Translate

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ- Τι έκαναν οι Αμερικανοί σε ΣΠΗΛΑΙΟ της περιοχής Τσούτσουρο της Κρήτης το 1958;

Σχετική εικόνα

“ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ,80 ΚΛΜ ΝΟΤΙΩΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΒΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ (ΛΥΒΙΚΟ)
ΠΕΛΑΓΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ

ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΙΟ ΧΩΡΙΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΦΘΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ,ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΑ ΟΡΗ.

ΤΟ 1958 ΕΝΑΣ ΒΟΣΚΟΣ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΕΝΟΣ ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΥΡΗΜΑΤΑ,ΑΠΟ ΟΛΟΧΡΥΣΕΣ ΛΑΡΝΑΚΕΣ,ΟΛΟΧΡΥΣΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΧΡΥΣΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ.ΣΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΑΠΟΣΙΩΠΟΝΤΑΙ,ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΤΑΦΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.

ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΧΡΥΣΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΡΑΔΑΜΑΝΘΥ.ΟΙ ΣΠΗΛΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΑ ΟΡΗ. ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΞΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ 
ΣΥΣΚΕΥΕΣ.Αποτέλεσμα εικόνας για TSOYTSOYROS MYSTHRIA

ΤΟ 1960 ΚΑΙ 1963 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ,ΙΔΙΩΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΦΡΑΓΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΑΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΟΙ ΗΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ.
ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.

Κρήτη, δεκαετία του '50. Ένας νεαρός βοσκός καθώς αναζητούσε κάποια χαμένα γίδια του, είδε δύο από αυτά να εξέρχονται από μία τρύπα σε ένα κοντινό βραχώδη λόφο...Τότε πλησίασε τη τρύπα και μπήκε μέσα ψάχνοντας για τα υπόλοιπα. Μετά από λίγες εβδομάδες ο νεαρός εντοπίστηκε από τους συγγενείς του στην Ν.Αφρική οπού παρέμεινε για το υπόλοιπο της ζωής του, αρνούμενος να γυρίσει ή ακόμα και να επισκεφθεί την Ελλάδα!

Τι ήταν όμως αυτό που τον φόβιζε να επιστρέψει; Τι είδε μέσα στη τρύπα και πώς βρέθηκε να ζει ευκατάστατα στην άλλη άκρη της Γης; 

Με το θέμα ασχολήθηκε πρώτος ο αείμνηστος Ιωάννης Φουράκης. Στο βιβλίο του «Ιχνηλάτης εις τον λαβύρινθον» βρήκαμε την απάντηση σε μία μαρτυρία που του έδωσε ο πρώην βοσκός, λίγα χρόνια πριν κλείσει και αυτός τα δικά του μάτια:

«Όταν είδα τα δυο γίδια μου να βγαίνουν από τη τρύπα, πλησίασα να δω αν κρύβονταν εκεί τα υπόλοιπα. Η τρύπα ήταν καλυμμένη με κατσοπρίνια και δεν φαινόταν τόσο μεγάλη από μακριά. Για να χωρέσω να μπω, άρχισα να τα κόβω και να μετακινώ κάποιες πέτρες που έκλειναν την είσοδο. Όταν μπήκα ανακάλυψα μία σκοτεινή στενόμακρη σπηλιά. Αν και άκουγα βελάσματα, δεν έβλεπα να προχωρήσω πιο βαθειά. Έτσι αποφάσισα να γυρίσω στο χωριό μου. 

Εφοδιάστηκα με φακούς και λουξ, και επέστρεψα. Μπήκα πάλι στην τρύπα και προχώρησα 100-150 μέτρα. Η σπηλιά ήταν τεράστια! Προχώρησα λίγο ακόμα και βρέθηκα σε ένα πολύ μεγάλο προθάλαμο. Μετά από αυτόν, υπήρχε μια πολύ μεγάλη σπηλιά με πολλούς μεγάλους θαλάμους που ακόμα και με το λιγοστό φως δεν φαίνονταν φυσικοί αλλά κατασκευασμένοι. Σε έναν εξ αυτών υπήρχε μία κρήνη όπου τα αγνοούμενα γίδια έπιναν νερό. Εκεί υπήρχε μια μεγάλη αίθουσα όπου περιείχε αρκετά πελώρια μεταλλικά αντικείμενα που έμοιαζαν σαν πουλιά ή αεροπλάνα, καθώς και πολλά αγάλματα!» 

«Έβγαλα τα γίδια και γύρισα στο χωριό. Εκεί είπα σε κάποιους συγγενείς αυτά που είδα κάτω από τη γη. Αρκετές μέρες μετά με επισκέφθηκαν, ένας Έλληνας αξιωματικός του στρατού και τρεις Αμερικανοί. Με υποχρέωσαν να τους πω τι είδα και να τους οδηγήσω την είσοδο της σπηλιάς. Αφού οι δυο Αμερικανοί μπήκαν στην σπηλιά (όπου παρέμειναν πέντε ώρες), βγήκαν και μου είπαν ότι δεν πρέπει να ξαναπώ σε κανέναν τίποτα, δίνοντας μου 300 δολάρια. Φοβήθηκα και κράτησα το στόμα μου κλειστό! Όμως ένα μήνα μετά, ήρθαν δεκάδες Έλληνες και Αμερικανοί στρατιώτες, για να κατασκηνώσουν γύρω από το βραχώδη λόφο, απαγορεύοντας στον οποιοδήποτε να πλησιάσει τη περιοχή. Εκεί έμειναν πάνω από δέκα μέρες και συνεχώς πηγαινοέρχονταν μεγάλα φορτηγά αυτοκίνητα.» 

«Αφότου έφυγαν, πήγα να δω τι αφαίρεσαν από τη σπηλιά. Όμως δεν κατάφερα να μπω, γιατί είχαν κλείσει την είσοδο της με παχύ τσιμέντο. Προφανώς, πολλά ευρήματα δεν μπορούσαν να μεταφερθούν και σφραγίστηκαν μέσα σε αυτή.» 

«Λίγες μέρες μετά, ήρθαν να σφραγίσουν και το δικό μου στόμα! Ήταν ένας αξιωματικός της αεροπορίας και τρεις Αμερικανοί με πολιτικά. Μου είπαν ότι έπρεπε να ξεχάσω ότι είδα για την ασφάλεια των ευρημάτων, αλλά και την δική μου. Λέγοντας μου ότι κινδυνεύω, μου ζήτησαν να πάω στην Ν. Αφρική, όπου θα μου αγόραζαν ένα σπίτι και θα μου έδιναν ένα σημαντικό μηνιαίο ποσόν για να ζήσω άνετα. Πράγματι σε λίγες μέρες βρέθηκα στη Ν. Αφρική, σε μια μεγάλη δική μου φάρμα με μεγάλο και άνετο σπίτι, όπου παρέμεινα 35 χρόνια δίχως να μπορώ να πάρω βίζα για να επιστρέψω στην Ελλάδα.» δήλωσε ο ξενιτεμένος βοσκός. 

Σήμερα, ο σφραγισμένος λόφος στον Τσούτσουρα στη Κρήτη, παραμένει ακόμα ένα άλυτο μυστήριο. Αν και ο Φουράκης προκάλεσε ένα μεγάλο ερευνητικό ενδιαφέρον για την περιοχή, η απαξίωση και η αδιαφορία των λεγομένων του από τον αρχαιολογικό αλλά και τον επιστημονικό χώρο, έκαναν την αναβίωση του θέματος να θαφτεί ξανά στο χρονοντούλαπο των ξεχασμένων ιστοριών. 


ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΙΣΟΔΟΙ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ (ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ) ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ. ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΕΓΙΝΕ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΓΑΙΟΚΤΗΜΟΝΑΣ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ,ΜΕ ΣΑΡΑΚΟΝΤΑΕΤΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΗΞΕ.


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ,ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΠΑΜΠΟΛΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟΥ ΑΞΙΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΚΟΥΤΕΣ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ.
ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΕΞΩΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟ?


ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ,ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΑ ΟΡΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΤΟΥ GOOGLE EARTH ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΟΛΟΙ ‘Η ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΣΥΝΝΕΦΑ? ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ?
ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ 2006 ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΕΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ, ΑΠΟ ΕΡΓΑΤΕΣ ,ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΠΗΡΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ,ΑΦΟΥ ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ.

Αποτέλεσμα εικόνας για TSOYTSOYROS MYSTHRIA

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ,ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΕ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ,ΟΠΟΥ ΥΠΑΓΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΤΑΦΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ ΜΕ ΑΜΥΘΗΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΚΙΒΩΤΟ-ΛΑΡΝΑΚΑ,ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΙΑΝΟΥ.Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ,ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΑΦΙΚΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΘΙΚΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.


Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ ,ΩΣΤΕ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΓ’ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ,ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΗΔΗ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΥΣ,ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2006 ΜΕΤΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ.ΤΟΥΣ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ,ΟΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΣΚΑΦΗ 70 ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ,ΑΛΛΑ Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΜΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΑ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ.ΕΑΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΚΑΨΙΜΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ,ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ,ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΟΔΑ !!


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ,ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ,ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΧΟΡΗΓΟΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ !!! ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ…..
Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΥΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΛΑΡΝΑΚΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ,ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΤΑΦΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΙΝΩΑ !! ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ,ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΝ ΒΕΒΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΤ’ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ !!!




ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΗΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑΣ,ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΗΛΑΙΑ,ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΥΘΕΙΑ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΟΔΟΣ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΥΘΟ) Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.
ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΧΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕΤ’ΕΠΙΤΑΣΕΩΣ ΚΑΤ’ΕΠΑΝΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ-ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ,ΟΠΟΥ Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ!!!


ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΠΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ,Η ΣΠΗΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΤΩΝ ΤΟΚΕΤΩΝ ,ΕΙΛΕΙΘΥΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΙΧΟΣ ΠΟΥ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΘΑΜΕΝΟ ΕΝΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ,ΟΛΑ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΓΓΕΝΗ,ΟΡΙΟΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ,ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ,ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΟΔΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΚΝΟΠΟΙΙΑΣ!!!!!!


ΕΠΙΣΗΣ,ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟ ΤΑ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΑ ΟΡΗ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ,ΟΠΩΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΛΕΟΝΤΩΝ,ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΟΕΙΔΕΙΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΙΣ.
ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ,ΕΡΙΧ ΦΟΝ ΝΤΕΝΙΚΕΝ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ 1996 ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ,ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ “ΜΥΣΤΙΚΑ” ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ “ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑ”ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ 2000 ΚΑΙ ΟΜΙΛΕΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΙΝΩΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ,ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΧΩΡΙΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟ !!!! ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ?
ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣEIΣ ΑΤΙΑ (UFO) !!!

Σχετική εικόνα

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ,ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ !!!ΤΟ 1982 ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΘΑΛΑΜΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ ΕΡΙΧΝΕ ΕΒΡΑΙΚΟΥΣ ΑΜΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΣΥΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΣΑΝ ΑΡΧΑΙΟΙ.ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ.ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ.Η ΘΑΛΑΜΗΓΟΣ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΛΟΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ !!!


ΜΕΤΑ ΑΠ’ΟΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΕΦΕΡΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΙ.ΕΚΕΙΝΟΣ ,ΕΝΟΣ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ,ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟ(ΑΡΧΑΙΟΣ ΙΝΑΤΟΣ) ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ,ΑΝ ΟΧΙ ΤΗ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΑΣΗ !!!
ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ,ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΗΚΜΑΣΕ,ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΝΑΤΟ(ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟ) ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ !!!


ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!!!
H ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ COLUMBIA ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟ.


ΚΑΘΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ 16 ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ ΤΟΥ COLUMBIA,ΣΤΙΣ ΝΟΤΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ,ΕΘΕΑΣΘΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ,ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΑΝ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΚΕΣ,ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΡΑΒΟΛΙΚΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΠΡΟΑΣΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΕΤΟ ΤΟ COLUMBIA.


THN HMΕΡΑ ΤΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ,17 ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΙ ΥΠΕΡΙΠΤΑΝΤΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.ΟΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ,ΑΝΕΠΙΣΗΜΩΣ,ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΕΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΣΩ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΤΟΥ COLUMBIA ΘΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΙΔΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡA,ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.


Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ,ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ, ΤΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΤΗΣ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ) ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΘΕΙ.ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΜΕ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.
ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ,
ΤΟ ΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟ COLUMBIA,ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΚΑΤΕΡΙΨΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΤΙΑ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΥΠΟΠΤΕΥΕΣΤΕ !!!ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΟΙ !!!! ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ!!!



…ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ EA

                                                                                                             επιμέλεια SPY

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com