Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ελευθερία του λόγου στο στόχαστρο της Νέας Τάξης -ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ

Ο επικεφαλής της Apple, Τιμ Κουκ έκανε λόγο για σωρεία ''ψευδών'' (σύμφωνα με τη ΝΤΠ) ειδήσεων που σκοτώνουν τα μυαλά των ανθρώπων και κάλεσε τις κυβερνήσεις να ηγηθούν σε καμπάνιες πληροφόρησης για την καταπολέμηση των ψευδών ειδήσεων.
Τόνισε: «Περνούμε μία περίοδο στην οποία, ατυχώς, κάποιοι από αυτούς που κερδίζουν είναι άνθρωποι που περνούν τον χρόνο τους προσπαθώντας να πάρουν τα περισσότερα κλικ, όχι να πουν περισσότερες αλήθειες», μιλώντας στην Telegraph και πρόσθεσε «Αυτό σκοτώνει τα μυαλά των ανθρώπων κατά κάποιο τρόπο».

Σημείωσε ακόμη ότι «Όλοι εμείς στις τεχνολογικές εταιρείες πρέπει να δημιουργήσουμε κάποια εργαλεία που θα βοηθήσουν να μειωθεί ο όγκος των ψευδών ειδήσεων. Πρέπει να προσπαθήσουμε να το κάνουμε αυτό χωρίς να «πατήσουμε» την ελευθερία του λόγου και του Τύπου, αλλά πρέπει να βοηθήσουμε και τον αναγνώστη», ενώ παραδέχθηκε πως οι εταιρίες δεν γνωρίζουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν.
Αποτέλεσμα εικόνας για NWO PROPAGANDA
Μάλιστα, τάχθηκε για μια ακόμη φορά εναντίον του ηγέτη της Παλαιάς Τάξης στην Αμερική Ντόναλντ Τραμπ, κατακρίνοντας την αντιμεταναστευτική του πολιτική:
 «Η Apple ιδρύθηκε από τον γιο ενός μετανάστη και δεν θα υπήρχε χωρίς τη μετανάστευση. Αν στεκόμαστε και δεν πούμε τίποτα, είναι σαν να συμφωνούμε. Η Apple δεν θα υπήρχε χωρίς τη μετανάστευση. Αυτό είναι ένα τεράστιο ζήτημα για εμάς… αντιστεκόμαστε, δεν καθόμαστε στη σιωπή.
Ο Steve ήταν γιος μετανάστη (γεννήθηκε στη Συρία). Η εταιρεία έχει μετανάστες που αποτελούν το κλειδί της καινοτομίας της. Εξαρτάται από την ποικιλομορφία… τη διαφορετικότητα της σκέψης, και οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές απόψεις… είναι ένα μωσαϊκό που παίρνει ανθρώπους με διαφορετικά υπόβαθρα και διαφορετικές απόψεις που είναι ικανοί να δημιουργήσουν τα καλύτερα προϊόντα».

ΠΗΓΗ

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συρία: επικείμενο αεροπορικό επεισόδιο Ρωσίας-ΗΠΑ με κατάρριψη – Πρώτη θερμή επαφή Su-35S με F-22 Raptor! Vid

Ξαφνικά «βουίζει» η Συρία για επικείμενο χοντρό αεροπορικό επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας που θα οδηγήσει σε κατάρριψη ενώ είχαμε πριν λίγο την πρώτη επιβεβαιωμένη «θερμή επαφή» μεταξύ ρωσικών

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Mε ιλιγγιώδη ταχύτητα αποχωρεί από την Κομοτηνή ο Ερντογαν – Επιστρέφει στην Τουρκία vid

Αποχώρησε με τέρμα τα γκάζια ο Ρ.Τ.Ερντογάν από την Κομοτηνή. Εκνευρισμός, δεν πήγε ο σχεδιασμός όπως ήθελε ή φόβος για κάτι άλλο; Νωρίτερα ο Ρ.Τ.Ερντογάν είπε στους

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Το είπαν και αυτό: «Έγκλημα να θες να γίνεις μάνα ενώ χρωστάς»

Η Ελλάδα μας αλλάζει. Η Νέα Εποχή δεν εξαφανίζει σταδιακά μόνο τον όρο «ιδιοκτησία» αλλά και τον θεσμό της οικογένειας. Στα Ειρηνοδικεία μια Δευτέρα εκδικάζονται δεκάδες υποθέσεις

Η εθνική δεξιά του Τραμπ δείχνει τον δρόμο - Η ΑΛΗΘΕΙΑ πρέπει επιτέλους να ακουστεί και στην Ελλάδα

Είναι μάλλον περιττό να πούμε το πόσο έχει κουράσει η συζήτηση γύρω από τα αίτια της κρίσης στην Ελλάδας, αλλά και στην Ευρώπη και κυρίως το πόσο ΛΑΘΟΣ αποδεικνύονται οι τρόποι αντιμετώπισής της.