Translate

Το σκοτάδι σκεπάζει την Ευρώπη

Το σκοτάδι σκεπάζει την ΕυρώπηΟ κόσμος απελπίζεται. Οι εξελίξεις τρέχουν. Τα γεγονότα επιταχύνονται. Το κακό κυριαρχεί.

Ήδη έχουμε καταστεί μάρτυρες ντροπιαστικών, για την ανθρωπότητα, γεγονότων. Δολοφονίες πρέσβεων, μαζικές δολοφονίες αθώων
πολιτών από τους λεγόμενους ''μαχητές του Ισλαμικού Κράτους'', καθώς και επέλαση μιας χυδαίας προπαγάνδας κατά των ανθρώπων που δεν προσκύνησαν την πολυπολιτισμική Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Ο Ισλαμισμός, όσο και να επιθυμούν κάποιοι να μας πείσουν για το αντίθετο, δεν είναι μια ειρηνική θρησκεία. Έχει ως βασικό πυλώνα της τον πόλεμο κατά των ''απίστων'', δηλαδή όλων των μη μουσουλμάνων. Σκοπός κάθε μουσουλμάνου, ενεργού ή μη, είναι να προωθήσει την πίστη του με κάθε τρόπο, ακόμα και με τα όπλα. Όνειρο των απανταχού Ισλαμιστών είναι η παγκόσμια κυριαρχία και η επιβολή της Σαρίας ως υπέρτατου νόμου.
Αποτέλεσμα εικόνας για kick out muslims
Το μουσουλμανικό στοιχείο, μετά την κατάρρευση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, είχε περιορισθεί επιτυχημένα στη Μέση Ανατολή, στην Κεντρική Ασία καθώς και στην Αφρική. Ωστόσο,τα τελευταία χρόνια, άλλοτε λόγω της μετανάστευσης πολιτών από τις πρώην αποικίες προς τη Δυτική Ευρώπη και άλλοτε λόγω της μαζικής λαθρομετανάστευσης, τα ποσοστά των Μουσουλμάνων της Ευρώπης έχουν αυξηθεί δραματικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, την αλλοίωση της ομοιογένειας της Χριστιανικής Ευρώπης και την εισαγωγή κανόνων που θα επιτρέπουν στις μουσουλμανικές κοινότητες να τηρούν απάνθρωπα και βάρβαρα έθιμα.
Παρ'όλα αυτά, οι κάτοικοι της Δυτικής Ευρώπης δεν δείχνουν να πείθονται από τις φωνές που τάσσονται κατά του ισλαμικού στοιχείου. Οι λεγόμενοι ''ανθρωπιστές'' επιθυμούν την παραμονή όλων των ''εισαγόμενων'' μουσουλμάνων καθώς και την παροχή μιας σειράς από προνόμια ώστε να ζουν σε συνθήκες αξιοπρέπειας. Αυτές οι πρακτικές, προσφέρουν στους Μουσουλμάνους το επιχείρημα ότι ο τρόπος ζωής, που τους προσφέρουν οι Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, θίγει την αξιοπρέπειά τους και τάσσετε κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης, είναι η επιβολή ενός κλίματος τρομοκρατίας, το οποίο περιβάλλει την ευρωπαϊκή ήπειρο. Οι μαζικές δολοφονίες αθώων πολιτών, στο Παρίσι, στις Βρυξέλλες, στο Βερολίνο, ακόμα και στην Κωνσταντινούπολη, είναι η κατάληξη των πρακτικών εισαγωγής απροσάρμοστων στοιχείων. Όλες αυτές οι τρομοκρατικές επιθέσεις, είχαν ως πρωτεργάτες μουσουλμάνους που είχαν στην πλειοψηφία τους την ιθαγένεια της χώρας εισαγωγής. Αυτό σημαίνει ότι αυτοί οι άνθρωποι, είχαν μεγαλώσει με τις αξίες της Ευρώπης, είχαν ζήσει στην ενωμένη Ευρώπη αλλά παρ'όλα αυτά δεν κατάφεραν να ενταχθούν πραγματικά.
Κλείνοντας, πρέπει να τονισθεί ότι η συγκεκριμένη κατάσταση, όσο και αν διογκώνεται, δεν πείθει τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να αλλάξουν στάση. Οι λεγόμενες ''αριστερές'' ηγεσίες με το αίσθημα ανθρωπισμού που τους διαπνέει, τάσσονται υπέρ της παράνομης μετανάστευσης και ταυτόχρονα κατά των γηγενών πολιτών που παρακολουθούν αμέτοχοι την καταπάτηση των πατρίδων τους. Ο κόσμος αλλάζει, τα γεγονότα τρέχουν με ξέφρενους ρυθμούς αλλά οι απόψεις κάποιων ανθρώπων μένουν αναλλοίωτες. Δυστυχώς,η μετριοπάθεια με την οποία αντιμετωπίζουν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις τη παράνομη μετανάστευση, σύμφωνα με τις εντολές που έχουν λάβει από τα Παγκόσμια Κέντρα εξουσίας, επιδεινώνει το πρόβλημα παρά το λύνει.
Γιώργος Κωστόπουλος

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com