Translate

Τον αμερικανικό λαό με το μέρος του έχει ο Ντόναλντ Τραμπ

Οι δημοσκοπήσεις μίλησαν και δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης.Αποτέλεσμα εικόνας για america loves trumpΑυτό που συμβαίνει στις ΗΠΑ είναι πρωτόγνωρο, με τον Ντόναλντ Τραμπ να είναι ένας από τους προέδρους που έχει πολεμηθεί όσο κανένας άλλος, ακόμη και από τους παλιούς του συμμάχους.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως η αμερικανική κοινή γνώμη δεν μοιάζει να επηρεάζεται ιδιαίτερα από τον σφοδρό πόλεμο της Νέας Τάξης, στηρίζοντας μάλιστα ολοένα και περισσότερο τον Ντόναλντ Τραμπ σε δύσκολες μεταρρυθμίσεις.
Σε δημοσκόπηση που διεξήχθη για το  Rasmussen,  το 61% των Αμερικανών πολιτών συμφωνούν απόλυτη με την πολιτική απελάσεων του Τραμπ, ενώ μόλις το 19% (και 28% από τη μερίδα των Δημοκρατικών) διαφωνούν πλήρως.
Το υπόλοιπο 20% απλά δεν μπορεί να εκφέρει γνώμη. 
Είναι ενδεικτικό πως η οριακή πλειοψηφία (51%) ακόμη και των Αφροαμερικανών υποστηρίζει την μεταναστευτική μεταρρύθμιση, ένα διάταγμα που έχει πολεμηθεί όσο κανένα άλλο στις ΗΠΑ.
Η στρατηγική του Τραμπ έχει στηριχθεί στην ραγδαία αύξηση της ισλαμικής δημοκρατίας σε όλο τον κόσμο, εναποθέτοντας τον ισλαμικό κίνδυνο στην πρώτη γραμμή.
Η επίκληση στη λογική έχει επιτύχει για τον Αμερικανό πρόεδρο, τη στιγμή που έχει αρχίσει και κερδίζει την εμπιστοσύνη ολοένα και μεγαλύτερης μερίδας του κόσμου.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com