Translate

WikiLeaks: Το 2017 θα ρίξουμε «ατομική βόμβα» αποκαλύψεων

Image result for WikiLeaks: Το 2017Ο Τζούλιαν Ασάνζ και τα WikiLeaks υποσχέθηκαν ότι θα ρίξουν μέσα στο 2017 «ατομική βόμβα» αποκαλύψεων που θα «τινάξουν τον πλανήτη».
«Εάν νομίζατε ότι το 2016 ήταν μια μεγάλη χρόνια για τα WikiLeaks, το 2017 θα σας τινάξει στον αέρα», έγραψαν τα WikiLeaks στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter.
Η προαναγγελία έγινε πριν τη συνέντευξη του Τζούλιαν Ασάνζ με τον Σον Χάνιτιτου FOX News στην Πρεσβεία του Εκουαδόρ (Ισημερινού) στο Λονδίνο, εντός της οποίας ζει ο Ασάνζ από τις 19 Ιουνίου 2012 έχοντας λάβει πολιτικό άσυλο.
Μέσα στο 2016 τα WikiLeaks θεωρείται ότι «αποτελείωσαν» τη Χίλαρι Κλίντον βγάζοντας στη δημοσιότητα τα email της.
Όσα διάβασε το κοινό στα email της Χίλαρι είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης να στραφεί εναντίον της και να ευνοηθεί εκλογικά ο Ντόναλντ Τραμπ.
Μιλώντας στο FOX News ο Τζούλιαν Ασάνζ βεβαιώνει τον αμερικανικό λαό ότι η ρωσική κυβέρνηση ΔΕΝ ήταν πηγή του για τα email που δημοσιοποίησε προεκλογικά.
Τα δεκάδες χιλιάδες email ήταν του Συνεδρίου του Δημοκρατικού Κόμματος και του Τζον Ποντέστα, διευθυντή της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον.
«Μπορούμε να πούμε, το έχουμε πει επανειλημμένως τους τελευταίους δύο μήνες ότι η πηγή μας δεν είναι η ρωσική κυβέρνηση και δεν είναι πολιτικό κόμμα», είναι η δήλωση του Τζούλιαν Ασάνζ που παίζει στο τρέιλερ της συνέντευξης.
Οι κατηγορίες των Δημοκρατικών και των αμερικανικών υπηρεσιών περί Ρώσων χάκερ που ενεπλάκησαν στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές είναι άκρως σοβαρή.
Οι δημοκρατικοί κατηγορούν τον Ντόναλντ Τραμπ ότι εκλέχτηκε με τις πλάτες της Μόσχας, πράγμα που ο εκλεγμένος Πρόεδρος των ΗΠΑ διαψεύδει κατηγορηματικά.
Ο Μπάρακ Ομπάμα έδιωξε με προεδρικό διάταγμα την Πρωτοχρονιά έναν μεγάλο αριθμό Ρώσων διπλωματών από την Ουάσιγκτον κατηγορώντας τους για κατασκοπία.
«Λοιπόν, γιατί τόσο δραματική αντίδραση; Λοιπόν, ο λόγος είναι προφανής. Προσπαθούν να απονομιμοποιήσουν τη διακυβέρνηση Τραμπ καθώς θα εισέρχεται στον Λευκό Οίκο», δήλωσε στο FOX News ο Τζούλιαν Ασάνζ.
ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com