Translate

Δελτίο11: Η G20 , η πράσινη «συνομωσία και ο Ντόναλντ Τραμπ

Η G20 , η πράσινη «συνομωσία και ο Τραμπ

Related imageΗ λίστα με τις πολιτικές προτεραιότητες της διακυβέρνησης Τράμπ στο εξωτερικό έχει σαν νούμερο 1 το διεθνές εμπόριο
και τον ψευδόμενο Τύπο (φέικνιουζ) και το νόμο απάτη
του Ομπάμα για την «καθολική ασφάλιση»,  το |«Ομπάμα-κέαρ», στην εγχώρια λίστα. 
Και η  νέα διοίκηση των ΗΠΑ έσπασε την παράδοση των «πονηρών» πράσινων τραπεζιτών με τις «καθαρές λύσεις». 

Στο πολυαναμενόμενο  πρώτο ανακοινωθέν  της  Ομάδα των 20 επί της εποχής Τραμπ , η αμερικανική επέβαλε τις θελήσεις της παρά τις αντιρρήσεις πολλών πράσινων συμμάχων  χωρών που ήθελαν να περάσουν μια δήλωση  «ενάντια στον προστατευτισμό». 
Η  κοινή δήλωση των υπουργών Οικονομικών  της G-20 που συναντήθηκαν στο  Μπάντεν-Μπάντεν στη Γερμανία, δεν περιέλαβε τελικά  καμία σαφή και συγκεκριμένη αναφορά «στα μέτρα που πρέπει να λάβουν οι κυβερνήσεις για την  «κλιματική αλλαγή». 
Στο ανακοινωθέν, μετά το αμερικανικό βέτο, δεν υπάρχει καμία  αναφορά για τη χρηματοδότηση  δράσεων εναντίον των κλιματικών αλλαγών, όπως προβλεπόταν στις  αποφάσεις της Συνόδου των Παρισίων  τον Δεκέμβριο του 2015».

Ο Γερμανο-γαλλικός άξονας Βερολίνο-Παρίσι μετά τις καρπαζιές που εισέπραξε η Δωροθέα στην Ουάσιγκτον «έβαλε τα κλάματα».   
Image result for Η G20 ,  ο Τραμπ

Ο σακάτης είπε ότι οι συζητήσεις κατέληξαν σε «αδιέξοδο» και ο Γάλλος σοσιαληστής  , Μισέλ Σαπέν, δήλωσε ότι μετάνιωσε για τη συμμετοχή του και τόνισε, πως η Γαλλία είναι  υπέρ του ελεύθερου  εμπορίου. 

Δυστυχώς εμείς τα κορόιδα εξακολουθούμε να πληρώνουμε  με κάθε λογαριασμό ρεύματος φόρο πράσινης μακακίας στα σαΐνια τους τσιφούτ του Κιότο, που πουλάνε «καθαρό αέρα κοπανιστό». Και χύμα και σε φιάλες. 
Η υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή είναι μπίζνα τρισεκατομμυρίων την οποία πληρώνουμε οι «πολλοί» !! 
Οι οικολογικές οργανώσεις, είναι όργανα της ΝΤΠ και παίζουν τα γεωπολιτικά παιχνίδια των χορηγών τους και βάζουν την ΔΕΗ να πληρώνει δισεκατομμύρια για το εθνικό μας καύσιμο τον λιγνίτη στους τσιφούτ-τσιφούτ.
                                                                       δελτιο11

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com