Translate

ΕΚΤΑΚΤΟ! Αρπάζουν σπίτια Ελλήνων για 500 ευρώ NWO

Η Ατζέντα 2030 κάνει… δυναμική εμφάνισηΠολίτες των δήμων όλης της χώρας βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάντασμα της κατάσχεσης των σπιτιών τους ακόμα και για λίγα ευρώ.

Με κεντρική κρατική εντολή προς τους δήμους, απαιτείται η έναρξη των διαδικασιών αναγκαστικής είσπραξης οφειλών ακόμα και από δημοτικές κλήσεις παρελθόντων χρόνων ή άλλες μορφές οφειλών.
Έτσι, οι κατασχέσεις ακινήτων λόγω οφειλών προς δημόσιους οργανισμούς με τα χρέη στους δήμους να μπαίνουν πλεον στο «παιχνίδι» των πλειστηριασμών και εκατοντάδες δημότες να κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους ακόμη και για παραβάσεις παράνομης στάθμευσης, παίρνουν τεράστιες διαστάσεις, όπως ακριβώς υπαγορεύει η Ατζέντα 2030, η οποία έχει ως στόχο την κατάργηση της ατομικής περιουσίας.
Το τελευταίο εξάμηνο στο δήμο Πειραιά εκατοντάδες πολίτες έλαβαν από δικαστικούς επιμελητές παραγγελίες προς κατάσχεση των ακινήτων τους εξαιτίας οφειλών από κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας, οι οποίες σε αρκετές περιπτώσεις χρονολογούνται από το 2006, ενώ από τις κατασχέσεις δεν εξαιρείται ούτε η πρώτη κατοικία.
Σύμφωνα με το newsit, οφειλέτης προς τον δήμο Πειραιά, ο οποίος χρωστά 593 ευρώ από 19 βεβαιωμένες παραβάσεις παράνομης στάθμευσης, καταγγέλλει ότι παρόλο που κατέθεσε το ποσό στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων η διαδικασία της κατάσχεσης προχωρά κανονικά. Μάλιστα, η συγκεκριμένη περίπτωση αφορά την πρώτη και μοναδική κατοικία του οφειλέτη η οποία έχει δεσμευτεί και δεν μπορεί να μεταβιβαστεί με αγοραπωλησία η γονική παροχή.
Εν ολίγοις το σπίτι του βρίσκεται υπό κατάσχεση για 593 μόλις ευρώ!!!!!!!
 
Στην Πάτρα με εντολή του δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, προς τις αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες του δήμου Πατρέων γίνεται σαφές πως δεν θα πρέπει να ξεκινήσουν διαδικασίες κατασχέσεων για οφειλές είτε από κλήσεις είτε από άλλες αιτίες, εκτός κι αν πρόκειται για ποσά τα οποία υπερβαίνουν τις 50.000 ευρώ.
Στελέχη της Δημοτικής Αρχής μιλώντας στους patrastimes έκαναν  σαφές, «πως επί των ημερών αυτής της Δημοτικής Αρχής δεν πρόκειται να ξεκινήσει διαδικασία κατάσχεσης κατοικίας κανενός δημότη παρά την ύπαρξη κεντρικής οδηγίας προς τους δήμους και κατ’ επέκταση προς το δήμο Πατρέων και τις οικονομικές υπηρεσίες του».
Ουσιαστικά εάν ο Δήμαρχος Πατρέων Κ. Πελετίδης δεν έδινε το εντέλλεσθε, τότε η είσπραξη των οφειλόμενων ποσών από κλίσεις ή από άλλες μορφές οφειλών, θα οδηγούσε αυτόματα  ακόμα και στην κατάσχεση ακόμα και πρώτης κατοικίας έστω και αν η οφειλή δεν ξεπερνά τα 500 ευρώ.
Αυτά συμβαίνουν αυτή την στιγμή στην Ελλάδα!

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com