποίησης, όπως ο Σόρος.
Η γερμανική εφημερίδα Bild αναφέρει πώς η Γρεμανία είναι ο τελευταίος μεγάλος εκφραστής της Νέας Τάξης Πραγμάτων και η Μέρκελ διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Μπαρακ Ομπάμα σε αντίθεση με τον Τράμπ.
Όταν ένας πρόεδρος αποχωρεί από το Λευκό Οίκο με ποσοστό δημοτικότητας που αγγίζει το 60%, παρά το γεγονός ότι στις εκλογές το κόμμα του έχασε από τους Ρεπουμπλικάνους, όλα είναι πιθανά, γράφει η γερμανική εφημερίδα «Bild».
Η εφημερίδα επισημαίνει το ενδεχόμενο επιστροφής του τροφοδοτήθηκε από τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, Έρικ Χόλντερ.
Επειδή οι Δημοκρατικοί θέλουν να πάρουν τη Γερουσία και τη Βουλή των Αντιπροσώπων στις ενδιάμεσες εκλογές το 2018, ο σύζυγος της Μισέλ Ομπάμα δεν θα μείνει με «σταυρωμένα τα χέρια». Εξάλλου και ο ίδιος είχε δηλώσει ότι, ο χαρισματικός Δημοκρατικός θα είναι διαθέσιμος και ως μέντορας για την επόμενη γενιά.
«Είναι σαφές πως, μετά την εκλογική πανωλεθρία της παλιάς φρουράς, της πρώην υπουργού Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, το κόμμα των Δημοκρατικών χρειάζεται νέο αίμα. Ο Ομπάμα εξάλλου στα 55 του χρόνια είναι πολύ νέος για να συνταξιοδοτηθεί πολιτικά», σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα «Bild».
Την ώρα που ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μαστίζεται από σκάνδαλα – κυρίως λόγω των αποκαλύψεων για τη σχέση των μελών της ομάδας του με Ρώσους αξιωματούχους, ο Ομπάμα θα γίνει ο νέος πονοκέφαλος του 45ου προέδρου των ΗΠΑ.
Ο Ομπάμα μετά τις διακοπές τους με τον δισεκατομμυριούχο Ρίτσαρντ Μπράνσον στην Καραιβική, είναι έτοιμος να επιστρέψει στο πολιτικό προσκήνιο, αναφέρει ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, Ερικ Χόλντερ, στον ιστότοπο «Politico».

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com