Translate

Επίσημα Σουηδικά στοιχεία: Μόνο 1 στους 5 μουσουλμάνους λαθρομετανάστες-βιαστές στέλνεται πίσω στη χώρα του

Δεν τους απελαύνουν, επειδή οι χώρες τους θεωρούνται… «επικίνδυνες».

Σοκαριστικά είναι τα επίσημα στοιχεία της Σουηδίας που δείχνουν για
άλλη μια φορά την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στην “ουτοπία της Ευρώπης”.
Τα στοιχεία της σουηδικής κυβέρνησης αφορούν την περίοδο 2010-2014 και δείχνουν τα εξής:
-Μόλις το 19% των αλλοδαπών που ήταν καταγεγραμμένοι ως κάτοικοι της Σουηδίας έχουν απελαθεί αφού καταδικάστηκαν για βιασμό.
-Μόλις το 19% των αλλοδαπών που ήταν καταγεγραμμένοι ως κάτοικοι της Σουηδίας έχουν απελαθεί αφού καταδικάστηκαν για σκληρό βιασμό.
-Μόλις το 13% των αλλοδαπών που ήταν καταγεγραμμένοι ως κάτοικοι της Σουηδίας έχουν απελαθεί αφού καταδικάστηκαν για βιασμό παιδιών.
-Μόλις το 17% των αλλοδαπών που ήταν καταγεγραμμένοι ως κάτοικοι της Σουηδίας έχουν απελαθεί αφού καταδικάστηκαν για σκληρό βιασμό παιδιών.
Ο αριθμός των απελαθέντων είναι αυξημένος για τους αλλοδαπούς που δεν ήταν καταγεγραμμένοι ως κάτοικοι της Σουηδίας.
-Το 63% των αλλοδαπών που δεν ήταν καταγεγραμμένοι ως κάτοικοι της Σουηδίας έχουν απελαθεί αφού καταδικάστηκαν για βιασμό.
-Το 73% των αλλοδαπών που δεν ήταν καταγεγραμμένοι ως κάτοικοι της Σουηδίας έχουν απελαθεί αφού καταδικάστηκαν για σκληρό βιασμό.
-Το 52% (!) των αλλοδαπών που δεν ήταν καταγεγραμμένοι ως κάτοικοι της Σουηδίας έχουν απελαθεί αφού καταδικάστηκαν για βιασμό παιδιών.
-Το 67% των αλλοδαπών που δεν ήταν καταγεγραμμένοι ως κάτοικοι της Σουηδίας έχουν απελαθεί αφού καταδικάστηκαν για σκληρό βιασμό παιδιών.
Τα στοιχεία αυτά έρχονται στο φως μόλις 5 μήνες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό και τον ομαδικό βιασμό ενός αγοριού από 5 έφηβους Αφγανούς. Κανένας τους δεν στάλθηκε πίσω στην πατρίδα του, επειδή, όπως δήλωσαν οι σουηδικές αρχές, η χώρα τους θεωρείται «πολύ επικίνδυνη».
Τέσσερις από αυτούς καταδικάστηκαν σε 15 μήνες φυλάκιση, ενώ ο πέμπτος σε 13 μήνες.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com