Translate

Ο G.ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ vid

Image result for ‘US media create hysteria’: Protesters crash UC Berkeley to prevent Breitbart News editor's speechΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΟΘΕΛΕΥΜΑ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΚΙΝΑΙΔΩΝ ΨΕΥΤΟΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ(sic)  ΛΕΣΒΙΩΝ ΚΑΙ CIA ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ! 
ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΕΒΡΑΙΟΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΠΙΣΤΑ ΤΑ ΑΦEΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.... ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!
Στη δίνη κυκλώνα υβριδικού νεοταξικού ερπετοειδούς προελέυσεως (κυριολεκτικώς) πολέμου βρίσκεται ο Ν.Τραμπ και το ερώτημα πλέον είναι πόσο θα αντέξει. Οι εικόνες κάνουν το γύρο του κόσμου και είναι πρωτοφανείς. Oι διαδηλώσεις όχι και πολλών -πληρωμένων ατόμων μαίνονται σε διάφορα σημεία στην Αμερική οργανωμένες από το ερπετοειδές G.Soros.
Η διοίκηση του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Μπέρκλεϊ, αναγκάστηκε να ακυρώσει την ομιλία του υπεύθυνου της ηλεκτρονικής σελίδας ειδήσεων «Breibart News», Μίλων Γιαννόπουλος, μετά τις διαδηλώσεις που προκλήθηκαν και τον αποκλεισμό των χωρών του πανεπιστημίου.
‘US media create hysteria’: Protesters crash UC Berkeley to prevent Breitbart News editor's speech

Αμέσως ο Ν.Ντραμπ απάντησε και απείλησε με διακοπή της χρηματοδότησης αν το U.C. Berkeley δεν επιτρέψει την ελευθερία του λόγου και δεν σταματήσει τις πρακτικές βίας!
Η εξέλιξη έγινε γνωστή μέσω Twitter, καθώς οι διαδηλωτές έστησαν οδοφράγματα, άναψαν φωτιές και πέταξαν κροτίδες.
Ο επικεφαλής στρατηγικής του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Στιβ Μπάνον, ήταν προηγούμενα υπεύθυνος της αναφερόμενης σελίδας, ενώ αρκετοί από τους διαδηλωτές εκδήλωσαν την αντίθεσή τους, στην προεδρία Τραμπ, σύμφωνα με το CNN.
Μετά τον… πόλεμο στο Μπέρκλεϊ και την ακύρωση της ομιλίας του, ο ελληνικής καταγωγής, γεννημένος στη Μεγάλη Βρετανία, διαχειριστής της ιστοσελίδας «Breibart News», Μίλωνας Γιαννόπουλος, επιτέθηκε σε όσους «έκαψαν» το αμερικανικό πανεπιστήμιο.
Μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, υποστήριξε ότι τον φυγάδευσαν μετά γιατί «βίαιοι ακροαριστεροί διαδηλωτές έριξαν τα κιγκλιδώματα, άναψαν φωτιές, πέταξαν πέτρες και πυροτεχνήματα στα παράθυρα και εισέβαλε στο ισόγειο του κτιρίου». ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ που θέλουν να επιβάλλουν οι Reptilians και οι Σιωνιστές!

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com