Translate

Aριστερός τραμπουκισμός και επιθέσεις στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ - Αυτά γιατί δεν τα δείχνουν τα ΜΜΕξαπάτησης; vid

ΒΙΝΤΕΟ: Φασισμός και επιθέσεις στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ
Αυτά γιατί δεν τα δείχνουν τα ΜΜΕ
Οι υποστηρικτές του πρόεδρου, Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ, ζουν σε καθεστώς φόβου, ειδικά δε περιοχές, όπου παραδοσιακά επικρατεί η νεοταξίτικη κουλτούρα.

Στην Καλιφόρνια των ανώμαλων ''Δημοκρατικών'', την οποία μάλιστα θέλουν να αποσχίσουν από τις υπόλοιπες ΗΠΑ, οι ψηφοφόροι του Τραμπ είναι αναγκασμένοι να ζουν διπλή ζωή και να κλείνουν το στόμα τους, καθώς απειλούνται οι ζωές τους από τους αριστεριστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
«Για την σωματική ασφάλειά μου, πρέπει να κρατώ το στόμα μου κλειστό», λέει ο Robert Ward από το Bay Area της Β. Καλιφόρνιας, ο οποίος περιγράφει την φασιστική ιδεολογία, η οποία έχει εισχωρήσει στην Πολιτεία της Καλιφόρνιας. Η ελευθερία λόγου έχει καταργηθεί, καθώς οι αριστεριστές δεν δέχονται άποψη, η οποία θα διαφέρει από την δική τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για california anomalies men
Ο Ward χαρακτηρίζει την Καλιφόρνια ως «επικίνδυνη» και «επισφαλής» για πολίτες, οι οποίοι έχουν δεξιές ιδέες.
«Αν ήσουν μπροστά σε αυτά που έγιναν στο Berkeley (σ.σ. διαδηλωτές διέκοψαν ομιλία υπέρ του Τραμπ). Είναι εξαιρετικά βίαιοι (οι αριστεριστές). Το να είσαι συντηρητικός στο Bay Area ισοδυναμεί με αιρετικό. Κάνεις διπλή ζωή. Δεν μιλάς για τα πιστεύω σου σε φίλους και συνεργάτες», τονίζει ο Ward.
H Cate Caughuiran, δημοσιογράφος του KPIX 5 στο San Francisco, προσεκλήθη σε μυστική συνάντηση συντηρητικών δεξιών, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό άκρα μυστικότητα, προκειμένου να ειπωθούν ελεύθερα απόψεις χωρίς τον κίνδυνο επίθεσης βίας από αριστεριστές.
«Οι διοργανωτές μας είπαν να μην αποκαλύψουμε σε κανέναν την τοποθεσία», αναφέρει η Caughuiran.
Δείτε απίστευτες εικόνες από την Καλιφόρνια και όχι μόνο, οι οποίες θυμίζουν SS των ναζί. Χτυπούν, ρίχνουν αυγά, ψεκάζουν ακόμα και μαχαιρώνουν υποστηρικτές του Τραμπ. Άραγε γιατί δεν τις προβάλλουν τα ΜΜΕ στην Ελλάδα;



















el.gr

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com