Translate

ΈΚΤΑΚΤΟ: Πως ο Ομπάμα προσπαθεί να ανατρέψει τον Τραμπ!

ΈΚΤΑΚΤΟ: Πως ο Ομπάμα προσπαθεί να ανατρέψει τον Τραμπ!

Τι αποκαλύπτουν σήμερα τα αμερικανικά ΜΜΕ.Ο πρώην πλέον πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, πιστός στη Νέα Τάξη δεν σταματάει τις προσπάθειες ανατροπής του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος επίσημα κυβερνάει μόλις 1 μήνα.

Όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει εδώ και καιρό, ο Μπαράκ Ομπάμα σχεδιάζει την ανατροπή του Τραμπ μέσω ενός ιδιότυπου "αντάρτικου", που σαν στόχο έχει τις μαζικές διαδηλώσεις σε όλες της ΗΠΑ. Ως επί το πλείστον επιχειρεί να επιφέρει έναν εμφύλιο πόλεμο ή αλλιώς το χάος στη χώρα.
Το γεγονός αυτό αποκαλύπτεται για πρώτη φορά σήμερα στις ΗΠΑ και μάλιστα από ένα συστημικό μέσο, τοNew York Post, το οποίο στο δημοσίευμά του αναφέρει την αριστερή ριζοσπαστική οργάνωση Organizing for Action (OFA), της οποίας πρωτεργάτης είναι ο Ομπάμα.
Το δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων:
"Σε μια ασυνήθιστη μετα-προεδρία ο Ομπάμα δεν θα μείνει απλά πίσω στην Ουάσιγκτον εργάζεται παρασκηνιακά για την δημιουγία μιας σκιώδους κυβέρνησης όχ μόνο για να προστατέψει το όποιο έργο του αλλά και για να σαμποτάρει την νύν διακυβέρνηση και την ατζέντα της «Η Αμερική πρώτα». Το κάνει μέσα από ένα δίκτυο αριστερών καθοδηγούμενων από την Organizing for Action (OFA)
Θα έχει παραπάνω από 250 γραφεία σε όλη την χώρα. Ο Ομπαμα αναμειγνύεται ενεργά στις δρασηριότητες της OFA και τουιτάρι ακόμα και από τον λογαριασμό της
Στην πραγματικότητα έδωσε και εντολές για πορείες στους πεζεικάριους της OFA μετά την εκπληκτική νίκη του Ν.Τραμπ".

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com