Translate

Eρχεται η Μεγάλη Οργή! vid

Έρχεται η Μεγάλη Οργή.Tεκτονικός σεισμός και δημοσιεύματα μεγάλων διεθνών ΜΜΕ
Αλίμονό τους εάν δεν βλέπουν τα σημάδια. Για την ακρίβεια αυτό που θα έλθει δεν θα έχει προηγούμενο στην μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας. Λάδι στη φωτιά της Μεγάλης Οργής θα ρίξουν οι αποκαλύψεις που θα ακολουθήσουν καθώς σε δημοσιογραφικά γραφεία μιλάνε ήδη για τεκτονικό σεισμό και δημοσιεύματα μεγάλων διεθνών ΜΜΕ. 
Οι πυροσβέστες στο υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης δεν ήταν παρά μία σταγόνα στον Ωκεανό από αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει.
Εικόνες αποκάλυψης στο πολιτικό σκηνικό και μην εκπλαγείτε εάν δείτε υπηρεσιακό πρωθυπουργό τον Σταύρο Θεοδωράκη. Αυτό που θα ακολουθήσει δεν συγκρίνεται ούτε με το Σκάνδαλο Κοσκωτά,ούτε με όλα τα Σκάνδαλα της Μεταπολίτευσης.
Η Μεγάλη Οργή θα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της. Οι εξελίξεις στην Ελλάδα θα κρατάνε τον πλανήτη με κομμένη την ανάσα. Θα αποτελέσουν μάλιστα την χαριστική βολή για την Αριστερά σε ολόκληρο το κόσμο. Ηδη οι Podemos πλήρωσαν ακριβά τα κολλητιλίκια με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που έρχεται δεν το χωράνε οι λέξεις. Στο μεταξύ«Γυαλιά-καρφιά» τα έκαναν οι πυροσβέστες  στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, την ώρα που εκπρόσωποί τους είχαν συνάντηση με την αρμόδια υπουργό, Όλγα Γεροβασίλη.
πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com