Translate

Δελτίο11: Είπαν «Ναι σε Όλα» Αριστεροί και Φιλελέ και η 25η Μαρτίου

Είπαν «Ναι σε Όλα» Αριστεροί και Φιλελέ

Οι «ηγέτες» των 27 της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπέγραψαν τη νέα δήλωση της Ρώμης για την Ευρώπη που ονειρεύονται οι Τοκογλύφοι.
Υπέγραψε και με τα δυο χέρια ο ημέτερος αριστερός Οβριόπουλος που είπε στους χαζούς τηλεθεατές ότι «δεν είναι η (ισλαμική) Ευρώπη που ονειρευόμαστε και θέλουμε, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρέπει να αγωνιζόμαστε εντός της για να την αλλάξουμε», ενώ και ο Φιλελέ εξάδελφος του Κούλης Οβριόπουλος , δήλωσε ότι «θέλει περισσότερη Ευρώπη», για να αποδείξει ότι είναι οι «ηγέτης της Ευρώπης» όπως είπε ο Ντόναλντ το φερέφωνο των άνωθεν Τοκογλύφων σε «πανηγυρική ομιλία του», στο Καπιτώλιο της Ρώμης για τα 60 χρόνια από την υπογραφή των ευρωπαϊκών συνθηκών.
Η 25η Μαρτίου δεν είναι πρωταπριλιά. Για αυτό πρέπει να ανατρέψουμε τα ψέματα και τα φούμαρα που μας έχουν επιβάλει ως δήθεν ιστορία. 
Η Εθνικοαπελευθερωτική Επανάσταση του 1821 ήταν επανάσταση των Πατριωτών Φιλογενών και όχι των «προλετάριων» της Στοάς του Λονδίνου, ούτε της (Ανερχόμενης) Αστικής Τάξης, που διαλαλούσε «ημείς, οι πλείστοι των πραγματευτών, θέλομεν άσπρα, κι ας έχομεν ζυγόν».                                                                              δελτιο11

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com