Translate

Οι ΗΠΑ «σπρώχνουν» τα παιδιά στον Σατανισμό

Οι ΗΠΑ ευνοούν και επίσημα τον Σατανισμό και καλούν τα παιδιά να μάθουν τη.. φιλοσοφία του.Σάλος έχει ξεσπάσει στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, όπου χριστιανοί γονείς κατηγορούν την κυβέρνηση για προώθηση του Σατανισμού ως.. εξωσχολικής δραστηριότητας σε παιδιά δημοτικού και γυμνασίου. Η είδηση ήρθε στο φως τις τελευταίες ημέρες, αν και τα σχέδια περί «σατανιστικού κατηχητικού» υπήρχαν ήδη από τον Οκτώβριο του 2016, από την «μητροπολιτική εκκλησία του Σατανισμού» στο Σιάτλ.

Η συγκεκριμένη εκκλησία, που είχε νομιμοποιηθεί από το αμερικανικό δικαστικό σύστημα το προηγούμενο έτος, οργάνωσε δράσεις προπαγάνδας και κατήχησης, ιδρύοντας την οργάνωση «Εξωσχολικό Σατανιστικό Κλαμπ» που σύμφωνα με τα μέλη του «διδάσκει τις βασικές αρχές και δίνει σημασία στην ανάπτυξη της λογικής, της επιστημονικότητας και γενικά της προώθησης ενός αντιμεταφυσικού κόσμου. Σε αντίθεση με τη διαστρεβλωμένη διδαχή των Ευαγγελίων, όπου τα παιδιά μαθαίνουν να φοβούνται την Κόλαση, η δικής μας οργάνωση χρησιμοποιεί παιχνίδια, εργασίες και ασκήσεις μυαλού, πράγματα που μαθαίνουν στα παιδιά πως και γιατί ξέρουμε τόσα για το σύμπαν που ζούμε».Αποτέλεσμα εικόνας για Εκκλησίες του Σατανά ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ
Μάλιστα, η συγκεκριμένη οργάνωση χρησιμοποιεί συγκεκριμένες φόρμες εγγραφής των παιδιών, οι γονείς των οποίων πρέπει να καταγράψουν εάν πιστεύουν στον Χριστιανισμό, σε ποια εκκλησία πηγαίνουν και πόσο συχνά, το όνομα του πάστορα και εάν διδάσκουν στα παιδιά τους τα βασικά της χριστιανικής πίστης.
Το ζήτημα ευνοϊκής μεταχείρισης του Σατανισμού είχε προωθηθεί από την κυβέρνηση Ομπάμα που παρείχε σημαντικές φοροαπαλλαγές σε «Εκκλησίες του Σατανά» και οργανώσεις που σχετίζονταν με την εωσφορική διδασκαλία, ενώ ταυτόχρονα οι φόροι σε χριστιανικές εκκλησίες, πάστορες και άλλους λειτουργούς, είχαν γίνει δυσθεώρητοι σε τέτοιο βαθμό, ώστε εκκλησίες να συνενώνονται για να αντέξουν τις οικονομικές επιβαρύνσεις. Μάλιστα, για πολλούς χριστιανούς ο Ομπάμα υπήρξε η «προσωποποίηση του κακού» και ο «εχθρός της πίστης».
Όσον αφορά για το Σιάτλ, οι γονείς που έκαναν την καταγγελία, δηλώνουν ότι θα ενημερώσουν για το θέμα μέχρι και τον Πρόεδρο, ώστε να επιληφθεί ο ίδιος του θέματος. Σημειώνεται ότι στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, το μεγαλύτερο ποσοστό των ψηφοφόρων είναι Ρεπουμπλικάνοι.
                                                                                               ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com