Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΚΤΑΚΤΟ! Αρπάζουν σπίτια Ελλήνων για 500 ευρώ NWO

Η Ατζέντα 2030 κάνει… δυναμική εμφάνισηΠολίτες των δήμων όλης της χώρας βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάντασμα της κατάσχεσης των σπιτιών τους ακόμα και για λίγα ευρώ.

Με κεντρική κρατική εντολή προς τους δήμους, απαιτείται η έναρξη των διαδικασιών αναγκαστικής είσπραξης οφειλών ακόμα και από δημοτικές κλήσεις παρελθόντων χρόνων ή άλλες μορφές οφειλών.
Έτσι, οι κατασχέσεις ακινήτων λόγω οφειλών προς δημόσιους οργανισμούς με τα χρέη στους δήμους να μπαίνουν πλεον στο «παιχνίδι» των πλειστηριασμών και εκατοντάδες δημότες να κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους ακόμη και για παραβάσεις παράνομης στάθμευσης, παίρνουν τεράστιες διαστάσεις, όπως ακριβώς υπαγορεύει η Ατζέντα 2030, η οποία έχει ως στόχο την κατάργηση της ατομικής περιουσίας.
Το τελευταίο εξάμηνο στο δήμο Πειραιά εκατοντάδες πολίτες έλαβαν από δικαστικούς επιμελητές παραγγελίες προς κατάσχεση των ακινήτων τους εξαιτίας οφειλών από κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας, οι οποίες σε αρκετές περιπτώσεις χρονολογούνται από το 2006, ενώ από τις κατασχέσεις δεν εξαιρείται ούτε η πρώτη κατοικία.
Σύμφωνα με το newsit, οφειλέτης προς τον δήμο Πειραιά, ο οποίος χρωστά 593 ευρώ από 19 βεβαιωμένες παραβάσεις παράνομης στάθμευσης, καταγγέλλει ότι παρόλο που κατέθεσε το ποσό στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων η διαδικασία της κατάσχεσης προχωρά κανονικά. Μάλιστα, η συγκεκριμένη περίπτωση αφορά την πρώτη και μοναδική κατοικία του οφειλέτη η οποία έχει δεσμευτεί και δεν μπορεί να μεταβιβαστεί με αγοραπωλησία η γονική παροχή.
Εν ολίγοις το σπίτι του βρίσκεται υπό κατάσχεση για 593 μόλις ευρώ!!!!!!!
 
Στην Πάτρα με εντολή του δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, προς τις αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες του δήμου Πατρέων γίνεται σαφές πως δεν θα πρέπει να ξεκινήσουν διαδικασίες κατασχέσεων για οφειλές είτε από κλήσεις είτε από άλλες αιτίες, εκτός κι αν πρόκειται για ποσά τα οποία υπερβαίνουν τις 50.000 ευρώ.
Στελέχη της Δημοτικής Αρχής μιλώντας στους patrastimes έκαναν  σαφές, «πως επί των ημερών αυτής της Δημοτικής Αρχής δεν πρόκειται να ξεκινήσει διαδικασία κατάσχεσης κατοικίας κανενός δημότη παρά την ύπαρξη κεντρικής οδηγίας προς τους δήμους και κατ’ επέκταση προς το δήμο Πατρέων και τις οικονομικές υπηρεσίες του».
Ουσιαστικά εάν ο Δήμαρχος Πατρέων Κ. Πελετίδης δεν έδινε το εντέλλεσθε, τότε η είσπραξη των οφειλόμενων ποσών από κλίσεις ή από άλλες μορφές οφειλών, θα οδηγούσε αυτόματα  ακόμα και στην κατάσχεση ακόμα και πρώτης κατοικίας έστω και αν η οφειλή δεν ξεπερνά τα 500 ευρώ.
Αυτά συμβαίνουν αυτή την στιγμή στην Ελλάδα!

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Συρία: επικείμενο αεροπορικό επεισόδιο Ρωσίας-ΗΠΑ με κατάρριψη – Πρώτη θερμή επαφή Su-35S με F-22 Raptor! Vid

Ξαφνικά «βουίζει» η Συρία για επικείμενο χοντρό αεροπορικό επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας που θα οδηγήσει σε κατάρριψη ενώ είχαμε πριν λίγο την πρώτη επιβεβαιωμένη «θερμή επαφή» μεταξύ ρωσικών

ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ vid

Ρώσοι επιστήμονες δείχνουν ότι η Ανταρκτική δεν είναι αυτό που μας λένε Όλοι έχουμε ακούσει για αυτή την ήπειρο ακραίες θεωρίες! Η Ανταρκτική είναι η πέμπτη μεγαλύτερη ήπειρος στον κόσμο. Είναι σχεδόν ακατοίκητη από ανθρώπους, με πληθυσμό μόνο μερικών χιλιάδων επιστημόνων που έχουν δημιουργήσει επιστημονικές βάσεις. Οι θαρραλέοι επισκέπτες, που είχαν το θάρρος να επισκεφθούν αυτό το μέρος, ανταμείφθηκαν με ένα μαγευτικό τοπίο και μια μοναδική εμπειρία. Αλλά πρόσφατα, ανακαλύψαμε ότι όλα όσα γνωρίζουμε για την Ανταρκτική μπορεί να φαίνονται λανθασμένα … Κατά τη γνώμη της Ρωσίας, αυτό που πραγματικά διακυβεύεται διατηρήθηκε απόλυτα μυστικό από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και τη ρωσική κυβέρνηση. Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει μιλήσει γι ‘αυτό! Τώρα η Ανταρκτική έχει απαγόρευση και οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί οι κυβερνήσεις αποφάσισαν να κρατήσουν αυτή τη σημαντική ανακάλυψη άκρως απόρρητη. Οι επιστήμονες από τη Ρωσία ανακάλυψαν ένα καινούργιο θανατηφόρο-φονικό πλάσμα με την ονομασ…

Πως η κυβέρνηση μετέτρεψε την μεσαία τάξη σε απατεώνες! Γιατί δεν καταγγέλλουν επωνύμως και με στοιχεία αλλά συκοφαντούν γενικώς;

ΤΟ τελευταίο διάστημα δίνει και παίρνει μια νέα ορολογία, που έχει εισβάλλει για τα καλά στην δημόσια σφαίρα: ο στρατηγικός κακοπληρωτής!

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ 2017-ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ-ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟ vid

Τα έθνη που πέρασαν το ψήφισμα των ενοποιημένων εθνών κατά του Ισραήλ θα κριθούν πολύ σύντομα από τον Θεό. Αυτό θα πρέπει να είναι πολύ εύκολο να καταλάβουν, διότι