Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα υπερμαχητικά των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων όπως δεν τα έχετε ξαναδεί vids


Η ρωσική αεροπορία θα έχει παραλάβει 900 καινούργια και 900 εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη και ελικόπτερα μέχρι το 2020 εκσυγχρονίζοντας ουσιαστικά εκ βάθρων τον αεροπορικό της στόλο.

Αυτή είναι η δεύτερη είδηση καθώς πριν λίγες ημέρες είχε ανακοινωθεί ότι η ρωσική αεροπορία θα έχει στις τάξεις τις 700 μαχητικά μέχρι το 2025

To ρωσικό υποστρατηγικό μαχητικό κρούσης Su-34, αποκτά και νέο ρόλο:
Μία έκδοση που θα αντικαταστήσει τα εγγύς υποστήριξης Su-25 με πιστοποίηση σε νέα όπλα, κατάλληλα για να προσβάλλει στόχους στο πεδίο της μάχης, αρκετά μακριά από τα στρατηγικά καθήκοντα στα οποία προοριζόταν αρχικά.
Σήμερα έχουν κατασκευαστεί συνολικά 100 Su-34 και υπολογίζεται ότι μέχρι το 2030 που θα σταματήσει η παραγωγή θα κατασκευαστούν συνολικά 300 μαχητικά.
Στο προσεχές μέλλον η ρωσική αεροπορία θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τον εξοπλισμό επίθεσης των υποστρατηγικών-μαχητικών/βομβαρδιστικών Su-34 με ιδιαίτερη στόχευση στην ηλεκτρονική επίθεση.
Έτσι η εταιρεία «Radio-electronic technology» (KRET) έχει σκοπό να ενσωματώσει μια νέα σουίτα ηλεκτρονικού πολέμου και ιδιαίτερα έναν νέο παρεμβολέα πολλαπλών χρήσεων τόσο κατά ραντάρ εδάφους όσο και κατά συστημάτων εναέριων καθώς και σκαφών επιφανείας.

O διευθυντής της KRET Vladimir Mikheev δήλωσε ότι το Su-34 θα είναι πρακτικά αόρατο στα ραντάρ, αφήνοντας έτσι υπονοούμενα για ύπαρξη εσωτερικού συστήματος «ενεργούς ακύρωση ίχνους» αφήνοντας έτσι το σύνολο των φορέων για την μεταφορά όπλων και πυραύλων.
Η βάση του νέου συστήματος θα είναι το γνωστό για τους αμερικανούς «Khibiny».
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη ο δεύτερος κύκλος δοκιμών για τον νέο κινητήρα που θα εξοπλίζει το μαχητικό 5ης γενιάς T-50 PAK-FA.
Ήδη ο κινητήρας βρίσκεται επί της δοκιμαστικής κλίνης για τον έλεγχο απόκρισης.
Το μαχητικό προς το παρόν βρίσκεται εφοδιασμένο με τον κινητήρα AL-41F1 ( «product 117») που βασίζεται στην τεχνολογία των αντιστοίχων του Su-35.
Ο νέος κινητήρας που θα ελέγχεται πλήρως ψηφιακά σε σχέση με τον AL-41F1. Θα έχει ανώτερη ισχύ με πάνω από 17,5/19,5 τόνους ώσης μειωμένη κατανάλωση καύσιμου ενώ μεγάλη βαρύτητα έχει δοθεί στην ευκολία συντήρησης και χρόνου ζωής.
πηγη

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.