Translate

ΓΑΛΛΙΑ: Σφοδρή επίθεση της Μαριόν Λεπέν στις φεμινίστριες. «Είστε πολιτικοί δεινόσαυροι» (video)

Η Marion Maréchal-Le Pen επιτέθηκε στο γαλλικό κοινοβούλιο στις φεμινίστριες που μην μπορώντας να αντισταθούν στα θέλγητρα των αλήστου μνήμης σταλινικών πρακτικών, επιζητούννα κλείσουν οι ιστοσελίδες που είναι κατά των αμβλώσεων (!) αποκαλώντας τες «ξεπεσμένες φεμινίστριες» και«πολιτικούς δεινόσαυρους».

Η Maréchal-Le Pen, ανιψιά της MarineLe Pen και μέλος του γαλλικού κοινοβουλίου, μίλησε στο κοινοβούλιο για να καταγγείλει την «απαγόρευση».

Η πρόταση για την απαγόρευση ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2016 προκειμένου να σταματήσει η εξάπλωση «ψευδών πληροφοριών» σχετικά με τις αμβλώσεις (όλο και πιο κοντά βρίσκονται οι αριστεροί στο να εγκαθιδρύσουν ένα οργουελιανό «υπουργείο αλήθειας») και με πιθανή ποινή προστίμου 30.000 ευρώ και φυλάκισης μέχρι δύο ετών, αν ένα siteή ένα  πρόσωπο θεωρηθεί ότι "εκφοβίζει" τις γυναίκες.

Σε σύντομη δήλωση της, που κράτησε λίγο περισσότερο από τρία λεπτά, ηMaréchal-Le Pen καταφέρθηκε εναντίον των αυτοαποκαλούμενων φεμινιστριών λέγοντας ότι θέλουν να περάσουν αυτή τη νομοθεσία για να δικαιολογήσουν τη συνέχιση της ύπαρξης του σκοπού τους. «Εγείρετε ένα φάσμα απειλών που δεν υπάρχουν, εγείρετε φαντάσματα», είπε.

Λέγοντας ότι δεν υπάρχει αξιόπιστη απειλή για τους νόμους περί άμβλωσης στην Γαλλία, συνέχισε, «Στην πραγματικότητα, είστε ξεπεσμένες φεμινίστριες. Πολιτικοί δεινόσαυροι που έρχονται από τους αρχαίους χρόνους του "Μάη του 1968"».


Αφού είπε ότι είναι σπουδαίο το ότι οι γυναίκες έχουν την ελευθερία τόσο στην εργασία όσο και στην πρόσβαση στην άμβλωση, εάν το θέλουν, η βουλευτής του Εθνικού Μετώπου είπε, «Αυτό που δεν είναι σπουδαίο είναι ότι κάθε γυναίκα καταφεύγει στην έκτρωση για οικονομικούς λόγους», επικαλούμενη μια μελέτη του 2010 που αναφέρει ότι σχεδόν το ήμισυ των αμβλώσεων πραγματοποιούνται για οικονομικούς λόγους.

Η Najat Vallaud-Belkacem, η μαροκινής καταγωγής, υπουργός Γυναικείων Υποθέσεων, βρέθηκε στο στόχαστρο τηςMaréchal-Le Pen, η οποία την κατηγόρησε ότι δεν υποστηρίζει τις γυναίκες που δεν θα κατέληγαν σε άμβλωση εάν είχαν οικονομική στήριξη και αποκάλεσε την υπουργό «ντροπή του σκοπού των γυναικών».

Ο φεμινισμός έχει ξεπέσει σε έναν «σεξισμό στη γραμματική, ένα ροζ παιχνίδι σε ένα χαρούμενο γεύμα», δήλωσε η Maréchal-Le Pen, προσθέτοντας ότι οι φεμινίστριες «έχασαν το νόημα των πραγματικών απειλών». Οι πραγματικές απειλές, είπε, είναι οι επιθέσεις των μουσουλμάνων μεταναστών στην Κολωνία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2016 και ο ισλαμικός νόμος που ήδη «επιβάλλεται σε ορισμένες από τις περιοχές της Γαλλίας».

Επιτέθηκε στις απόψεις των φεμινιστριών περί «πατριαρχίας» και κατηγορίας εκ μέρους τους των «λευκώνετεροφυλόφιλων ανδρών» και κατηγόρησε τους αριστερούς ότι χαϊδεύουν τους ισλαμιστές για να ενισχύσουν τους πολιτικούς τους σκοπούς προσθέτοντας ότι αυτή συμμαχία είναι ο λόγος που οι «αυτοαποκαλούμενοι προστάτες των δικαιωμάτων των γυναικών» υπερασπίζονται το ισλαμικό πέπλο το οποίο αποκάλεσε «ισλαμικό εργαλείο υποταγής». 

              


ΚΟ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com